rsaulyte, ciburaska, didelis DĖKUI
O va man su savo skaitmenine "muiline" tai tik slėptis Na gal po pusmečio pasigirsiu ir aš
O va visas taisykles ir pamokėles užsirašiau, kurias čia diskutavome
rsaulyte, ciburaska, jums gelyte uz darba
Ciburaska su gimtadieniu
Gal gali ir mane y sarashiuka... Paveiksluoju su Panasonic DMC-FZ20 ir Canon Ixus55
Gal gali ir mane y sarashiuka... Paveiksluoju su Panasonic DMC-FZ20 ir Canon Ixus55
QUOTE(Tosk @ 2006 10 17, 22:22)
Ciburaska su gimtadieniu
Aš taip pat prisidedu prie sveikinimų Linkiu viso pačio geriausio
Aciu, merginos, uz sveikinimus Labai malonu
Ginija, kaip tavo kursai? Kaip sekasi fotografuoti?
Will, Tosk, sekancia tema atidarinesim, papildysiu sarasiuka
Super Labai miela
Mano irgi skaitmenine "muiline" ir niekur nesislepiu, o kaip tik ja isdidziai reklamuoju Aisku geras fotikas, visokie spec. objektyvai gerai, bet zmogus, fotografuojantis juo, svarbiau Taip, kad, Samanta, nosiuka aukstyn ir dar yra ka ir su tais "muilinukais" veikti ir kur tobuleti Taip ?
Tai su kuo fotkini? Pareklamuok
Will, Tosk, sekancia tema atidarinesim, papildysiu sarasiuka
QUOTE(rsaulyte @ 2006 10 17, 20:48)
kaip gerai, kad suspejau i pirma puslapi naujos dalies
mat labai norejau ikelti va ka:
mat labai norejau ikelti va ka:
Super Labai miela
QUOTE(Samanta @ 2006 10 17, 21:52)
O va man su savo skaitmenine "muiline" tai tik slėptis Na gal po pusmečio pasigirsiu ir aš
Mano irgi skaitmenine "muiline" ir niekur nesislepiu, o kaip tik ja isdidziai reklamuoju Aisku geras fotikas, visokie spec. objektyvai gerai, bet zmogus, fotografuojantis juo, svarbiau Taip, kad, Samanta, nosiuka aukstyn ir dar yra ka ir su tais "muilinukais" veikti ir kur tobuleti Taip ?
Tai su kuo fotkini? Pareklamuok
QUOTE(chiukcia @ 2006 10 16, 17:25)
KAZKAS PAEME IR IDEJO SI PUIKU VAIZDELI....MAN RODOS NE VISAI NE TUO VARDU!
AUTORINIU TEISIU PAZEIDIMAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AUTORINIU TEISIU PAZEIDIMAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oi, chiukciaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Intrigantas tu
Bet foto is ties panasi , bet as ja maciau Bites plius klube, vienas vaikinukas dejo Neisdege jums detektyvas
QUOTE(rsaulyte @ 2006 10 16, 21:58)
Dar karta grazu, matosi lygis
QUOTE(Will @ 2006 10 17, 08:30)
Aš tai Harde laikau, mano hardas padalintas, viena dalis, 10gb, buvo skirta nuotraukoms, tai jau senai pilna Dabar jau pratrinu prastas foto, o kai kurias palieku pas vyrą kompe- ten 200gb hardas
As 2-uose DVD dubliuoju saugomas nuotraukas (viena DVD skiriu perziurai, o kita TIK saugojimui), bet dauguma vis vie kompe... 15 GB jau Labai greitai prisirenka... nors ir trinu maziau vykusias, neidomias...
QUOTE(rsaulyte @ 2006 10 17, 21:48)
Rsaulyte, idėja super Labai labai faina
Ciburaska - visų pirmiausia sveikinu su gimtadieniu (geriau vėliau nei niekada).
Būk laiminga ir kūrybinga
Ačiū ir tau už 1 temos reziume
QUOTE(ciburaska @ 2006 10 18, 07:02)
Oi, kiekvieną pamoką suprantu, kad apie fotografiją žinių smarkiai trūksta Zūbrinu pamažu Vakar buvo praktinis užsiėmimas - fotografavom portretus studijoje. Buvo įdomu
Beja, radau visai įdomų straipsniuką apie fotoaparatus: Mėgėjiški DSLR: geriausio beieškant
Sveikos,
Ciburaska, su gimimo diena !!!
Nu kaip malonu izhengti i grazhiai papuoshtus ir sureziumuotus musu naujuosius apartamentus dekui visoms pasistengusioms
Ciburaska, su gimimo diena !!!
Nu kaip malonu izhengti i grazhiai papuoshtus ir sureziumuotus musu naujuosius apartamentus dekui visoms pasistengusioms
Mano vakaryksciai darbeliai
laukiu pastabu
laukiu pastabu
QUOTE(ciburaska @ 2006 10 18, 09:44)
Kaip gražu
Asmeniškai man šitoj nuotraukoj nesinorėtų matyti mašinų Gal jas eina "panaikinti". O šiaip gražios rudeniškos nuotraukos
Reiks ir man savaitgalį su fotoaparatu gamtoj prasinešt, nes dabar kai po darbų grįžtu - jau ir tamsu
QUOTE(Ginija @ 2006 10 18, 07:34)
Oi, kiekvieną pamoką suprantu, kad apie fotografiją žinių smarkiai trūksta Zūbrinu pamažu Vakar buvo praktinis užsiėmimas - fotografavom portretus studijoje. Buvo įdomu
Kaip idomu Ir kaip sekesi portretines foto daryti?
Ciburaska, lb
gal tuos apsikabinusius medzhius buchiau fotkinusi kitu rakursu
gal tuos apsikabinusius medzhius buchiau fotkinusi kitu rakursu