Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografavimas (2 dalis)

QUOTE(Ginija @ 2006 10 20, 10:59)
Kiek daug gražių nuotraukų  atsidaro wub.gif Žiūriu ir žaviuosi  4u.gif

aha thumbup.gif
Atsakyti
Vakar kursų metu mums aiškino apie kompoziciją ir "auksinę taisyklę" (trijų trečdalių taisyklę). Sėdėjau ir jaučiausi ase lotuliukas.gif , nes jau čia ją buvau išmokusi thumbup.gif
Šiaip ją supeikė šiek tiek, nes sakė, kad ja vadovaujantis ne visada pasieksi patį geriausią variantą g.gif
Atsakyti
user posted image

sita man labai labai patinka thumbup.gif pati nuotrauka kaip i tris dalis padalinta - dangus, jura, smelis.. o bangos tai super thumbup.gif ir tas staliukas labai graziai itaisytas.. taip truputi netiketai, ka jis ten gali veikt prie juros? blink.gif ir spalvos grazios.. nu labai man patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rsaulyte @ 2006 10 20, 11:06)
user posted image

sita man labai labai patinka  thumbup.gif pati nuotrauka kaip i tris dalis padalinta - dangus, jura, smelis.. o bangos tai super  thumbup.gif ir tas staliukas labai graziai itaisytas.. taip truputi netiketai, ka jis ten gali veikt prie juros? blink.gif ir spalvos grazios.. nu labai man patinka  mirksiukas.gif

o čia tinka, kad jūra pasvirus?
Atsakyti
user posted image

o cia truksta kazko g.gif gal daugiau virsaus.. nelabai suprantu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(dejavu @ 2006 10 20, 11:12)
o čia tinka, kad jūra pasvirus?

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
man netinka, bet autore jau pati apie tai uzsimine, tai nebesikartojau smile.gif
Atsakyti
Tikrai gražių foto pridėjot. Man labai patiko baubazz naktinė foto su žibintais žalsvame fone thumbup.gif
Atsakyti
Dar keletas mano vasarą darytų foto. Šiek tiek apkarpiau ax.gif Laukiu kritikos rolleyes.gif Tik kokybė prastoka blush2.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2006 10 20, 13:42)
Dar keletas mano vasarą darytų foto. Šiek tiek apkarpiau  ax.gif Laukiu kritikos  rolleyes.gif Tik kokybė prastoka  blush2.gif

aha, pirmos kiek prastoka.. ir as galvoju, sitokia gal reiktu is toliau daryt, kad daugiau tuscios vietos kairej pusej butu.. na i ten, kur plaukia biggrin.gif

o antros kokybe daug geresne thumbup.gif tik gal trutputi per tampriai apkirpai. ta kaire gulbe labai jau kampe atsidure mirksiukas.gif ir dar tie zmoniu seseliai ten pradeda listi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rsaulyte @ 2006 10 20, 12:55)
aha, pirmos kiek prastoka.. ir as galvoju, sitokia gal reiktu is toliau daryt, kad daugiau tuscios vietos kairej pusej butu.. na i ten, kur plaukia  biggrin.gif

o antros kokybe daug geresne  thumbup.gif tik gal trutputi per tampriai apkirpai. ta kaire gulbe labai jau kampe atsidure  mirksiukas.gif ir dar tie zmoniu seseliai ten pradeda listi  biggrin.gif

Ech....Noriu gero fotiko biggrin.gif
Pirmoje forkinau iš toliau, nes arčiau jau niekaip. Ir tai "prizoominau" blush2.gif
O antroje tai viršuje žmonės....
Va kokia antroji iš ties yra. Ir ačiū už kritiką mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Man gražiau jei visai tos kraštinės gulbės toje foto nebūtų.
Pvz. user posted image

ir tada gulbė lyg įsipaišo į vieną iš pagrindinių taškų...

O koks pas tave fotoaparatas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dejavu: 20 spalio 2006 - 13:12
blush2.gif dar vienas variantas ax.gif

user posted image

Papildyta:
dejavu, ačiū blush2.gif Abi vienu metu apkarpėm foto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2006 10 20, 14:07)
Ech....Noriu gero fotiko  biggrin.gif
Pirmoje forkinau iš toliau, nes arčiau jau niekaip. Ir tai "prizoominau"  blush2.gif
O antroje tai viršuje žmonės....
Va kokia antroji iš ties yra. Ir ačiū už kritiką  mirksiukas.gif
user posted image

O arčiau prie gulbių nepavyko prieiti? Galbūt tada nesimatytų žmonių?
Mums dėstytojas prisakė, kad pirmiausia fotografas turi stengtis kuo arčiau prieiti prie objekto (jei įmanoma), o jei neina - tik tada naudot Zoom'ą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ginija: 20 spalio 2006 - 13:14