Įkraunama...
Įkraunama...

Giminės medis

Apklausa: giminės medį: (247 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Elenajazz @ 2011 11 21, 23:27)

o tai čia jau tikrai kitas lygis.. man informacijos dėl ligų paveldimumo užtenka žinių apie prosenelius ir senelius, toliau kažkaip nesigilinu, nes jei pradėčiau vest statistiką, susirgčiau nuo nervų tų ligų beieškant biggrin.gif
bet va tyrimai apie lietuvių kaip tautos genus tai mane domina, per paskaitą dėstytojas minėjo, bet taip ir nesusiradau tų duomenų, pamenu, tik kad moterims vienos genties/tautų grupės genas, o vyrams kitas būdingas g.gif
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2011 11 25, 17:27)
Sveikos  4u.gif
Pagaliau perskaičiau abi temas, susirinkau naudingas nuorodas, dabar išstudijavusi programs imsiuos darbo  biggrin.gif

sėkmės ir daugybės atradimų bigsmile.gif rolleyes.gif nepamiršk mūsų ir pasidalink kaip sekas 4u.gif vis ruošiuosi surinkt visą medžiagą iš temų į vieną vietą, bet laiko nėra unsure.gif gal per sesiją laisvesnė būsiu mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalioji_Fėja @ 2011 11 22, 10:50)
o tai čia jau tikrai kitas lygis.. man informacijos dėl ligų paveldimumo užtenka žinių apie prosenelius ir senelius, toliau kažkaip nesigilinu, nes jei pradėčiau vest statistiką, susirgčiau nuo nervų tų ligų beieškant  biggrin.gif
bet va tyrimai apie lietuvių kaip tautos genus tai mane domina, per paskaitą dėstytojas minėjo, bet taip ir nesusiradau tų duomenų, pamenu, tik kad moterims vienos genties/tautų grupės genas, o vyrams kitas būdingas  g.gif

Pabandžiau provokuoti tema, nes užmigome ir ledai pajudėjo.
Taip moterų ir vyrų genų tyrimai skiriasi. Bet kiekviena grupė, kaip suprantu turi savo privalumų. Manau, žingeidiems įdomu gyventi.
Jeigu susidomėsite genetika, jau yra atstovai Lietuvoje, jie veda statistiką, turi palyginimus ir t.t. Apie tai rašiau savo blog'ame. Jų psl Webpagenuoroda
Atsakyti
Labas, gal kuri naudojatės internetine medžių kūrimo programa myheritage.lt ? labai reikia pagalbos sad.gif
Atsakyti
as naudoju.
Atsakyti
QUOTE(AgathaGray @ 2011 11 29, 21:41)
as naudoju.

Gal žinot ar įmanoma pakeisti tų padarytų diagramų matmenis? nes man reikia atsispausdinti kaip plakatą, o kai nunešu, kad man atspausdintų, sako kad netinka tokie matmenys, nes jis yra platus ,bet ne ilgas.
Atsakyti
deje, niekuo siuo klausimu negaliu padet sad.gif
spausdinau savo printeriu ant atskiru lapu ir klijavau, buvo gerai, nes toks neisbaigtas dar variantas.
Atsakyti
QUOTE(AgathaGray @ 2011 11 29, 21:46)
deje, niekuo siuo klausimu negaliu padet sad.gif
spausdinau savo printeriu ant atskiru lapu ir klijavau, buvo gerai, nes toks neisbaigtas dar variantas.

aišku, gaila tada,nes jau nebežinau ką daryti..
Atsakyti
QUOTE(carolyyte @ 2011 11 29, 21:50)
aišku, gaila tada,nes jau nebežinau ką daryti..

Nesuprantu, kame problema. Pas mane irgi labai ilgas, bet spausdinuosiu ant paprastų lapų (paskutinį kartą spausdinausi ant A3, gal kitą kartą jeigu reikės bandysiu A2 formatą). Taigi spausdinant bet kokio dydžio maketą galima sutalpinti į kokį nori lapą. Aišku, jeigu nepatinka, baltas vietas galima vėliau apsikirpti. Man tinka ir taip, kaip gaunasi smile.gif

O jeigu norisi profesionaliau, tai galiu pasakyt, kad prieš savaitę Copy1 (Vilniuje, Antakalnio raj) man siūlėsi atspausdinti nestandartinio dydžio plakatą (kokį norį ilgį, sakė, kad kad metrais skaičiuos kainą). Aš atsisakiau, nes man kaina pasirodė per didelė (mano medis būtų gavęsis 20lt), bet gal tavo poreikiai kitokie.
Atsakyti
QUOTE(Žalioji_Fėja @ 2011 11 25, 17:38)
sėkmės ir daugybės atradimų  bigsmile.gif  rolleyes.gif  nepamiršk mūsų ir pasidalink kaip sekas  4u.gif  vis ruošiuosi surinkt visą medžiagą iš temų į vieną vietą, bet laiko nėra  unsure.gif  gal per sesiją laisvesnė būsiu  mastau.gif

Ačiū 4u.gif
Aš susirinkau visas nuorodas, kurios buvo įdėtos dviejose temose. Būtų neblogai jas visas sudėt naujos temos pradžioje.
Na o medžio tvarkymas nusikėlė dėl audros, nes teko truputį be elektros pasėdėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2011 11 30, 19:17)
Aš susirinkau visas nuorodas, kurios buvo įdėtos dviejose temose. Būtų neblogai jas visas sudėt naujos temos pradžioje.

Milžinišką darbą padarei surinkdama nuorodas iš abiejų temų 4u.gif
O gal tu jas čia į vieną "postą" gali sudėti visoms? Būtų labai gerai. (arba gal galėtum man į až atsiųsti)
P.S. rašiau tau až, bet tavo dėžutė pilna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2011 11 30, 19:17)
Ačiū  4u.gif
Na o medžio tvarkymas nusikėlė dėl audros, nes teko truputį be elektros pasėdėt  biggrin.gif

Oooo, tikrai visi būtų laaaabai dėkingi, jei pasidalintum sąrašu 4u.gif

Ar kam teko bendrauti emailais su Valstybės istorijos archyvu? Per kiek laiko jie atsako į mailą? Nesuprantu, ar aš tokia nekantri, ar jie taip ilgai neatsako, o gal iš vis neatsakys?
Beje, gal kas lankotės šiuo metu ten?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skibru: 30 lapkričio 2011 - 18:34