Grįžtu pas jus su klausimu
Fokusavimas
Mano fotiko instrukcijoje nurodyta: fokusavimas gali būti įprastinis/ makro 9 vietų fokusavimas/ 3 vietų fokusavimas (dideliu greičiu)/ taškinis fokusavimas/ AF paleidimo keitimas
Neblogai visai, tik problema, kad nepaaiškinta daugiau, nelabai man aišku, kada koks fokusavimas reikalingas, kokį man nusireguliuoti skirtingais atvejais Help
gal čia kalta LT instrukcija gal Panasonic FZ-5 angliškoje instrucijoje daugiau aprašyta būtų
please ir man instrukcija kristina.tamaliunaite@gmail.com
QUOTE(Ginija @ 2006 10 21, 10:57)
Peržiūrėjau savo darytas nuotraukas studijoje - man jos visai negražios
Naudojomės įvairiausiais apšvietimais, sukiojom ir junginėjom lempas, siekdami išgauti kuo įvairesnius variantus, o paskui aptarinėjome kas blogai ir kas gerai Aišku gerų nuoraukų buvo vos viena kita
Fonas vienspalvis (juodas), lempos buvo studijinės.
Šiaip turiu labai neblogą knygelę internete radus apie portretinės nuotraukos fotografavimo niuansus ir apšvietimo būdus. Galiu pasidalinti
Beja, kas čia Canon lietuviškos instrukcijos klausė. Aš turiu
Naudojomės įvairiausiais apšvietimais, sukiojom ir junginėjom lempas, siekdami išgauti kuo įvairesnius variantus, o paskui aptarinėjome kas blogai ir kas gerai Aišku gerų nuoraukų buvo vos viena kita
Fonas vienspalvis (juodas), lempos buvo studijinės.
Šiaip turiu labai neblogą knygelę internete radus apie portretinės nuotraukos fotografavimo niuansus ir apšvietimo būdus. Galiu pasidalinti
Ir man prasau atsiusti ir knygute ir Canon instrukcija lietuviu kalba i justi_sev@yahoo.com
O kiek lempu naudojot... As kur skaitau, tai dazniausia naudojamos dvi: viena sonine, kita virsutine.... Dar visokiai efektai isfaunami studijines lempos sviesa nukreipus per marska... ir pan. Kaip jus daret? O skecius ir kitus sviesa atspindincius prietaisus naudojot? Kaip fotkinti labaiusiai patiko, isejo?
Sorriuks, kad tiek klausineju... man labai jau cekava As kai savo patoviai fotkinu... man ir idomi ta portretine fotografija
Ymetu dar viena foto... Deja jos sukomponuoti kazhkur shone ir prie geriausiu noru neisheitu... Aplink tikras shiukshlynas buvo...
QUOTE(Ginija @ 2006 10 21, 11:57)
Aš labai norėčiau Ir tų knygučių, ir instrukcijos
fotografijoms@gmail.com
Ačiū
Merginos,
Visoms siunčiau knygeles, bet tos, kurios davėte yahoo pašto dėžutes - laiškai pagrįžo atgal Tikriausiai Gmail su Yahoo nedraugauja Gal kokį nors kt adresiuką galite nurodyti?
ciburaska, naudojome lempas, taip vadinamus "boksus", kurių dėka išskaidoma šviesa. Kadangi mums leido eksperimentuoti - visaip mes jas junginėjom: ir šonuose, ir iš viršaus, ir iš nugaros, ir iš šonų švietėmės. O paskui žiūrėjome kas gaunasi. Šiaip kaip paklausiau po užsiėmimo - pilnai užtenka 2 lempų (iš šonų).
Tikriausiai ir namų sąlygomis galima kažką panašaus padaryti. Dieną portretinei nuotraukai pilnai užtenka dienos šviesos nuo lango O šiaip toje knygelėje apie apšvietimus yra. Ko verta info ir kiek jos ten - dar neturėjau galimybės įvertinti
Tuoj sukelsiu nuotraukas ir parodysiu šiandienos menus. Nu man nelabai yra į ką žiūrėti lyginant su jūsų darbais
Visoms siunčiau knygeles, bet tos, kurios davėte yahoo pašto dėžutes - laiškai pagrįžo atgal Tikriausiai Gmail su Yahoo nedraugauja Gal kokį nors kt adresiuką galite nurodyti?
ciburaska, naudojome lempas, taip vadinamus "boksus", kurių dėka išskaidoma šviesa. Kadangi mums leido eksperimentuoti - visaip mes jas junginėjom: ir šonuose, ir iš viršaus, ir iš nugaros, ir iš šonų švietėmės. O paskui žiūrėjome kas gaunasi. Šiaip kaip paklausiau po užsiėmimo - pilnai užtenka 2 lempų (iš šonų).
Tikriausiai ir namų sąlygomis galima kažką panašaus padaryti. Dieną portretinei nuotraukai pilnai užtenka dienos šviesos nuo lango O šiaip toje knygelėje apie apšvietimus yra. Ko verta info ir kiek jos ten - dar neturėjau galimybės įvertinti
Tuoj sukelsiu nuotraukas ir parodysiu šiandienos menus. Nu man nelabai yra į ką žiūrėti lyginant su jūsų darbais
QUOTE(Ginija @ 2006 10 21, 19:13)
Man šia labai faina Gal dar tą lapą truputį dešiniau buvo galima "pastumti"
QUOTE(sannda @ 2006 10 21, 19:48)
bučiau ir aš laabai dėkinga, jei atsiustum ir man instrukciją.. na gal ir ta knygelė praverstų mano paštai: gri_sandra@yahoo.com arba jei tilps kapuchinas@one.lt
Išsiunčiau į one.lt
Šiaip dar visokių knygelių turiu, bet jos didelės apimties ir paštu neina pesiųst net sumažinus
Gerai, iki susimatymo ryt Keliauju prie TV pakybot, "Kelią į žvaigždes" paveizot.
Nu ir as prie jusu pamokeliu prisijungsiu.
Megstu fotografuoti su makro rezimu
Pirma mano nuotrauka jusu teismui
Ginija, gal galetum ir man canono instrukcija atsiusti? mano adresas vvaliute@gmail.com
Megstu fotografuoti su makro rezimu
Pirma mano nuotrauka jusu teismui
Ginija, gal galetum ir man canono instrukcija atsiusti? mano adresas vvaliute@gmail.com