Įkraunama...
Įkraunama...

Giminės medis

Apklausa: giminės medį: (247 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Jolantuke @ 2012 01 23, 11:21)
Kompiutery ir nerodys. Aš spaudžiu "publikuoti internete". Ir tuomet internetiniame medyje jau rodo visus. Bet irgi tik kraujo giminaičius. Jeigu ieškau savo senelio sesers šeimos, jau reikia atskirai ant jos nuspausti, kad atsiverstų. Viso pilno medžio su visais visais giminėmis nerodo sad.gif
Aš savo medį importuoju į agelong tree programą ir spausdinu popieriuje. Tada jau matau VISKĄ  4u.gif

Ačiukas,už paaiškinimą.na dabar turiu jau ir šią programą,tik dabar reikės išmokti,kaip ten importuoti į ją. g.gif
Atsakyti
4u.gif gal kuri savo medį darote www.geni.com?
Atsakyti
QUOTE(mmmylinti @ 2012 01 23, 11:49)
Ačiukas,už paaiškinimą.na dabar turiu jau ir šią programą,tik dabar reikės išmokti,kaip ten importuoti į ją. g.gif

Išsaugai GEDCOM formate ir kitoje programoje atidarai būtent tą formatą ir viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmylinti @ 2012 01 24, 01:23)
4u.gif  gal kuri savo medį darote www.geni.com?

as darau geni... todel dabar esu pikta ant ju... noriu ivesti naujai gimusius giminaicius ir negaliu - reikia susimoketi uz aukstesne versija sad.gif nemokamoj senai virsyta 100 nariu medyje...
Atsakyti
QUOTE(Jolantuke @ 2012 01 24, 12:22)
Išsaugai GEDCOM formate ir kitoje programoje atidarai būtent tą formatą ir viskas  4u.gif

o kokiu budu reikia issaugoti? nes webe raso importuoti gedcom.
Atsakyti
QUOTE(AgathaGray @ 2012 01 24, 13:45)
o kokiu budu reikia issaugoti? nes webe raso importuoti gedcom.

Atsidarius kompiuteryje išsaugoti ne "save as...", o "export GEDCOM", ten šalimais turi būti pasirinkimas kokiu variantu išsaugoti.
Atsakyti
QUOTE(Jolantuke @ 2012 01 24, 13:48)
Atsidarius kompiuteryje išsaugoti ne "save as...", o "export GEDCOM", ten šalimais turi būti pasirinkimas kokiu variantu išsaugoti.

aciu, dabar viskas puikiausiai gavosi.
Atsakyti
QUOTE(Elenajazz @ 2011 11 30, 19:36)
Myheritage gudri sistema ištempia paklodę ir pats neatspausdinsi. taigi pirkite jų paslaugą - atsiunčia kaip saldainį.
Teko spausdinti virš 1000 gentainių medį dovanoms spalvotą ( su foto) blizgia danga 80lt kainavo.
Kam ko reikia, ant sienos 2 metrų plakato nepakabinsi. Dizaineriai fotošopu gali daug ką pakeisti: mažinti, pridėti foto, sukarpyti ir t.t.

Sveiki, aš irgi naudojuosi Myheritage, jau prašo susimokėti, nes viršijo "dalyvių" skaičių, tad dabar nežinau kaip elgtis, nes dar daug liko giminės atstovų, neįtrauktų į giminės medį. GAl kas pirkosi jų siūlomą programą?
Aš taip pat spausdinausi giminės medžio paklodę, gavosi gerokai virš 2 metrų. Mokėjau 65 Lt.
Atsakyti
QUOTE(rasulkadz @ 2012 01 25, 14:09)
Sveiki, aš irgi naudojuosi Myheritage, jau prašo susimokėti,  nes viršijo "dalyvių" skaičių, tad dabar nežinau kaip elgtis, nes dar daug liko giminės atstovų, neįtrauktų į giminės medį. GAl kas pirkosi jų siūlomą programą?
Aš taip pat spausdinausi giminės medžio paklodę, gavosi gerokai virš 2 metrų. Mokėjau 65 Lt.

Aš savo medį jau padalinau į dvi dalis unsure.gif tėčio ir mamos pusės giminės medį darau atskirose svetainėse, kol kas vietos užtenka rolleyes.gif
Atsakyti
Laba diena, gal kas susidūrėte su dvarų ar palivarkų inventoriais? Kur jų ieškoti? Mane domina vienas nedidelis palivarkas Žemaitijoje, Plungės raj., bet niekur neaptikau žinių apie tai, kur būtų galima ieškoti informacijos. Domintų net ir nesena, tarpukario infomacija...
Atsakyti
QUOTE(lyja lyja lietus @ 2012 02 13, 14:21)
Laba diena, gal kas susidūrėte su dvarų ar palivarkų inventoriais? Kur jų ieškoti? Mane domina vienas nedidelis palivarkas Žemaitijoje, Plungės raj., bet niekur neaptikau žinių apie tai, kur būtų galima ieškoti informacijos. Domintų net ir nesena, tarpukario infomacija...

man rodos, jau gal buvau rasiusi, jei ka, pasikartosiu.
Per "Lietuvos Virtuali biblioteka" esu suradusi, kad mano ieskomu dvaru inventoriniai sarasai yra Vilniaus universiteto Rankrasciu skyriuje, pabandykit paieskoti.
Atsakyti
QUOTE(AgathaGray @ 2012 02 15, 13:23)
man rodos, jau gal buvau rasiusi, jei ka, pasikartosiu.
Per "Lietuvos Virtuali biblioteka" esu suradusi, kad mano ieskomu dvaru inventoriniai sarasai yra Vilniaus universiteto Rankrasciu skyriuje, pabandykit paieskoti.

Ačiū AgathaGray už nuorodą. Deja, niekur neužsiminta apie mano ieškomą Žemaitijos palivarką. Kur dar ieškot g.gif
Atsakyti