Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografavimas (2 dalis)

Sveiki,
Ciburaska, dekoju uz sveikinimus, komentarus, pastabas, ir pagyras blush2.gif smile.gif aciuks.gif

QUOTE(ciburaska @ 2006 10 21, 00:54)

Lindra, labai patiko  thumbup.gif foto su lasiuku varvanciu is krano... Sita labiausiai <...>  tik man uzkliuvo tos raides ant ciaupo detales...
Dar faina ta zalia gele... Nu ziurejau, ziurejau - faina thumbup.gif
nu tos raidės matyt prie to čiaupo tongue.gif o šiaip įdomu tikrai, ar jos trukdo, ar... g.gif biggrin.gif o gal kaip tik savo "skonį" priduoda hihihi.gif rolleyes.gif

QUOTE(lyra @ 2006 10 21, 08:57)
Peržiūrėjau nuotrauką, manau, kad ištikro nesufokusavo į viduriuką. Kažkur mačiau patarimą, kaip padaryti, kad sufokusuotų reikiamą vietą, bandysiu.  drinks_cheers.gif

aha, vat būtent apie tai tądien ir išsistudijavau fotike biggrin.gif tai ir mandra palikau blush2.gif

Ačiū Rsaulyte už įvertinimą ir pastabėlę (čia aš apie kirų kompoziciją)

QUOTE(rsaulyte @ 2006 10 21, 10:36)
yra toks patarimas: geriau tureti kelias mazesnes korteles, negu viena didele, kad jei netycia tai vienai kazkas atsitiktu, kad visiskai visu nuotrauku neprarastum..
o mes turim 1 GB kortelę unsure.gif kol kas, nieko nebuvo nutikę , tfu tfu tfu... net labai daug esu fotkinus (kelionėj į kalnus), ir kažkaip be baimės buvau, o pasirodo taip nutikti gali unsure.gif

Ginija, ax.gif galima gal būtų ir man įmesti knygelę (lit. k.) apie portretinį fotografavimą? blush2.gif relijo@gmail.com AČIŪ oro_buckis.gif

Papildyta:
QUOTE(Tosk @ 2006 10 21, 17:26)
Ymetu dar viena foto... Deja jos sukomponuoti kazhkur shone ir prie geriausiu noru neisheitu... Aplink tikras shiukshlynas buvo...
user posted image
o man tokia mintis toptelėjo, kad geriau būt buvę fotkint šiek tiek iš šoniuko - kad tas "baubas" žiūrėtų ne tiesiai į fotografą, o šiek tiek šonan - įkypai smile.gif ir tada jį ne per vidurį nuotraukos, o trupučiuką į šoną. na, bet turbūt jis jau lengvai nepasiekiamas? rolleyes.gif o tą "šiukšlyną" būtum "užklonavus" mirksiukas.gif

QUOTE(Ginija @ 2006 10 21, 19:13)
Atiduodu jūsų teismui savo kūrinius  blush2.gif
user posted image

user posted image

dėl kompozicijų įvertinimo manau būtų naudingiau, jei pradžioj pačios kažką pamėgintumėm pataisyti nuotraukoje, ir įdėti : pataisytą ir originalą, tada būtų galima efektingiau pasimokyti, kažkokių pastabų duot, ar pagirt . nes pvz GINIJOS įdėtos keletos nuotraukų - aišku, kad kreivos biggrin.gif , bet jau kaip ir nebesinori sakyt, nes jau kiekvienai į kaulus turbūt jau įaugo, kad neturi būti kreivas horizontas lotuliukas.gif

na čia tokia mintis man galvon šovė rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano pirmasis prisvilęs blynas iš naktinio fotografavimo blush2.gif Nustačiau ir White Balance, kaip mokėt fotkinant žibintus, ale vistiek kažkas nesigauna schmoll.gif ax.gif

user posted image
Atsakyti
Siandien Kernaveje.
user posted image
Atsakyti
Samanta, bandziau tvarkyt kompozicija- sekesi nelabai blush2.gif . Bet taip, atrodo, ziurisi siek tiek geraiu.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 21 spalio 2006 - 23:22
Įdedu savo namų darbus su lašiukais. Laukiu kritikos (foto neredaguotos)
user posted image

user posted image

Dar turiu klausimą gal kas žinot - kodėl fotografuojant atsirado balti plotai. Tikiuosi čia ne kameros brokas?

user posted image

Aš irgi norėčiau knygelės bei canon instrukcijos jei galima į kristina48@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2006 10 21, 23:21)
Bandziau tvarkyt kompozicija- sekesi nelabai.  Bet taip, atrodo, ziurisi siek tiek geraiu.
user posted image

Gal g.gif na...beto ir foto nelabai ryški blush2.gif Aš norėjau su žibintu ir lango siluetą "įpaišyti" blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2006 10 22, 00:25)
Gal  g.gif na...beto ir foto nelabai ryški  blush2.gif Aš norėjau su žibintu ir lango siluetą "įpaišyti"  blush2.gif  biggrin.gif

Gal tik del mano neakylo matymo 4u.gif , lango ten beveik nesimate. O tiek kiek matesi, tai kazkaip kreivai isipaise. Palaukim labiau ismananciu. Jos viska paaiskins biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2006 10 22, 00:27)
Įdedu savo namų darbus su lašiukais. Laukiu kritikos (foto neredaguotos)
user posted image

user posted image
Dar turiu klausimą gal kas žinot - kodėl fotografuojant atsirado balti plotai.
Tikiuosi čia ne kameros brokas?

user posted image

Aš irgi norėčiau knygelės bei canon instrukcijos jei galima į kristina48@gmail.com

1 ir 2 nuotraukose kazkaip nelabai matosi tie lasiukai..bet mintis idomi....
3nuotraukoje kaip suprantu vanduo yra kriaukleje arba baltam puode. taigi balti plemai yra dugno atspindziai.
man patiko 1 ir 2 (nors jos beveikvienodos) tik truksta kad vanduo geriau matytusi...
Atsakyti
QUOTE(Ginija @ 2006 10 21, 17:56)
Merginos,
Visoms siunčiau knygeles, bet tos, kurios davėte yahoo pašto dėžutes - laiškai pagrįžo atgal  doh.gif  Tikriausiai Gmail su Yahoo nedraugauja  verysad.gif Gal kokį nors kt adresiuką galite nurodyti?  bigsmile.gif

Tada prasau cia atsiusti elesus@gmail.com
QUOTE(Samanta @ 2006 10 21, 22:05)
Mano pirmasis prisvilęs blynas iš naktinio fotografavimo  blush2.gif Nustačiau ir White Balance, kaip mokėt fotkinant žibintus, ale vistiek kažkas nesigauna  schmoll.gif  ax.gif

user posted image

Vat del to White Balance ir as pasimeciau, nezinau pagal ka ji reguliuoti nakti..., pagal lempos sviesa, seselius....?
O del tavo nuotraukytes... labiau pritraukciau/ is arciau zibinta fotkinciau ir maziau aplink nereikalingo juodo fono palikciau mirksiukas.gif

QUOTE(valanda @ 2006 10 21, 22:07)
Siandien Kernaveje.
user posted image

Labai patinka thumbup.gif
Su kokiu fotiku fotkini?
Atsakyti
ir man patinka "Kernavėje" wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

Visoms išsiunčiau knygutes. Jeigu kuri negavote - rašykite AŽ man bus lengviau sužiūrėti kas gavote, o kas ne mirksiukas.gif

Will ir Linda, ačiū už pastabas ax.gif Fotografuojant man horizontas atrodė tiesus smile.gif Iki tol, kol negavau kritikos blush2.gif
Atsakyti
Ginija.... ax.gif a man, irgi knygutės reik... tos kur canon instrukcija tai nereik... turiu... bet ten kažkokią kitą rodos, dar siūlai, ania? rolleyes.gif Aidairii@gmail.com 4u.gif
Atsakyti