Valio!!!
Gavau myheritege administracijos laišką/atsakymą:
"Hi Jolanta,
Thank you for writing to us.
I downgraded your site back to the free Basic plan."
Preis kelias dienas pradejau dometis savo gimines medziu. Esu visai zalia, bet kaika radau. Gal galit pasakyti ar yra tikimybe kad gali buti klaida mirties metrikuose? Parasyta, kad zmogus mire 68-eriu metu, bet pagal datas nerandu panasios pavardes.
kuičiausi po dokumentus ir radau tokį raštelį, tik nežinau kas čia parašyta
QUOTE(-Sandrita- @ 2011 01 30, 13:36)
kuičiausi po dokumentus ir radau tokį raštelį, tik nežinau kas čia parašyta
Sandrita, čia portugalų kalba, įvesk visą tekstą į http://translate.google.com ir gausi atsakymą O Meu Endereco e este reiškia Mano adresas yra...
Papildyta:
QUOTE(Dilgynė @ 2011 01 30, 13:24)
Preis kelias dienas pradejau dometis savo gimines medziu. Esu visai zalia, bet kaika radau. Gal galit pasakyti ar yra tikimybe kad gali buti klaida mirties metrikuose? Parasyta, kad zmogus mire 68-eriu metu, bet pagal datas nerandu panasios pavardes.
Klaidų visada pasitaiko, bet įsitikink, ar tikrai tuose metrikuose jo mirtis turi būti užfiksuota... Man buvo, kad aš irgi ieškojau, būdama įsitikinusi, kad vienos bažnyčios metrikuose turi būti įrašas, ir tik paskui išsiaiškinau, kad pasikeitė su laiku parapija, ir įrašai persikėlė į kitą bažnyčią...QUOTE(sushi @ 2011 01 30, 21:45)
Sandrita, čia portugalų kalba, įvesk visą tekstą į http://translate.google.com ir gausi atsakymą
O Meu Endereco e este reiškia Mano adresas yra...
Papildyta:
Klaidų visada pasitaiko, bet įsitikink, ar tikrai tuose metrikuose jo mirtis turi būti užfiksuota... Man buvo, kad aš irgi ieškojau, būdama įsitikinusi, kad vienos bažnyčios metrikuose turi būti įrašas, ir tik paskui išsiaiškinau, kad pasikeitė su laiku parapija, ir įrašai persikėlė į kitą bažnyčią...
O Meu Endereco e este reiškia Mano adresas yra...
Papildyta:
Klaidų visada pasitaiko, bet įsitikink, ar tikrai tuose metrikuose jo mirtis turi būti užfiksuota... Man buvo, kad aš irgi ieškojau, būdama įsitikinusi, kad vienos bažnyčios metrikuose turi būti įrašas, ir tik paskui išsiaiškinau, kad pasikeitė su laiku parapija, ir įrašai persikėlė į kitą bažnyčią...
kažkodėl nedaįjo kad čia portugališkai, ieškojau kitokia kalba
Ačiū labai
QUOTE(-Sandrita- @ 2011 01 30, 22:52)
Brazilija tik portugališkai šneka
Papildyta:
QUOTE(sushi @ 2011 01 30, 18:51)
Įdomu tai, kad nepažįstamas pavardes tuose metrikuose vos įskaitai, bet vos pamatai savąją pavardę, akis iš karto užkliūna...
Būtent
Radau giminės medžių projektą "Vikipedijoje"
Gal galit pasakyti ar tai tikrai reiskia kad zmogus mire 68-eriu?
Perziurejau 4 metu gimimo metrikus ir nieko nerandu. Gyveno lygir visalaik toje parapijoje.
Perziurejau 4 metu gimimo metrikus ir nieko nerandu. Gyveno lygir visalaik toje parapijoje.
QUOTE(Dilgynė @ 2011 02 01, 13:38)
Gal galit pasakyti ar tai tikrai reiskia kad zmogus mire 68-eriu?
"Imevšyj ot rodu 68 let.", verčiant pažodžiui "Turėjęs nuo gimimo 68 metus".
QUOTE(Dilgynė @ 2011 02 01, 03:38)
Bandyk tuomet ankstesnius ir vėlesnius metrikus žiūrėti... Visko gai būti, kad įvelta klaida... Būna, kad ir kunigai berašydami kitaip nugirsta... Gal artimieji sakė, kad jam 78, o kunigėlis, pvz, išgirdo, kad 68... Arba artimieji nebuvo tikri dėl velionio amžiaus...
Tiksliausi gimimo ir santuokos metrikai, mirtis tik apytiksliai nurodoma, santuokos metu amžius irgi netikslus, dažniausiai nuotakos pasijaunindavo.
Jūsų atveju galėjo būti gimęs kirur, galėjo vežti krikštyti į kitą bažnyčią. Taip būdavo.
Man taip ir neatsirado kelių svarbių gentainių gimimo vieta, nors broliai ir seserys surinkti. Bajorai pvz turėjo ne vieną valdą, keliavo, vaikai gimė tai motinos tėvonijoje, tai gretimoje parapijoje. Bažnyčios sudegdavo, buvo uždaromos; daug veiksnių galėjo lemti registraciją.
Kokioje parapijoje ieškojote?
Jūsų atveju galėjo būti gimęs kirur, galėjo vežti krikštyti į kitą bažnyčią. Taip būdavo.
Man taip ir neatsirado kelių svarbių gentainių gimimo vieta, nors broliai ir seserys surinkti. Bajorai pvz turėjo ne vieną valdą, keliavo, vaikai gimė tai motinos tėvonijoje, tai gretimoje parapijoje. Bažnyčios sudegdavo, buvo uždaromos; daug veiksnių galėjo lemti registraciją.
Kokioje parapijoje ieškojote?
QUOTE(Jolantuke @ 2011 02 01, 00:45)
Radau giminės medžių projektą "Vikipedijoje"
Aš tai nelabai supratau, kur ten kas ir kaip...