Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografavimas (2 dalis)

QUOTE(Ispanė @ 2006 10 21, 16:41)
Grįžtu pas jus su klausimu  biggrin.gif
Fokusavimas
Mano fotiko instrukcijoje nurodyta: fokusavimas gali būti įprastinis/ makro 9 vietų fokusavimas/ 3 vietų fokusavimas (dideliu greičiu)/ taškinis fokusavimas/ AF paleidimo keitimas

Neblogai visai, tik problema, kad nepaaiškinta daugiau, nelabai man aišku, kada koks fokusavimas reikalingas, kokį man nusireguliuoti skirtingais atvejais  verysad.gif Help

gal čia kalta LT instrukcija  g.gif gal Panasonic FZ-5 angliškoje instrucijoje daugiau aprašyta būtų  g.gif

gal apie fokusavima papasakosite? ax.gif ax.gif
Atsakyti
Objektas lekstuteje

user posted image

Voras

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 22 spalio 2006 - 12:15
QUOTE(valanda @ 2006 10 22, 13:17)
Objektas lekstuteje

user posted image

Voras

user posted image

objektas lekstuteje graziai atrodo.
voras tai kaip voras:)
koks objektyvas pas tave?

p.s. cia Baubazz is drauges kompo:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _agnute_: 22 spalio 2006 - 12:25
Labas baubazz,
Mano obj.Sigma 18-125 mm
Papildyta:
QUOTE(_agnute_ @ 2006 10 22, 13:22)
voras tai kaip voras:)

Geras apibudinimas nuobodumui ivardint lotuliukas.gif . Tikrai voras kaip voras. Miela, kai kas tiesiai pasako 4u.gif .

Aciu uz atviruma ir uz ne "kaip faina" 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 22 spalio 2006 - 12:37
Čia kas gavosi su mano senutėle muiline blush2.gif
user posted image

Noriu normalaus fotikoooo cry.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2006 10 22, 13:35)
Labas baubazz,
Mano obj.Sigma 18-125 mm
Papildyta:

Geras apibudinimas nuobodumui ivardint lotuliukas.gif .  Tikrai voras kaip voras. Miela, kai kas tiesiai pasako 4u.gif .

Aciu uz atviruma ir uz ne "kaip faina" 4u.gif  4u.gif  4u.gif

nera uz ka:) manau kartais geriau pasakyti kaip yra (zinoma neizeidziant zmogaus)
Atsakyti
su kuo dabar Sinuhe fotkini? ir ko nori ?? tongue.gif
Atsakyti
Dabar turiu Nikon Coolpix 775 - pirkau maždaug prieš 4 ar 5 metus,
na o dabar svaigstu apie Nikon D50 bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhe @ 2006 10 22, 12:37)
Čia kas gavosi su mano senutėle muiline blush2.gif
user posted image

Noriu normalaus fotikoooo cry.gif

Na ir labai gražiai gavosi mirksiukas.gif Tik šiek tiek ne pagal visas taisykle (jei klystu, profai, pataisykit) 4u.gif

QUOTE(Sinuhe @ 2006 10 22, 13:14)
Dabar turiu Nikon Coolpix 775 - pirkau maždaug prieš 4 ar 5 metus,
na o dabar svaigstu apie Nikon D50 bigsmile.gif

Aš taip pat ruriu Nikon Coolpix, tik 4600. Ir irgi noriu kokio Nikono d50 d70 blush2.gif Na, kadanors visos pasikeisim savo muilines.

O va aš, artimiausiu metu pirksiu trikojį thumbup.gif Po poros savaičių ketinam su draugais važiuoti į Juodkrantę. Tai pafotkinsiu blush2.gif Įvertinsit.
Ir dar, sakykit. Naktį su muilinėmis geriausia žibintus, šviesas fotkinti su white balance, ar aplamai su naktiniu rėžimu g.gif Vis neišsiaiškinu kuom jie skiriasi. Gal kas patars 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2006 10 22, 15:02)
Na ir labai gražiai gavosi  mirksiukas.gif Tik šiek tiek ne pagal visas taisykle (jei klystu, profai, pataisykit)  4u.gif
Aš taip pat ruriu Nikon Coolpix, tik 4600. Ir irgi noriu kokio Nikono d50 d70  blush2.gif Na, kadanors visos pasikeisim savo muilines.

O va aš, artimiausiu metu pirksiu trikojį  thumbup.gif Po poros savaičių ketinam su draugais važiuoti į Juodkrantę. Tai pafotkinsiu  blush2.gif Įvertinsit.
Ir dar, sakykit. Naktį su muilinėmis geriausia žibintus, šviesas fotkinti su white balance, ar aplamai su naktiniu rėžimu  g.gif Vis neišsiaiškinu kuom jie skiriasi. Gal kas patars  4u.gif

Sveika,
gal kartais turi instrukcija lietuviska? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Iliuzija`` @ 2006 10 22, 14:12)
Sveika,
gal kartais turi instrukcija lietuviska? blush2.gif

Turiu. Bet knygelę ax.gif Tik šiek tiek lapai paplėšyti rolleyes.gif Bet lyg ir visi yra cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2006 10 22, 15:15)
Turiu. Bet knygelę  ax.gif Tik šiek tiek lapai paplėšyti  rolleyes.gif Bet lyg ir visi yra  cool.gif

As irgi turiu knygele, bet galvoju, gal yr kokia instrukcija, kur dar placiau aprasyta unsure.gif
Niekaip neissiaiskinu, kaip nufotkinti su juo pvz. krentanti lasa doh.gif O gal neimanoma? unsure.gif
Atsakyti