gal zinote kur galima butu nusipirkti knygu ispanu kalba, ne kompiuteriniame variante. Gal kartais bibliotekose matete?
e, kur dingo visi besimokantys ispanu kalba?
na knygu tai turetu buti knygyne o tu skaitai grozine literatura ispanu kalba?
QUOTE(flooding @ 2008 05 12, 19:28)
na knygu tai turetu buti knygyne o tu skaitai grozine literatura ispanu kalba?
bet kad nenoriu as ju knygyne pirkti ;D o siaip tai skaityciau grozine literatura , kad tik jos butu bibliotekose ar dar kur ;]
QUOTE(gretotia @ 2008 05 07, 11:57)
juk cia mano megstamiausia ir kasdien klausoma radija , klausykite mergaites, tikrai lavina klausa, girdesite kaip tariami zodziai, nors daugelis muzikantu is mandrumo iskraipo juos, tad ne visada taisyklingai skamba kalba, ir ne visada galima suprasti.
užmačiau šią temelę ir mąstau, kad reiktų man ispanų kalbą prisimint..bet reik pirma baką apsigint, o tada išbandysiu visus jūsų "kursus"...
QUOTE(zhirnius @ 2008 06 08, 15:49)
užmačiau šią temelę ir mąstau, kad reiktų man ispanų kalbą prisimint..bet reik pirma baką apsigint, o tada išbandysiu visus jūsų "kursus"...
Sekmes diplomo gynime ir ispanu kalbos mokymuose!
Labas vakaras mergytes... negroja man kazko tas radijas kuri rekomendavote o gal kuri galetumete atsiusti man kokiu paskaitymu ispanu kalba pradedantiesiems...nelabai ka randu parsisiusti...
Labas!!
pirma- aciu gretotiauz nuoroda i Ispanu radija... liux
antra- galvoju nuo rugsejo 29d. pradeti ispanu kalbos kursus pas Alfonsa ir laukiu nuomoniu bei patarimu ar geri kursai y pan.
trecia- kaip islaikyti kalba po kursu??? moku anglu kalba Advanced lygyje..nuo rugsejo pradesiu vokieciu k. universitete (metus mokys)...ir dar noriu ispanu arba prancuzu,bet bijau,kad nenueitu pastangos veltui..tai ar yra zmogiuku,kurie moka kelias kalbas ir ar nesusimaiso ir pan...aj nemoku as cja taip ishsireiksti..jei kas supratot mane..tai meskit sawo komentarus..
pirma- aciu gretotiauz nuoroda i Ispanu radija... liux
antra- galvoju nuo rugsejo 29d. pradeti ispanu kalbos kursus pas Alfonsa ir laukiu nuomoniu bei patarimu ar geri kursai y pan.
trecia- kaip islaikyti kalba po kursu??? moku anglu kalba Advanced lygyje..nuo rugsejo pradesiu vokieciu k. universitete (metus mokys)...ir dar noriu ispanu arba prancuzu,bet bijau,kad nenueitu pastangos veltui..tai ar yra zmogiuku,kurie moka kelias kalbas ir ar nesusimaiso ir pan...aj nemoku as cja taip ishsireiksti..jei kas supratot mane..tai meskit sawo komentarus..
kas tas Michel Thomas? ;D