Savo 1m. dukrytei dar nadaviau ir kiek bus galima ilgiau neduosiu, jei kas man nežinant neduos paragauti, kaip čia daug kas rašo jog būna močiučių nuopelnas
Viena pažįstama savo dukrytei pirmą kartą davė šokolado paragauti tik 7m. Na tiek nebūtina išlaukti, bet nėra ir reikalo skubėti...

As laikausi tos nuomones,kad tiek sokolado tiek kitokiu saldumynu neduosiu maximaliai kiek tai bus imanoma,nes kai nezinos to skonio tai ir nereikes. Mano pussesere irgi kol nedave dukrytei saldumynu jai ir nereikejo,o ai tik paragavo dabar jau nei dienos be saldainiu

o as duodu, maziukas ir pats nedaugina, suvalgo gabaliuka, daugiausiai du per iseigines:)nematau nieko blogo

QUOTE(sesyte @ 2011 07 31, 15:06)
As laikausi tos nuomones,kad tiek sokolado tiek kitokiu saldumynu neduosiu maximaliai kiek tai bus imanoma,nes kai nezinos to skonio tai ir nereikes. Mano pussesere irgi kol nedave dukrytei saldumynu jai ir nereikejo,o ai tik paragavo dabar jau nei dienos be saldainiu 

Papildyta:
QUOTE(jurgitulisb @ 2011 08 01, 20:23)
nemanau,kad cia yra kazkoks nusikaltimas vaikui gyvenimeli pasaldinti,bet kol imanoma neduoti geriau ir neduoti,uzauges prisiragaus

Manau, kad su saiku nieko tokio. Siaip, kaip skanesta , kai uzsizirzia ar siaip duodu guminukus (perku naturalius, be sintetikos), o gauna ir sokolado ar saldainiu, bet... po apsilankymo vestuvese, kai prisivalge jis tokiu dalyku ir jokio kito maisti neikisau vaika pabere, tai dabar sakiau - gana, tik isskirtinemis progomis.
Maniškis gauna gabaliuką, bet retai. Irgi žadėjau neduoti kaip įmanoma ilgiau, bet vieną kartą pamatė, ir iškart į isteriją puolė kai negavo, nors nebuvo net ragavęs
Nebent močiutė kur paslapčiom užvaišinusi buvo

nematau nieko blogo tame sokolade.zinoma viskas su saiku. pas mus namie kruvos prikrautos, ji net neima, nes atsivalge, nors ir taip nelabaijau puldavo ant jo. jei slepsi, neduosi, kaip tik daugiau nores ir kai nematys teveliai, paskaunaus kaip priklauso

Na kažkada daviau paragauti, bet tuo viskas ir baigėsi

Kol vaikas nezino, kas tai yra, geriau ir neduoti..
saviskes jokiais sokoladais nelepinam.