Įkraunama...
Įkraunama...

Šokoladas

Turėjom tokią bėdele...močiutė davė mažiui paragaut šokolado(labai mažai,nei ketvirtadalio plytelės nebus..),o naktį prasidėjo ''džiaugsmai-mažius visą naktį praverkė.Daktarė paaiškino,kad iki 3metų mažiuis negali šokolado suvirškint,tai todėl ir buvo tie pilvuko skaumai...
Atsakyti
as tai jau seniai po truputi duodu ir sokoladiniu saldainiu ir sokolado atsikast.Kolkas jokiu blogybiu neturejom. smile.gif
Atsakyti
Gali būti kad šiek tiek alergiškas... 4u.gif Nors gal tik sutapimas. Juk Jis nebetoks jau lialius g.gif
Atsakyti
Mes jau nuo metukų vis paragaujam šokolado blush2.gif , bet dar jokių blogumo požymių nepastebėjom bigsmile.gif . O šiaip tai sako, kad geriau vaikui duoti gabalėlį juodo šokolado negu pirkti čiulpinukus ar guminukus.
Atsakyti
blink.gif
as neduodu, ir tikrai dar ilgai negaus jokio sokolado, jei isvis kada gaus rolleyes.gif
Atsakyti
Mes duodam ir sokolado, ir sokoladiniu saldainiuku - maziukui labai skanu thumbup.gif O jei kitiems vaikiukams nuo to blogai, zinoma, reiketu neduoti - galbut alergiskas ar siaip jautresnis skrandukas.
Atsakyti
As is vis stengiuosi kuo maziau visokiu saldumynu duot, geriau jau kokiu saldesniu vaisiu ar uogu. Va vynuogiu sezonas buvo, tai kasdien valgem, kol nenusibodo biggrin.gif . Dabar bananu pagrauziam ar granatu, o jeigu ko nors saldaus uzsinori, kokiu vafliuku pasiimam, kad nebutu labai saldus ar croasanu, bet siaip mano mazylis ir nera labai didelis saldumynu megejas... Suvalgo pora vafliuku ir gana. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gatula @ 2006 10 18, 12:31)

Gatula, 18 Spa 2006 - 12:31, para�ė:

Gatula, 18 Spa 2006 - 12:31, para�ė:

As is vis stengiuosi kuo maziau visokiu saldumynu duot, geriau jau kokiu saldesniu vaisiu ar uogu. Va vynuogiu sezonas buvo, tai kasdien valgem, kol nenusibodo  biggrin.gif . Dabar bananu pagrauziam ar granatu, o jeigu ko nors saldaus uzsinori, kokiu vafliuku pasiimam, kad nebutu labai saldus ar croasanu, bet siaip mano mazylis ir nera labai didelis saldumynu megejas... Suvalgo pora vafliuku ir gana.  smile.gif

As is vis stengiuosi kuo maziau visokiu saldumynu duot, geriau jau kokiu saldesniu vaisiu ar uogu. Va vynuogiu sezonas buvo, tai kasdien valgem, kol nenusibodo  biggrin.gif . Dabar bananu pagrauziam ar granatu, o jeigu ko nors saldaus uzsinori, kokiu vafliuku pasiimam, kad nebutu labai saldus ar croasanu, bet siaip mano mazylis ir nera labai didelis saldumynu megejas... Suvalgo pora vafliuku ir gana.  smile.gif

man sokoladas nera maistas ,ir mazius nera ragaves nei sokolado nei saldainiu,tam yra varskytes sureliai ir tyreles
Atsakyti
esu davusi šokolado kelis kartus po mažą kąsnelį. alergijos tai jokios nebuvo, bet vistiek saldumynais nepiktnaudžiaujam. tuo labiau, pastebėjau, kad mano mažė nelabai saldumynų mėgėja, jai geriau mėsa bigsmile.gif o iš visokių vaisių ir uogų, tai irgi labiau mėgsta rūgštesnius, pvz., turėjom savų vyšnių, vynuogių, tokios rūgštokos buvo, o jinai valgė taip, kad atimt neįmanoma biggrin.gif
mane pačią tėvai taip augino, kad saldumynus valgydavom tik per šventes, tai aš ir pati tuo vadovaujuosi, jei jau kokia proga, tai ir vaikui duodu paragauti torto, ar šokolado kąsnelį ax.gif o kasdien saldumynų praktiškai nevartojam smile.gif mūsų kasdieniai saldumynai: bananai, sūreliai, jogurtai, sultys - ir saldu, ir sveika biggrin.gif
Atsakyti
kuo veliau paragaus tuo geriau manau.dar spes prisivalgyti tu saldumynu, kam duoti anksti jei naudos is ju nulis.
Savo mazajam neduodu ir kiek tik galesiu neduosiu kuo ilgiau.
Atsakyti
Paragauti jau daviau,bet mano panike neliko suzaveta schmoll.gif .Ja mesa labiau suvfiliotai nei saldumynais biggrin.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2006 10 18, 13:36)

grazina37, 18 Spa 2006 - 13:36, para�ė:

grazina37, 18 Spa 2006 - 13:36, para�ė:

man sokoladas nera maistas ,ir mazius nera ragaves nei sokolado nei saldainiu,tam yra varskytes sureliai ir tyreles

Na kur mes siuo metu gyvenam nera nei varskyciu nei sureliu, o tyreliu jis nemegejas, be to ju yra tokiu slyksciu, kad gaila vaika su tokiom kankinti...
Atsakyti