Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės ispanų kalbos savarankiškai

QUOTE(desrele-lt @ 2009 02 23, 22:28)
Labai jau numirusi si tema  4u.gif

Gaila, kad neatsirado besimokanciu is tos knygeles... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Hide_pride @ 2008 07 29, 20:36)
Michel Thomas desto anglu kalba..yra rusu..
Beje, galima parsisiusti demo versija jo paskaitu..galima pasirinkti kokios kalbos demo noresite:
http://www.micheltho...k/freetrial.htm

(kiek girdejau i LT atsiuncia..pati uzsisakiau,bet dar neatsiunte)

1.O kurioj vietoj ten šalį reikia įrašyti? 4u.gif
2.Per kiek laiko atsiuntė? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chr.: 21 kovo 2009 - 18:46
[B]labukas wink.gif jau kuri laika mokausi ispanu kalbos savarankiskai, manau man gerai sekasi bigsmile.gif ismokau skaityti tongue.gif kaip zinom kelios raides ispaniskai tariasi visiskai kitaip tongue.gif mokiausi asmenuoti veiksmazodzius, ir dar daug ko ;P vienas dalykas nelabai iseina ;D kaip atskirti moteriskaja giminine nuo vyriskosios;DD[/B]
Atsakyti
Kazkaip noro pramokti sia kalba yra, bet kaip sunku nuo nulio pradet doh.gif manau labiausiai praverstu garsine medziaga, tada geriau isisavini kai girdi o ne skaitai smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal domina 2 CD ismokti ispanu kalbos?
Super programele smile.gif
Keisciau i alaus atributika ar kitu saliu monetas!
Mano alaus atributikos puslapis:
www.waliunas.dar.lt
Atsakyti
QUOTE(akwylia69 @ 2009 03 22, 13:18)
[B]labukas wink.gif jau kuri laika mokausi ispanu kalbos savarankiskai, manau man gerai sekasi  bigsmile.gif  ismokau skaityti tongue.gif kaip zinom kelios raides ispaniskai tariasi visiskai kitaip tongue.gif mokiausi asmenuoti veiksmazodzius, ir dar daug ko ;P vienas dalykas nelabai iseina ;D kaip atskirti moteriskaja giminine nuo vyriskosios;DD[/B]

man irgi sitas dalykas neiseina... doh.gif
Atsakyti
Labai paprasta, dauguma vyriskos gimines daiktavarziu baigiasi -o, o moteriskos -a. Dar yra isimciu, kurias paprasciausiai reikia isiminti ir tiek wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemuogiuke @ 2009 04 06, 14:06)
Labai paprasta, dauguma vyriskos gimines daiktavarziu baigiasi -o, o moteriskos -a. Dar yra isimciu, kurias paprasciausiai reikia isiminti ir tiek wink.gif

nu tai va, kad sunku isimint tas isimtis... doh.gif bet nieko... kaip nors... smile.gif
Atsakyti
va cia geras puslapiukas.galima bendraut su zmonem,daug video nuo pradedanciuju. www.polyglot-learn-language.com tik reikia prisiregistruoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lalala947 @ 2009 04 09, 18:13)
va cia geras puslapiukas.galima bendraut su zmonem,daug video nuo pradedanciuju. www.polyglot-learn-language.com tik reikia prisiregistruoti  smile.gif

as ten prisiregistravus, bet kazkaip nelimpa tas puslapiukas prie sirdies
Atsakyti
O man visai patinka,nes video daug ir bendraujant su tos salies zmoen kapie kultura suzinai 4u.gif
Atsakyti
Hola, ispaniukės smile.gif

turėdamos laiko ir noro galit pasižlūrėt http://albalearning.com/
Čia galėsit rasti daug įgarsintų tekstų ir medžiagos kalbos mokymosi pradžiai.
Geras dalykas, kad puslapis rūpestingai prižiūrimas ir pastoviai atnaujinamas.
Manau, kad puslapio administratorė tikrai reaguotų į jūsų pasiūlymus ir pageidavimus.
Sėkmės moksluose:)
Atsakyti