Įkraunama...
Įkraunama...

Šokoladas

smile.gif))+2011 11 11, 14:24-->
QUOTE(smile.gif)) @ 2011 11 11, 14:24)
Kol vaikas nezino, kas tai yra, geriau ir neduoti.. biggrin.gif  saviskes jokiais sokoladais nelepinam.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nematau nieko blogo jei viskas su saiku, maniske gauna gabaliuka, bet retokai, valgo laabaib skaniai, nors mano teta medike jau nuo 6 men bigsmile.gif duodavo juodojo sokalado po maziuka gabaleli, atseit gerina smegenu vystymasi, kiek tiesos nzn, pati to nepraktikavau ax.gif
Atsakyti
maniskis tai spejo jau paragauti(geradariu seneliu deka doh.gif ), bet pati tai stengiuosi neduoti ir laikau paslepta, kad nebutu pagundu smile.gif
Atsakyti
Maniškė kartais gauna iš močiutės Kinder Surprise. Patys neskatinam saldumynų valgymo, tačiau jei tenka duoti kartais, tai mieliau duodame juodo šokolado mažulytį gabaliuką, nei saldainį kokį.
Atsakyti
Mes esame Kinder firmos šalininkai, bet kartais suvalgo ir taip kokį vieną kitą saldainį
Atsakyti
Dukrytė kai pamato šokoladą tai net akytės sublizga, aišku kad ir gauna jo, tačiau būna atsikanda mažytį gabaliuką ir viskas, o būna , kad suvalgo 5 saldainius iš dėžutės. Šiaip smaližiavimai atsitinka tuomet, kai yra svečių dažniausiai smile.gif
Atsakyti
Musiske sokolado per savo pirmaji gimtadieni paragavo. Siaip namuose jo nebuna. Gauna tokio dalyko (1-2gab.), kai buna sveciu namuose, arba kai patys pas svecius nukeliaujam smile.gif
Atsakyti
Neduodu ir artimiausiu metu tikrai neplanuoju to daryti mirksiukas.gif
Kol nežino, kas yra saldumynai, lai ir nežino 4u.gif

Man apskritai kraupu žiūrėti, kaip mano kaimynų vaikai (jiems nuo pusantrų iki dviejų metukų) kasdien "šlamščia" šokoladinius bei čiulpiamus saldainius, "čiupačiupsus", "Tik Tak'us", įvairiausius saldžius sausainius su įdarais ir pan. blink.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 24 vasario 2012 - 15:22
mes tai valgom sokolada po maziuka gabaliuka, ir kazkaip nieko , aisku retsykeis 4u.gif
Atsakyti
Iki metuku su puse labai jau smarkiai vengiau. Ir be sokoladu manau yra daug ivairiausiu skanestu. Pavyzdziui mano sunelis laabai megsta agurkus ir sviezius ir marinuotus ir raugintus. Tai as vietoj ivairiausiu sokoladu nuperku jo megstamo maisto smile.gif o siaip jau nuo saldumynu nepavyksta pabegt, nes aplinkiniu vaikai kerta visokius sokoladukus ir pazystami vis vaisina, tai jau nesu tokia kuri grieztai neleidziu, bet tiesiog bandau sudaryt tokia situacija, kad jis arba pamirstu gaves saldaini, o jei nepavyksta tai tada suvalgo. Nemanau kad tai labai blogai tie sokoladai, tiesiog noriu kuo ilgiau kad mano vaikutis sveikai maitintusi ax.gif
Atsakyti
Sokolado vengiu, bet kai dovanoja saldainius sventem ar patys valgom, tai ir vaikas praso, po biskiuka duodam
Atsakyti
Retkarciais 4u.gif
Atsakyti