QUOTE(sannda @ 2006 10 20, 19:37)
kreipiuosi į visus Canon fotoaparato turėtojus turiu bėdą -turiu canon, bet neturiu lietuviškos naudojimosi instrukcijos gal galit man skirti kas nors laiko ir paaiškinti tuos fotografavimo režimus, kurie žymimi šiomis raidelėmis:
P, TV, Av, M, C - kam konkrečiai fotografuoti jie skirti, kokie privalumai
P, TV, Av, M, C - kam konkrečiai fotografuoti jie skirti, kokie privalumai
P - Program. nenaudoju sito, bet cia lyg ir aparatas pats nustato ir diafragma, ir islaikyma. toks truputi kaip Auto
Tv - Shutter Priority - pati gali nustatyti islaikyma. diafragma automatiskai nusistato.
Av Aperture Priority - pati nustatai diafragmos skyles dydi. islaikyma automatiskai nusistato.
M - Manual Exposure - poati ir islaikyma, ir diafragmos skyle nustatai. cia jau reikia suderinti abu dalykus.
o apie C nezinau.. nera pas mane tokio..
Papildyta:
QUOTE(Samanta @ 2006 10 20, 23:11)
O kokie tie rimtesni
na, rimtas trikojis buna toks labai tvirtas, kad vejas nenupustu, ir nepradetu klebeti visaip, ilgiau panaudojus (kaip mano dabartinis ), bet ne per sunkus.. pakankamai aukstas (aukstesno uz save gal nereikia ), bet talpiai susilankstantis dar noriu tokio su gera galvute, kad galeciau gerai panoramines fotkinti (sukant daug kadru padaryt persiklojanciu).. kas cia dar.. ai, dar esu maciusi, kaip kazkokie labai placiai issizergia, ir visai aparatas prie zemes nusileidzia.. reikia man tokio