Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografavimas (2 dalis)

QUOTE(Lindra @ 2006 10 20, 23:59)
na, va, ir aš priduodu teismui:

user posted image
(labai įdomu  g.gif  rolleyes.gif  g.gif )
kadangi nelabai kokybiškas vaizdelis gavosi  blush2.gif , tai gal apie kompoziciją  ax.gif daugiau  bigsmile.gif  ) fotkinta su "muiline" , o neapdirbta štai taip atrodo:  bigsmile.gif

user posted image

labai gerai patvarkei mirksiukas.gif ir apkarpei, ir paklonavai biggrin.gif sakyciau, vandens dar gabaliuka gali nukirpt.. graziai jos cia visos ryskios isejo thumbup.gif maloniai ziurisi smile.gif

QUOTE(Ornellitta @ 2006 10 21, 10:07)
ir isvis is sitos mano kelones asaru pakalne wink.gif buvo daug graziu nuotrauku kurios tiesiog  dingo is memory card... rode error. ir viskas sad.gif o tiek buvom pridare kadru:(

oooi, kaip nefainiai unsure.gif as irgi vis kur nors vaziuodama tikiuos, kad korteles veiks.. yra toks patarimas: geriau tureti kelias mazesnes korteles, negu viena didele, kad jei netycia tai vienai kazkas atsitiktu, kad visiskai visu nuotrauku neprarastum..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rsaulyte: 21 spalio 2006 - 09:39
QUOTE(rsaulyte @ 2006 10 21, 10:36)
ir isvis is sitos mano kelones asaru pakalne  buvo daug graziu nuotrauku kurios tiesiog  dingo is memory card... rode error. ir viskas  o tiek buvom pridare kadru:(

man irgi yra kelis kart tiap nutike. tiesa su XD kortele....
ir nieko nepavyko padarti. yra programu kurios atstato nuotraukas po istrynimo bet man vistiek nepavyko....
ir nuotraukos dingsta tada kai ju buna daugiausiai ir is kokio nors renginio ar keliones....
Atsakyti
Oi kiek lashiuku pripaveikslavot. Bandysiu ir as savaitgaly tuom uzhsiimti. Pas mus visa savaite lietus pliaupia, shalta ir niuru. Kita savaitgaly vazhiuosiu y kalnus, pas sugyventinio mamike, o ten jau ishkrito pirmasis sniegas. Tikiuosi truputy pagauti to sniego. Nors teks fotkint su mazhuoju fotiku. Didyjy brangusis pasiims y Praha. Daba as visa kruta lotuliukas.gif Jy mokau ko ishmokau chia lotuliukas.gif
Papildyta:
Ka siulytumet padaryt su shia nuotrauka g.gif Tas pilkumas tuomet toks ir buvo. Butent tai man ir patiko ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ciburaska @ 2006 10 21, 00:54)
Ginija, kaip idomuuuuu. Prasau pasidalinti portretines fotografijos pagrindais ir subtilybemis bigsmile.gif  Koki  ir kaip apsvietima naudojot? I ka svarbu kreipti demesi taip fotkinant? Koki fona naudojot? Gal destytojas/mokytojas ka nors patare, kaip namu salygomis kokia studijele isirengus ax.gif  Idomu baisiai

Peržiūrėjau savo darytas nuotraukas studijoje - man jos visai negražios blush2.gif
Naudojomės įvairiausiais apšvietimais, sukiojom ir junginėjom lempas, siekdami išgauti kuo įvairesnius variantus, o paskui aptarinėjome kas blogai ir kas gerai smile.gif Aišku gerų nuoraukų buvo vos viena kita blush2.gif
Fonas vienspalvis (juodas), lempos buvo studijinės.
Šiaip turiu labai neblogą knygelę internete radus apie portretinės nuotraukos fotografavimo niuansus ir apšvietimo būdus. Galiu pasidalinti mirksiukas.gif

Beja, kas čia Canon lietuviškos instrukcijos klausė. Aš turiu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2006 10 21, 11:54)
Ka siulytumet padaryt su shia nuotrauka g.gif Tas pilkumas tuomet toks ir buvo. Butent tai man ir patiko ax.gif
user posted image

amm, sakyciau reiktu apkarpyti. ta saule virsuje netinka...
ir mano kreivomis akimis atrodo kad siek tiek vanduo teka i desine puse:)
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2006 10 21, 11:54)
Oi kiek lashiuku pripaveikslavot. Bandysiu ir as savaitgaly tuom uzhsiimti. Pas mus visa savaite lietus pliaupia, shalta ir niuru. Kita savaitgaly vazhiuosiu y kalnus, pas sugyventinio mamike, o ten jau ishkrito pirmasis sniegas. Tikiuosi truputy pagauti to sniego. Nors teks fotkint su mazhuoju fotiku. Didyjy brangusis pasiims y Praha. Daba as visa kruta lotuliukas.gif Jy mokau ko ishmokau chia lotuliukas.gif

user posted image

siulau taip:

user posted image

arba taip:

user posted image

dar patiesinau vandeni ir truputeli pasviesinau smile.gif '

cia irgi dabar salta ir slapia blink.gif vakar jau ir kelios snaiges isskrito..

o kalnuose turetu buti grazu biggrin.gif biggrin.gif visada ten grazu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rsaulyte: 21 spalio 2006 - 11:18
Tas "teka vanduo y deshine", tai chia tipo truputy pasvires, nes kitaip nesuprantu...
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2006 10 21, 12:23)
Tas "teka vanduo y deshine", tai chia tipo truputy pasvires, nes kitaip nesuprantu...

aha biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginija @ 2006 10 21, 11:57)
Peržiūrėjau savo darytas nuotraukas studijoje - man jos visai negražios  blush2.gif
Naudojomės įvairiausiais apšvietimais, sukiojom ir junginėjom lempas, siekdami išgauti kuo įvairesnius variantus, o paskui aptarinėjome kas blogai ir kas gerai smile.gif Aišku gerų nuoraukų buvo vos viena kita  blush2.gif
Fonas vienspalvis (juodas), lempos buvo studijinės.
Šiaip turiu labai neblogą knygelę internete radus apie portretinės nuotraukos fotografavimo niuansus ir apšvietimo būdus. Galiu pasidalinti  mirksiukas.gif

Beja, kas čia Canon lietuviškos instrukcijos klausė. Aš turiu  4u.gif

Labai norėčiau ir knygelės ir instrukcijos. Pas mane Canon fotikas, o instrukcijos lietuviškos neturiu verysad.gif Kai jūs aiškinat apie įvairius nustatymus, negaliu rasti pas save, nes vadinasi kitaip. Būčiau labai labai dėkinga jei atsiųstum, bet su instrukcija matyt bus liūdna, internetu nepersiųsi g.gif schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lyra @ 2006 10 21, 12:26)
Labai norėčiau ir knygelės ir instrukcijos. Pas mane Canon fotikas, o instrukcijos lietuviškos neturiu  verysad.gif  Kai jūs aiškinat apie įvairius nustatymus, negaliu rasti pas save, nes vadinasi kitaip. Būčiau labai labai dėkinga jei atsiųstum, bet su instrukcija matyt bus liūdna, internetu nepersiųsi  g.gif  schmoll.gif  verysad.gif

Aš biškį user posted image pabūsiu ir magija pasinaudosiu ax.gif Jeigu duosi meilą - atsiųsiu paštan instrukciją 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ginija: 21 spalio 2006 - 11:31
QUOTE(Ginija @ 2006 10 21, 12:29)
Aš biškį ragana pabūsiu ir magija pasinaudosiu ax.gif  Jeigu duosi meilą -atsiųsiu paštan instrukciją 4u.gif

esi ne ragana, o pasakų fėja 4u.gif thumbup.gif mirksiukas.gif Siųsk į gintautas@cablenet.lt
Ačiūūūūūū. user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2006 10 21, 10:54)
Papildyta:
user posted image

Kiek suprantu, pagal taisykles, laivelis turi būt šone g.gif Bet, man tai laabai graži foto ir neapkirpta blush2.gif wub.gif
Atsakyti