Sveika,
aš lankau CentroHispania. Mokytojai ispanai, stengiasi saziningai moko. Du kartus i men vyksta cultural actividad. Kur supazindinama su ispanu kultura, paprcoiais, maistu, muzika ir t.t. Siuo metu kaip tik renkamos naujos gruper.
Sveiki, kokie atsiliepimai apie ispanų kalbos kursus KLAIPĖDOS mieste?
Ką lankėte, kas patiko ar nepatiko?
Noriu išmokti kalbą, bet noriu ir rezultato, kuris tikrai ne nuo manęs vienos priklauso.
Ką lankėte, kas patiko ar nepatiko?
Noriu išmokti kalbą, bet noriu ir rezultato, kuris tikrai ne nuo manęs vienos priklauso.
Labas,
ar yra savarankiskai besimokanciu?
ar yra savarankiskai besimokanciu?
QUOTE(bim-bam @ 2014 01 19, 14:29)
aš bandžiau, bet man su mokytoju geriau
Gal kas patartu is kur galeciau atsisiuti audio mokinimuisi medziagos, eidama i darba ar is jo, galeciau mokintis
QUOTE(bim-bam @ 2014 01 19, 15:29)
As mokausi savarankiskai ir man labai patinka!
Sveikos ispanu kalba besimokancios turiu didziuli prasyma, labiau pazengusiu mergaiciu zodziu vaziuoju i seses vetuves kuri isteka uz ispano, noreciu pasakyti kelis sakinius, kad juos pasveikint ispaniskai gal kas galit pagelbet?
QUOTE(Tilduke @ 2016 03 01, 18:12)
Sveikos, labai jau cia tema mirusi, gal prikeliam ja? ar yra dar norinciu mokytis ispanu kalbos?
Sveiki, yra
Pradejau nuo pirmadienio, sunkiai sekasi
As mokausi s Dmitrij Petrovym per youtube
QUOTE(Nika23 @ 2016 03 03, 15:45)
Sveiki, yra
Labutis bent viena valio as ir va uzsiimti pasiryzus, nes jau turiu bilietus i Ispanija, tai reikia bent pagrindus ismokti iki birzelio laiko kaip ir nemazai, noro irgi, reikia tik pradeti
QUOTE(Tilduke @ 2016 03 03, 17:49)
Labutis bent viena valio as ir va uzsiimti pasiryzus, nes jau turiu bilietus i Ispanija, tai reikia bent pagrindus ismokti iki birzelio laiko kaip ir nemazai, noro irgi, reikia tik pradeti
reikia ir man jungtis į kompaniją , turėjau kažkur prisiregistravus tinklalapyje dėl kalbos mokymosi, bet neatsimenu kur
QUOTE(AstaRaud @ 2016 03 03, 21:13)
reikia ir man jungtis į kompaniją , turėjau kažkur prisiregistravus tinklalapyje dėl kalbos mokymosi, bet neatsimenu kur
O as galvojau jau mirus tema reikes sakiau ziureti filmus ispanu pradeti nes bandysiu savarankiskai, kursai nezmoniskai daug kainuoja dabar