Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografavimas (2 dalis)

rsaulyte, ciburaska, didelis DĖKUI 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O va man su savo skaitmenine "muiline" tai tik slėptis blush2.gif Na gal po pusmečio pasigirsiu ir aš blush2.gif biggrin.gif
O va visas taisykles ir pamokėles užsirašiau, kurias čia diskutavome thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samanta: 17 spalio 2006 - 21:53
rsaulyte, ciburaska, jums gelyte uz darba biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Ciburaska su gimtadieniu birthday.gif

Gal gali ir mane y sarashiuka... blush2.gif Paveiksluoju su Panasonic DMC-FZ20 ir Canon Ixus55 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2006 10 17, 22:22)
Ciburaska su gimtadieniu birthday.gif

Aš taip pat prisidedu prie sveikinimų 4u.gif Linkiu viso pačio geriausio mirksiukas.gif

user posted image

Atsakyti
Aciu, merginos, uz sveikinimus oro_buckis.gif aciuks.gif Labai malonu wub.gif

Ginija, kaip tavo kursai? Kaip sekasi fotografuoti?

Will, Tosk, sekancia tema atidarinesim, papildysiu sarasiuka ax.gif mirksiukas.gif
QUOTE(rsaulyte @ 2006 10 17, 20:48)
kaip gerai, kad suspejau i pirma puslapi naujos dalies  biggrin.gif
mat labai norejau ikelti va ka:

Super thumbup.gif Labai miela bigsmile.gif

QUOTE(Samanta @ 2006 10 17, 21:52)
O va man su savo skaitmenine "muiline" tai tik slėptis  blush2.gif Na gal po pusmečio pasigirsiu ir aš  blush2.gif  biggrin.gif

Mano irgi skaitmenine "muiline" ir niekur nesislepiu, o kaip tik ja isdidziai reklamuoju biggrin.gif Aisku geras fotikas, visokie spec. objektyvai gerai, bet zmogus, fotografuojantis juo, svarbiau mirksiukas.gif Taip, kad, Samanta, nosiuka aukstyn didis.gif ir dar yra ka ir su tais "muilinukais" veikti ir kur tobuleti photo.gif Taip friends.gif ?
Tai su kuo fotkini? rolleyes.gif Pareklamuok biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 18 spalio 2006 - 06:19
QUOTE(chiukcia @ 2006 10 16, 17:25)
KAZKAS PAEME IR IDEJO SI PUIKU VAIZDELI....MAN RODOS NE VISAI NE TUO VARDU!
AUTORINIU TEISIU PAZEIDIMAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! g.gif  g.gif  g.gif  g.gif

lotuliukas.gif Oi, chiukciaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Intrigantas tu lotuliukas.gif
Bet foto is ties panasi smile.gif , bet as ja maciau Bites plius klube, vienas vaikinukas dejo tongue.gif Neisdege jums detektyvas tongue.gif lotuliukas.gif

QUOTE(rsaulyte @ 2006 10 16, 21:58)
na, pvz, sita nuotrauka daryta su 18-55 objektyvu, uzstacius ta makro funkcija  smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Dar karta grazu, matosi lygis wub.gif clap_1.gif thumb_yello.gif

QUOTE(Will @ 2006 10 17, 08:30)
Aš tai Harde laikau, mano hardas padalintas, viena dalis, 10gb, buvo skirta nuotraukoms, tai jau senai pilna  doh.gif  Dabar jau pratrinu prastas foto, o kai kurias palieku pas vyrą kompe- ten 200gb hardas  4u.gif

As 2-uose DVD dubliuoju saugomas nuotraukas (viena DVD skiriu perziurai, o kita TIK saugojimui), bet dauguma vis vie kompe... 15 GB jau blush2.gif Labai greitai prisirenka... nors ir trinu maziau vykusias, neidomias... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rsaulyte @ 2006 10 17, 21:48)

Rsaulyte, idėja super thumbup.gif Labai labai faina wub.gif

Ciburaska - visų pirmiausia sveikinu su gimtadieniu (geriau vėliau nei niekada).
Būk laiminga ir kūrybinga wub.gif
Ačiū ir tau už 1 temos reziume thumbup.gif

QUOTE(ciburaska @ 2006 10 18, 07:02)
Ginija, kaip tavo kursai? Kaip sekasi fotografuoti?

Oi, kiekvieną pamoką suprantu, kad apie fotografiją žinių smarkiai trūksta doh.gif Zūbrinu pamažu bigsmile.gif Vakar buvo praktinis užsiėmimas - fotografavom portretus studijoje. Buvo įdomu wub.gif

Beja, radau visai įdomų straipsniuką apie fotoaparatus: Mėgėjiški DSLR: geriausio beieškant
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ginija: 18 spalio 2006 - 07:36
Sveikos,

Ciburaska, su gimimo diena !!! user posted image

Nu kaip malonu izhengti i grazhiai papuoshtus ir sureziumuotus musu naujuosius apartamentus wub.gif dekui visoms pasistengusioms 4u.gif
Atsakyti
Mano vakaryksciai darbeliai ax.gif

user posted image

user posted image
laukiu pastabu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 18 spalio 2006 - 08:42
QUOTE(ciburaska @ 2006 10 18, 09:44)
Mano vakaryksciai darbeliai ax.gif
user posted image
laukiu pastabu ax.gif

Kaip gražu wub.gif

Asmeniškai man šitoj nuotraukoj nesinorėtų matyti mašinų 4u.gif Gal jas eina "panaikinti". O šiaip gražios rudeniškos nuotraukos thumbup.gif

Reiks ir man savaitgalį su fotoaparatu gamtoj prasinešt, nes dabar kai po darbų grįžtu - jau ir tamsu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ginija: 18 spalio 2006 - 08:45
QUOTE(Ginija @ 2006 10 18, 07:34)
Oi, kiekvieną pamoką suprantu, kad apie fotografiją žinių smarkiai trūksta  doh.gif Zūbrinu pamažu  bigsmile.gif  Vakar buvo praktinis užsiėmimas - fotografavom portretus studijoje. Buvo įdomu  wub.gif

Kaip idomu bigsmile.gif Ir kaip sekesi portretines foto daryti?
Atsakyti
Ciburaska, lb thumbup.gif

gal tuos apsikabinusius medzhius buchiau fotkinusi kitu rakursu g.gif
Atsakyti