Turėjom tokią bėdele...močiutė davė mažiui paragaut šokolado(labai mažai,nei ketvirtadalio plytelės nebus..),o naktį prasidėjo ''džiaugsmai-mažius visą naktį praverkė.Daktarė paaiškino,kad iki 3metų mažiuis negali šokolado suvirškint,tai todėl ir buvo tie pilvuko skaumai...
as tai jau seniai po truputi duodu ir sokoladiniu saldainiu ir sokolado atsikast.Kolkas jokiu blogybiu neturejom.

Gali būti kad šiek tiek alergiškas...
Nors gal tik sutapimas. Juk Jis nebetoks jau lialius

Mes jau nuo metukų vis paragaujam šokolado
, bet dar jokių blogumo požymių nepastebėjom
. O šiaip tai sako, kad geriau vaikui duoti gabalėlį juodo šokolado negu pirkti čiulpinukus ar guminukus.

as neduodu, ir tikrai dar ilgai negaus jokio sokolado, jei isvis kada gaus

As is vis stengiuosi kuo maziau visokiu saldumynu duot, geriau jau kokiu saldesniu vaisiu ar uogu. Va vynuogiu sezonas buvo, tai kasdien valgem, kol nenusibodo
. Dabar bananu pagrauziam ar granatu, o jeigu ko nors saldaus uzsinori, kokiu vafliuku pasiimam, kad nebutu labai saldus ar croasanu, bet siaip mano mazylis ir nera labai didelis saldumynu megejas... Suvalgo pora vafliuku ir gana.

QUOTE(Gatula @ 2006 10 18, 12:31)
Gatula, 18 Spa 2006 - 12:31, para�ė:
Gatula, 18 Spa 2006 - 12:31, para�ė: ![]()
As is vis stengiuosi kuo maziau visokiu saldumynu duot, geriau jau kokiu saldesniu vaisiu ar uogu. Va vynuogiu sezonas buvo, tai kasdien valgem, kol nenusibodo
. Dabar bananu pagrauziam ar granatu, o jeigu ko nors saldaus uzsinori, kokiu vafliuku pasiimam, kad nebutu labai saldus ar croasanu, bet siaip mano mazylis ir nera labai didelis saldumynu megejas... Suvalgo pora vafliuku ir gana.

man sokoladas nera maistas ,ir mazius nera ragaves nei sokolado nei saldainiu,tam yra varskytes sureliai ir tyreles
esu davusi šokolado kelis kartus po mažą kąsnelį. alergijos tai jokios nebuvo, bet vistiek saldumynais nepiktnaudžiaujam. tuo labiau, pastebėjau, kad mano mažė nelabai saldumynų mėgėja, jai geriau mėsa
o iš visokių vaisių ir uogų, tai irgi labiau mėgsta rūgštesnius, pvz., turėjom savų vyšnių, vynuogių, tokios rūgštokos buvo, o jinai valgė taip, kad atimt neįmanoma
mane pačią tėvai taip augino, kad saldumynus valgydavom tik per šventes, tai aš ir pati tuo vadovaujuosi, jei jau kokia proga, tai ir vaikui duodu paragauti torto, ar šokolado kąsnelį
o kasdien saldumynų praktiškai nevartojam
mūsų kasdieniai saldumynai: bananai, sūreliai, jogurtai, sultys - ir saldu, ir sveika

mane pačią tėvai taip augino, kad saldumynus valgydavom tik per šventes, tai aš ir pati tuo vadovaujuosi, jei jau kokia proga, tai ir vaikui duodu paragauti torto, ar šokolado kąsnelį

Paragauti jau daviau,bet mano panike neliko suzaveta
.Ja mesa labiau suvfiliotai nei saldumynais

QUOTE(grazina37 @ 2006 10 18, 13:36)
grazina37, 18 Spa 2006 - 13:36, para�ė:
grazina37, 18 Spa 2006 - 13:36, para�ė: ![]()
man sokoladas nera maistas ,ir mazius nera ragaves nei sokolado nei saldainiu,tam yra varskytes sureliai ir tyreles
Na kur mes siuo metu gyvenam nera nei varskyciu nei sureliu, o tyreliu jis nemegejas, be to ju yra tokiu slyksciu, kad gaila vaika su tokiom kankinti...