Ciburaska, dekoju uz sveikinimus, komentarus, pastabas, ir pagyras
QUOTE(ciburaska @ 2006 10 21, 00:54)
Lindra, labai patiko foto su lasiuku varvanciu is krano... Sita labiausiai <...> tik man uzkliuvo tos raides ant ciaupo detales...
Dar faina ta zalia gele... Nu ziurejau, ziurejau - faina
QUOTE(lyra @ 2006 10 21, 08:57)
Peržiūrėjau nuotrauką, manau, kad ištikro nesufokusavo į viduriuką. Kažkur mačiau patarimą, kaip padaryti, kad sufokusuotų reikiamą vietą, bandysiu.
aha, vat būtent apie tai tądien ir išsistudijavau fotike tai ir mandra palikau
Ačiū Rsaulyte už įvertinimą ir pastabėlę (čia aš apie kirų kompoziciją)
QUOTE(rsaulyte @ 2006 10 21, 10:36)
yra toks patarimas: geriau tureti kelias mazesnes korteles, negu viena didele, kad jei netycia tai vienai kazkas atsitiktu, kad visiskai visu nuotrauku neprarastum..
o mes turim 1 GB kortelę kol kas, nieko nebuvo nutikę , tfu tfu tfu... net labai daug esu fotkinus (kelionėj į kalnus), ir kažkaip be baimės buvau, o pasirodo taip nutikti gali Ginija, galima gal būtų ir man įmesti knygelę (lit. k.) apie portretinį fotografavimą? relijo@gmail.com AČIŪ
Papildyta:
QUOTE(Tosk @ 2006 10 21, 17:26)
Ymetu dar viena foto... Deja jos sukomponuoti kazhkur shone ir prie geriausiu noru neisheitu... Aplink tikras shiukshlynas buvo...
o man tokia mintis toptelėjo, kad geriau būt buvę fotkint šiek tiek iš šoniuko - kad tas "baubas" žiūrėtų ne tiesiai į fotografą, o šiek tiek šonan - įkypai ir tada jį ne per vidurį nuotraukos, o trupučiuką į šoną. na, bet turbūt jis jau lengvai nepasiekiamas? o tą "šiukšlyną" būtum "užklonavus" QUOTE(Ginija @ 2006 10 21, 19:13)
dėl kompozicijų įvertinimo manau būtų naudingiau, jei pradžioj pačios kažką pamėgintumėm pataisyti nuotraukoje, ir įdėti : pataisytą ir originalą, tada būtų galima efektingiau pasimokyti, kažkokių pastabų duot, ar pagirt . nes pvz GINIJOS įdėtos keletos nuotraukų - aišku, kad kreivos , bet jau kaip ir nebesinori sakyt, nes jau kiekvienai į kaulus turbūt jau įaugo, kad neturi būti kreivas horizontas
na čia tokia mintis man galvon šovė