Įkraunama...
Įkraunama...

Šokoladas

Savo 1m. dukrytei dar nadaviau ir kiek bus galima ilgiau neduosiu, jei kas man nežinant neduos paragauti, kaip čia daug kas rašo jog būna močiučių nuopelnas biggrin.gif Viena pažįstama savo dukrytei pirmą kartą davė šokolado paragauti tik 7m. Na tiek nebūtina išlaukti, bet nėra ir reikalo skubėti...
Atsakyti
As laikausi tos nuomones,kad tiek sokolado tiek kitokiu saldumynu neduosiu maximaliai kiek tai bus imanoma,nes kai nezinos to skonio tai ir nereikes. Mano pussesere irgi kol nedave dukrytei saldumynu jai ir nereikejo,o ai tik paragavo dabar jau nei dienos be saldainiu schmoll.gif
Atsakyti
o as duodu, maziukas ir pats nedaugina, suvalgo gabaliuka, daugiausiai du per iseigines:)nematau nieko blogo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sesyte @ 2011 07 31, 15:06)
As laikausi tos nuomones,kad tiek sokolado tiek kitokiu saldumynu neduosiu maximaliai kiek tai bus imanoma,nes kai nezinos to skonio tai ir nereikes. Mano pussesere irgi kol nedave dukrytei saldumynu jai ir nereikejo,o ai tik paragavo dabar jau nei dienos be saldainiu  schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgitulisb @ 2011 08 01, 20:23)

nemanau,kad cia yra kazkoks nusikaltimas vaikui gyvenimeli pasaldinti,bet kol imanoma neduoti geriau ir neduoti,uzauges prisiragaus biggrin.gif
Atsakyti
Manau, kad su saiku nieko tokio. Siaip, kaip skanesta , kai uzsizirzia ar siaip duodu guminukus (perku naturalius, be sintetikos), o gauna ir sokolado ar saldainiu, bet... po apsilankymo vestuvese, kai prisivalge jis tokiu dalyku ir jokio kito maisti neikisau vaika pabere, tai dabar sakiau - gana, tik isskirtinemis progomis.
Atsakyti
Maniškis gauna gabaliuką, bet retai. Irgi žadėjau neduoti kaip įmanoma ilgiau, bet vieną kartą pamatė, ir iškart į isteriją puolė kai negavo, nors nebuvo net ragavęs blink.gif Nebent močiutė kur paslapčiom užvaišinusi buvo g.gif
Atsakyti
nematau nieko blogo tame sokolade.zinoma viskas su saiku. pas mus namie kruvos prikrautos, ji net neima, nes atsivalge, nors ir taip nelabaijau puldavo ant jo. jei slepsi, neduosi, kaip tik daugiau nores ir kai nematys teveliai, paskaunaus kaip priklauso biggrin.gif
Atsakyti
Neduodu, bet yra kelis kartus pats nuo stalo pasiemes, tai neatemiau. Valge labai skaniai...
as net pries paduodama varskes sureli, nukrapstau nuo sonu sokolada.
Atsakyti
mano sunus uz nuopelnus gauna saldainuka. tarkim kai sysiuka padaro i puodeli, bet turi pats pasiprasyti. taip dazniausia buna savaitgaliais kai neinam i lopsi. per diena gaunasi kokie 2 ar 3 saldainiukai. paprastom dienom nelabai laiko yra saldainiams. darzelis, laukas ir t.t.
Atsakyti
Na kažkada daviau paragauti, bet tuo viskas ir baigėsi biggrin.gif
Atsakyti
Kol vaikas nezino, kas tai yra, geriau ir neduoti.. biggrin.gif saviskes jokiais sokoladais nelepinam.
Atsakyti
Maniskis 6 menesiu pats paragavo! smile.gif patiko:)
tai dabar gerai zino, kad tai yra skanu... Neduodam, slepiam, kad nebutu pagundos
Atsakyti