Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės ispanų kalbos savarankiškai

Sveika,
aš lankau CentroHispania. Mokytojai ispanai, stengiasi saziningai moko. Du kartus i men vyksta cultural actividad. Kur supazindinama su ispanu kultura, paprcoiais, maistu, muzika ir t.t. Siuo metu kaip tik renkamos naujos gruper.
Atsakyti
Sveiki, kokie atsiliepimai apie ispanų kalbos kursus KLAIPĖDOS mieste?

Ką lankėte, kas patiko ar nepatiko?

Noriu išmokti kalbą, bet noriu ir rezultato, kuris tikrai ne nuo manęs vienos priklauso.

Atsakyti
Labas,

ar yra savarankiskai besimokanciu?
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2014 01 19, 14:29)
Labas,

aš bandžiau, bet man su mokytoju geriau
Atsakyti
Gal kas patartu is kur galeciau atsisiuti audio mokinimuisi medziagos, eidama i darba ar is jo, galeciau mokintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2014 01 19, 15:29)
Labas,

As mokausi savarankiskai smile.gif ir man labai patinka!
Atsakyti
Sveikos ispanu kalba besimokancios smile.gif turiu didziuli prasyma, labiau pazengusiu mergaiciu smile.gif zodziu vaziuoju i seses vetuves kuri isteka uz ispano, noreciu pasakyti kelis sakinius, kad juos pasveikint ispaniskai smile.gif gal kas galit pagelbet?
Atsakyti
Sveikos, labai jau cia tema mirusi, gal prikeliam ja? ax.gif ar yra dar norinciu mokytis ispanu kalbos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tilduke @ 2016 03 01, 18:12)
Sveikos, labai jau cia tema mirusi, gal prikeliam ja?  ax.gif  ar yra dar norinciu mokytis ispanu kalbos? smile.gif

Sveiki, yra ax.gif
Pradejau nuo pirmadienio, sunkiai sekasi doh.gif
As mokausi s Dmitrij Petrovym per youtube
Atsakyti
QUOTE(Nika23 @ 2016 03 03, 15:45)
Sveiki, yra ax.gif
Pradejau nuo pirmadienio, sunkiai sekasi  doh.gif
As mokausi s Dmitrij Petrovym per youtube

Labutis bent viena valio thumbup.gif as ir va uzsiimti pasiryzus, nes jau turiu bilietus i Ispanija, tai reikia bent pagrindus ismokti smile.gif iki birzelio smile.gif laiko kaip ir nemazai, noro irgi, reikia tik pradeti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tilduke @ 2016 03 03, 17:49)
Labutis bent viena valio  thumbup.gif  as ir va uzsiimti pasiryzus, nes jau turiu bilietus i Ispanija, tai reikia bent pagrindus ismokti smile.gif iki birzelio smile.gif laiko kaip ir nemazai, noro irgi, reikia tik pradeti smile.gif

reikia ir man jungtis į kompaniją biggrin.gif , turėjau kažkur prisiregistravus tinklalapyje dėl kalbos mokymosi, bet neatsimenu kur ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2016 03 03, 21:13)
reikia ir man jungtis į kompaniją  biggrin.gif , turėjau kažkur prisiregistravus tinklalapyje dėl kalbos mokymosi, bet neatsimenu kur  ax.gif

O as galvojau jau mirus tema smile.gif reikes sakiau ziureti filmus ispanu pradeti smile.gif nes bandysiu savarankiskai, kursai nezmoniskai daug kainuoja dabar blush2.gif
Atsakyti