QUOTE(gude @ 2011 03 21, 14:17)
Jolantuke, pas mane visas medis Privatus, nieks nieko nemato..... nežinau ko jie dar bijo Savų ..?
Norvide, per gera dovana tokiem ...pas mane beveik pilnas medis jau ...apie 240 narių... geriau jau juos išmesti
p.s. O kažin nėra kokio nustatymo /myheritage/, kad jei sakysim, metus nesilankė - automatiškai išbraukta
Norvide, per gera dovana tokiem ...pas mane beveik pilnas medis jau ...apie 240 narių... geriau jau juos išmesti
p.s. O kažin nėra kokio nustatymo /myheritage/, kad jei sakysim, metus nesilankė - automatiškai išbraukta
Ko tik nebūna...Matomai turi ką slėpti. Galima neįtraukti į valdymą, liks pasyviai uždari patys sau.
Aš visada saugau kitų privatumą, neatsiklaususi netalpinu jokių duomenų. Tai labai asmeniška. Juk yra įvaikinimų, pavainikių, nekilmingų tarp mėlynų, t.y. baltų varnų. Daug priešpriešos pokaryje atsirado; kas kam kelią perbėgo. Juk okupacija mūsų tautą taip supriešino. Išdavystės, žudymai, trėmimai, kalėjimai - tiek daug tokiai mažai tautai, kur beveik kiekvienas svainis. Buvo keičiamos pavardės, slapstomasi nuo persekiojimų, visko net neišvardinsi. Reikia gerbti net keistus norus būti incognito. Todėl archyvuose uždrausta paskutinių 100m. informacija. Kol yra gyvų, reikia palikti ramybėje. Jeigu nebendravote, gali būti nežinomų jums giminės istorijų. Apskritai, mes pernelyg skubame atsiverti: virtualioje erdvėje Facebook kiti pažinčių klubai leidžia sužinoti daugiau nei reikia. Vieną dieną visi svajos likti nematomais. Taigi giminės medžiai gražu, bet. Viskas turi dvi puses.