Įkraunama...
Įkraunama...

Giminės medis

Apklausa: giminės medį: (247 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(_una_ @ 2012 09 20, 23:31)
O iki kurių metų įrašai saugomi parapijose?

Parapijos ką turi, tą ir saugo. Visos skirtingai. Bet knygos kažkur iki 1939 metų buvo privalomai surinktos į archyvus.

Bėda ta, kad ne su visais klebonais įmanoma susitarti, kad leistų tuos įrašus pažiūrėti.
Į tą parapiją nuvažiuoti pati fiziškai ir finansiškai negaliu, o kiek rašiau laiškų su užklausimu - atsakė tyla.
Atsakyti
QUOTE(Jolantuke @ 2012 09 21, 12:16)
Parapijos ką turi, tą ir saugo. Visos skirtingai. Bet knygos kažkur iki 1939 metų buvo privalomai surinktos į archyvus.

Bėda ta, kad ne su visais klebonais įmanoma susitarti, kad leistų tuos įrašus pažiūrėti.
Į tą parapiją nuvažiuoti pati fiziškai ir finansiškai negaliu, o kiek rašiau laiškų su užklausimu - atsakė tyla.

tai reiškia, kad mano tėvai sužinoti tikslesnę gimimo datą šansų neturi verysad.gif

gimę 43-44 ir 45-ais
Atsakyti
QUOTE(Jolantuke @ 2012 09 21, 13:16)

QUOTE(Nata* @ 2012 09 21, 13:24)
tai reiškia, kad mano tėvai sužinoti tikslesnę gimimo datą šansų neturi  verysad.gif

Įvairiai matyt būna; geriausia visgi nuvažiuoti į vietą ir, esant galimybei...pasibastyti. Nesenai turėjau tokią patirtį. Nors mano tyrinėjama bažnyčia kaip ir suskaitmeninta, tačiau ne visi metai internete yra, nutariau tiesiog paklajoti tomis vietovėmis, kur gyveno proproseniai. Tame miestelyje prie bažnyčios išsišnekėjome su viena moteriške, ji pasakė, kad yra kaimo aktyvistė, kuri turi įsteigusi krašto muziejų; susiradom ją, nuvykom į muziejų, o ten radau daug jos surinktų prisiminimų apie man aktualius išnykusius kaimus, su minimais mano proseneliais, seneliais ir kt dalykų; kopijas kai kurių metų bažnytinių surašymų; iš kalbos išėjo, kad ji vos ne kunigo patikėtinė čia, nes kunigas atvykstantis; ir apie bažnytines knygas pakalbėjome, kad ne visos oi ne visos priduotos, nes nesutvarkytos iki šiol, ir kaip supranti ji prie tų knygų prieinanti... Iš vienos pusės pasibaisėjau mintyse - netvarka, betrūktų nelaimės ir neliktų tų knygų; iš kitos pusės džiaugiausi, kad, jei kunigui nerūpi, yra kas jomis nors kiek rūpinasi... nes bažnytėlė sena, nesaugoma... Varpus jau pavogė kada tai neperseniausia..
Atsakyti
Sveikos, studijos baigėsi, prasidėjo darbai ir visai nebeliko laiko šiam užsiėmimui verysad.gif verysad.gif verysad.gif
atsitiktinai radau svetainę http://www.atminimoknyga.lt/apie.php kolkas kapinių dar ne daug, bet pati idėja labai gera, tiesiog likau sužavėta wub.gif mielai prisidėčiau prie jos wub.gif
Atsakyti
Gavau pranešimą iš Geni :
I’m pleased to announce that Geni is joining the MyHeritage family! ax.gif
Atsakyti
Gaila, mažėja pasirinkimų. Recesija. Visi jungiasi. Užklausiau "Myheritage" atstovų ar tai tiesa, gavau nuorodą su paaiškinimais "...Mes nupirkome Geni.com išplėsti naudotojus ir duomenis MyHeritage bazėje. Veiks atskirai dvi svetainės ir vartotojai nebus perkelti iš vienos svetainės į kitą. Vartotojai gaus daugiau atitikmenų ir turės daugiau duomenų ieškant per "SuperSearch" programą. Kaip bus išlaikomas vartotojo duomenų privatumas? Bus peržiūrėta Geni.com privatumo politiką, todėl taps griežtesnė ir bus labiau suderinama su MyHeritage" privatumo politika. "
Plačiau apie pokyčius skaityti: My Webpage

Visiems Geni vartotojams reikia palinkėti sėkmės didelėje MyHeritage šeimoje.

Linksmų švenčių!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenajazz: 09 gruodžio 2012 - 12:33
Bent jau dabar šie pasikeitimai mane tikrai džiugina. Kai šeimos narių skaičius viršija 100 žmonių geni nebuvo palikus pasirinkimo: arba nepildyti medžio,arba mokėti už daugiau galimybių turinčią versiją. Laukiau laukiau, galvojau nuo kitų metų gal jau reiks pradėt mokėti ir va tau - galima naujus narius vesti be apribojimų susijungimo su myheritage proga smile.gif smagu.
Atsakyti
Dėmesio, genų tyrimams - 2012 m. Kalėdų akcijos!
Plačiau apie akcijas ir kainas: Nuoroda Family Tree DNA
Atsakyti
nieko nebesuprantu. radau epavelde nauja suskaitme verysad.gif ninta 113 baznyciu sarasa, bet pvz. Daugu baznycios dokumentu nerandu, nors tu ka, nors rodo kaip suskaitmeninta.
Atsakyti
QUOTE(AgathaGray @ 2013 02 03, 16:04)
nieko nebesuprantu. radau epavelde nauja suskaitme verysad.gif ninta 113 baznyciu sarasa, bet pvz. Daugu baznycios dokumentu nerandu, nors tu ka, nors rodo kaip suskaitmeninta.

Patikrinau, ten Daugų paieškoje sudėta viskas kas kartoja daugu atitikmenį, pvz. dauguma, Dauguvietis...RKB knygos neskaitmenintos Nuoroda>>>Archyvas
Apgailestauju,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenajazz: 05 vasario 2013 - 17:30
http://www.epaveldas...vai_portale.pdf
o as va koki sarasa radau sad.gif ir apsidziaugiau.
Atsakyti
QUOTE(AgathaGray @ 2013 02 05, 18:54)
http://www.epaveldas...vai_portale.pdf
o as va koki sarasa radau sad.gif ir apsidziaugiau.

Puiku, atnaujino nemažai, bet keista, kad sąraše Kuršėnų RKB nėra, o aš jau skaitau.

Daugų sena parapija ir tik dabar įdėjo, tokios seniai suskaitmenintos, gaila - tik 4 knygos, bet gali būti aukso vertės.

Linkiu tau sėkmingų paieškų.
Atsakyti