Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografavimas (2 dalis)

QUOTE(Aidairi @ 2006 10 22, 11:07)
Ginija....  ax.gif  a man, irgi knygutės reik... tos kur canon instrukcija tai nereik... turiu... bet ten kažkokią kitą rodos, dar siūlai, ania?  rolleyes.gif  Aidairii@gmail.com  4u.gif

Persiųsiu mirksiukas.gif
Kaip minėjau daug visko turiu, tik didesnės apimties (ir nežinau ar vertos demėsio). Kol turėjau paprastutį fotoaparatą labai nesigilinau, o dabar panorau išmokti, tai kaupiu visokią literatūra. Bet priėjau išvados, kad reikia pirmiausia pradėti skaityti info LT kalba, tada angliškuose terminuose lengviau susigaudyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginija @ 2006 10 22, 10:12)
Persiųsiu  mirksiukas.gif
Kaip minėjau daug visko turiu, tik didesnės apimties (ir nežinau ar vertos demėsio). Kol turėjau paprastutį fotoaparatą labai nesigilinau, o dabar panorau išmokti, tai kaupiu visokią literatūra. Bet priėjau išvados, kad reikia pirmiausia pradėti skaityti info LT kalba, tada angliškuose terminuose lengviau susigaudyti  blush2.gif

Aš ir kaupiu visokias knygas knygeles apie fotografiją, photoshopą ir pan. ax.gif Taip, kad siųsk viską ką turi lietuvių kalba. nes nuo kitų kalbų gal susilaikysiu, sunku labai skaityt.. blush2.gif Labai laukiu siuntinuko... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidairi @ 2006 10 22, 11:19)
Aš ir kaupiu visokias knygas knygeles apie fotografiją, photoshopą ir pan.  ax.gif Taip, kad siųsk viską ką turi lietuvių kalba. nes nuo kitų kalbų gal susilaikysiu, sunku labai skaityt..  blush2.gif  Labai laukiu siuntinuko...  4u.gif

Deja LT kalba literatūros beveik nėra verysad.gif Buvo merginos sudėję nuorodas, o geresnių aš nežinau. Turiu literatūros tik anglų ir rusų kalbomis apie photo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ginija: 22 spalio 2006 - 10:24
Valanda man ta nuotrauka Kernavoje wub.gif
Lindra, deje as nemoku "klonuoti" blush2.gif Tikiuosi viena diena ishmoksiu, nes visos nuotraukos is tu atostogu reikalingos rimtu patvarkymu - visur budavo zhmoniu mase, tad vis y kadra papuldavo zhmoniu dalys lotuliukas.gif O daugiau as ten niekad nebevazhiuosiu schmoll.gif Tad reiks kaip nors tas turimas nuotraukas pasitvarkyti...
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2006 10 21, 17:26)
Ymetu dar viena foto... Deja jos sukomponuoti kazhkur shone ir prie geriausiu noru neisheitu... Aplink tikras shiukshlynas buvo...
user posted image

man tai atrodo, kad kai kazkoki konkretu dalyka fotgrafuoji, ir dar is arti, ir kai nebandai parodyti, kas yra aplink, tai tegu tas dalykas ir buna nuotraukos centre g.gif va sitoj tavo nuotraukoj ta statini smile.gif buciau itaisius tiksliai vidury.. na man taip atrodo.. o pakomponuoti galima, kai kazkoki platesni vaizda fotkini, kur daugiau detaliu, ir jas galima sudelioti visaip graziai.. cia tu nori parodyti tik ta keista boksciuka, ar ne? ax.gif va jei paimtum placiau, ir parodytum, kur jis ten stovi, kas aplink, tada jau ji galima kazkur soniuke mirksiukas.gif

va kaip sitoj

user posted image

cia ir zmones, ir medis, ir pirmas planas taip staigiai uzsibaigiantis, po to ir antras.. ir labai graziai cia viskas sudeliota thumbup.gif labai man patinka sita nuotraukele smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rsaulyte: 22 spalio 2006 - 10:49
QUOTE(Samanta @ 2006 10 21, 23:05)
Mano pirmasis prisvilęs blynas iš naktinio fotografavimo  blush2.gif Nustačiau ir White Balance, kaip mokėt fotkinant žibintus, ale vistiek kažkas nesigauna  schmoll.gif  ax.gif

user posted image

na man rodos, cia fokusavai i pati zibinta, taip? todel aplink labai tamsu.. ir langai vos vos matosi. nes labai trumpas islaikymas, kaip naktinei nuotraukai - 1/60 s.

cia pasviesintas vaizdas

user posted image

+ pasuktas ir apkirptas

aisku, kaip taip aplink tamsu, daugiau nieko kito ir nefokusuos, tik zibinta g.gif o jei ilginsi islaikyma, tai zibintas bus jau tik baltas plemas.. hmmm.. kaip cia daryt, kad ir zibintas grazus butu, ir aplink sviesiau..

pasimeciau.. unsure.gif

reiks eit pabandyt ax.gif

o koki white balance nustatei? nes cia is karto matosi, kad spalvos tikresnes.. nebe taip raudona, kaip ankstesnese nuotraukose buvo mirksiukas.gif

beje,

cia dar naudojau Neat Image grudui sumazinti. parsisiusti nemokamai galima is CIA

geras dalykelis, bet reikia ji perprasti. daug tu nustatymu, bet svarbu nepersistengti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rsaulyte: 22 spalio 2006 - 11:17
Neslepsiu, kad "kernaveje" labai pasidarbuota su programele blush2.gif . jei norit idomumo delei imesiu orginala blush2.gif

p.s. jusu komplimentai labai mieli sirdziai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

jau seniai skaitineju jūsų pašnekesius, bet tik šiandien sugalvojau prisijungti.
Labai daug naudingos informacijos radau thumbup.gif

Gal galetumet ir man persiųsti ta knygelę? akudzmiene@gmail.com 4u.gif

Atsakyti
Orginali:
user posted image

Apdorota:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2006 10 22, 11:32)
Orginali:
user posted image

Apdorota:

user posted image

Skirtumas tikrai yra mirksiukas.gif Bet foto graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ciburaska @ 2006 10 22, 01:58)
Su kokiu fotiku fotkini?

Su Nikonu D70. taciau as dar su juo nesusidraugavau. Tik pries pora dienu gavau (ACIU BAUBAZZ) lietuviska instrukcija. Su fotografija nei kiek nebuvau susidurusi. Taciau kazkas trauke. Zadejau uzsirasyt i kursus, bet kol kas dar pati daug ka galiu ismokt. Is Jusu, knygu ir kit. informacijos saltiniu. Veliua -kursai. Kol kas nuojauta ir rsaulytes pabraizytos kompozicijos instrukcijos. ACIU, kad esat 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ginija @ 2006 10 22, 11:12)
Persiųsiu  mirksiukas.gif

Ginija, ar gavai mano prasyma asmenineje? Kai turesi laiko, prasau persiusti ir man.
Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 22 spalio 2006 - 11:44
Visoms, kurios prašėte per AŽ - išsiunčiau knygas, bet kai kurioms laiškas su priedais nenuėjo (pagrįžo).
Toms kurios prašote forume - jei prašymą pamatysiu persiųsiu, bet jei norite, kad tikrai pamatyčiau - tam yra Až mirksiukas.gif Jau ir taip aš čia nukrypau nuo temos ir blaškau visų dėmesį blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ginija: 22 spalio 2006 - 11:56