Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografavimas (2 dalis)

QUOTE(Samanta @ 2006 10 20, 14:09)
dejavu, ačiū  blush2.gif Abi vienu metu apkarpėm foto  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginija @ 2006 10 20, 13:13)
O arčiau prie gulbių nepavyko prieiti? Galbūt tada nesimatytų žmonių?
Mums dėstytojas prisakė, kad pirmiausia fotografas turi stengtis kuo arčiau prieiti prie objekto (jei įmanoma), o tada jei neina - naudot Zoom'ą  ax.gif

Nea schmoll.gif Jau tik zoom`as čia padėjo. Pati visą laiką bandau nepritraukus fotkinti. Tik vos ne extra atveju ax.gif Beto gulbės juk piktos būna, kai mažius atsiveda rolleyes.gif Arčiau jau niekaip schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2006 10 20, 14:16)
Nea  schmoll.gif Jau tik zoom`as čia padėjo. Pati visą laiką bandau nepritraukus fotkinti. Tik vos ne extra atveju ax.gif Beto gulbės juk piktos būna, kai mažius atsiveda  rolleyes.gif Arčiau jau niekaip  schmoll.gif

o gal reikėjo kamerą šiek tiek žemiau palenkti kad žmonių kojos nesimatytų, ir daugiau vietos apačioje palikti.Arba nezoominti, fotografuoti žmones prie gulbių, nukirptos galvos nelabai kaip atrodo...
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2006 10 20, 12:42)
Dar keletas mano vasarą darytų foto. Šiek tiek apkarpiau  ax.gif Laukiu kritikos  rolleyes.gif Tik kokybė prastoka  blush2.gif

NA jo pirmoj kokybe viska ir nulemia. Fotke nesiziuri vien del jos. o antroj fainai tik tas apkarpytes variantas su gulbiukais.

O perziurejau senas fotkes kiek dar grozybiu radau smile.gif KAi dar isvis neko nenutuokiau apie fotografavima.

Cia is Londono.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ornellitta: 20 spalio 2006 - 15:34
Ir gulbiukai, ir Londonas lb lb wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ornellitta @ 2006 10 20, 15:25)
NA jo pirmoj kokybe viska ir nulemia. Fotke nesiziuri vien del jos. o antroj fainai tik tas apkarpytes  variantas su gulbiukais.

O perziurejau senas fotkes kiek dar grozybiu radau smile.gif KAi dar isvis neko nenutuokiau apie fotografavima.

Cia is Londono.

user posted image

Kokia faina foto wub.gif Kiek suprantu ne pagal visas reikalaujamas taisykles, bet graži thumbup.gif
Atsakyti
kreipiuosi į visus Canon fotoaparato turėtojus ax.gif turiu bėdą -turiu canon, bet neturiu lietuviškos naudojimosi instrukcijos doh.gif gal galit man skirti kas nors laiko ir paaiškinti tuos fotografavimo režimus, kurie žymimi šiomis raidelėmis:
P, TV, Av, M, C - kam konkrečiai fotografuoti jie skirti, kokie privalumai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sannda: 20 spalio 2006 - 18:36
Iškilo man klausimėlis g.gif Ar trikojei yra universalūs g.gif Va šiandien su vyru žvalgėmės, tai vieni su vinuku, ale prisukami, kiti stovai atrodo lyg tik pasidėti fotikui (nemoku paaiškinti blush2.gif ) Ar tie universalūs tinka ir skaitmeninėm "muilinėm" ir kokiem krūtesniem biggrin.gif ar ne? Nes pavasariop ketinam įsigyti geresnį fotoaparatą. Nedašuto pasikonsultuoti smalsumo dėlei su konsultantu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2006 10 20, 23:03)
Iškilo man klausimėlis  g.gif Ar trikojei yra universalūs  g.gif Va šiandien su vyru žvalgėmės, tai vieni su vinuku, ale prisukami, kiti stovai atrodo lyg tik pasidėti fotikui (nemoku paaiškinti  blush2.gif ) Ar tie universalūs tinka ir skaitmeninėm "muilinėm" ir kokiem krūtesniem  biggrin.gif ar ne? Nes pavasariop ketinam įsigyti geresnį fotoaparatą. Nedašuto pasikonsultuoti smalsumo dėlei su konsultantu  ax.gif

na man atrodo, kad ten, kur yra prisukimas, jis turi tikti visiems aparatams. ta skylute turetu buti visuose vienoda. o apie kitokius dar neteko girdeti ax.gif bet aisku, pries pirkdama, pasiklausk ekspertu biggrin.gif
siaip irgi planuoju rimtesni pirkti neuzilgo, tai pradesiu zvalgytis bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rsaulyte: 20 spalio 2006 - 22:09
QUOTE(Samanta @ 2006 10 20, 23:03)
Iškilo man klausimėlis  g.gif Ar trikojei yra universalūs  g.gif Va šiandien su vyru žvalgėmės, tai vieni su vinuku, ale prisukami, kiti stovai atrodo lyg tik pasidėti fotikui (nemoku paaiškinti  blush2.gif ) Ar tie universalūs tinka ir skaitmeninėm "muilinėm" ir kokiem krūtesniem  biggrin.gif ar ne? Nes pavasariop ketinam įsigyti geresnį fotoaparatą. Nedašuto pasikonsultuoti smalsumo dėlei su konsultantu  ax.gif

Universalūs 4u.gif
Tinka ir "muilinėms", ir profesionaliems, ir filmavimo kameroms ax.gif
Mes pirkom, kai turėjom tik "muilinę" ax.gif O dabar tinka visiems trims thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sannda @ 2006 10 20, 19:37)
kreipiuosi į visus Canon fotoaparato turėtojus  ax.gif  turiu bėdą -turiu canon, bet neturiu lietuviškos naudojimosi instrukcijos  doh.gif gal galit man skirti kas nors laiko ir paaiškinti tuos fotografavimo režimus, kurie žymimi šiomis raidelėmis:
P, TV, Av, M, C - kam konkrečiai fotografuoti jie skirti, kokie privalumai  ax.gif

Pabandysiu, bet galiu suklysti.
P - automatinis nustatymas
Tv - iŠlaikymo nustatymas
Av - diafragmos dydžio nustatymas
M - rankinis išlaikymo ir diafragmos nustatymas
C - išsaugojimas tam tikrų nustatymų
Kandangi verčiau įlietuvių kalbą, tai gali būti netikslu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rsaulyte @ 2006 10 20, 22:07)
na man atrodo, kad ten, kur yra prisukimas, jis turi tikti visiems aparatams. ta skylute turetu buti visuose vienoda. o apie kitokius dar neteko girdeti  ax.gif bet aisku, pries pirkdama, pasiklausk ekspertu  biggrin.gif
siaip irgi planuoju rimtesni pirkti neuzilgo, tai pradesiu zvalgytis  bigsmile.gif

O kokie tie rimtesni g.gif Noriu prieš konsultacijas su konsultantu pasiaiškinti blush2.gif ax.gif Kokio aukščio trikojais jūs naudojatės ax.gif Manau gal kokio iki 170cm. užtektų g.gif

QUOTE(Will @ 2006 10 20, 22:06)
Universalūs  4u.gif
Tinka ir "muilinėms", ir profesionaliems, ir filmavimo kameroms  ax.gif
Mes pirkom, kai turėjom tik "muilinę"  ax.gif  O dabar tinka visiems trims   thumbup.gif

Oi, tai ačiū 4u.gif . Lėksiu pirk, tik reikia iki galo išsiaiškinti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samanta: 20 spalio 2006 - 22:11