¡Hola a todos!
Ar yra besimokančių ir besidominančiu šia gražia kalba? Dalinuosi naudinga nuoroda, pravers pradedantiesiems -nuoroda-
Sveikos,
gal zinote apie kursus ka nors Klaipedos mieste? Gal girdejote kaip uz kiek vyksta KU?
Noretumem su MB ismokti sia kalba
gal zinote apie kursus ka nors Klaipedos mieste? Gal girdejote kaip uz kiek vyksta KU?
QUOTE(syri @ 2013 03 05, 19:48)
Sveikos,
su KU viskas jau aišku, domina kiti variantai. Ką patartumėt?
Sveikos
Ar yra dar neišmokusių šios kalbos, ar jau visos išvažiavę kurios mokėsi? Skaičiau temoje, kad iš linkomanijos kažką siuntėtės, bet visai nieko ten neradau, gal ištrinta?
Noriu savarankiškai (kol kas) pramokt šiek tiek kad susikalbėčiau su gyvenančiais Buenos Airese, ar labai jų ispanų k. skiriasi?
Ar yra dar neišmokusių šios kalbos, ar jau visos išvažiavę kurios mokėsi? Skaičiau temoje, kad iš linkomanijos kažką siuntėtės, bet visai nieko ten neradau, gal ištrinta?
Noriu savarankiškai (kol kas) pramokt šiek tiek kad susikalbėčiau su gyvenančiais Buenos Airese, ar labai jų ispanų k. skiriasi?
Sveika! Neišmokusių dar yra Kokios būtent medžiagos ieškai?
Kažko klausymui ieškau (ne online, o parsisiuntimui), dvejoju ar verta toki pirkt Gal kas turit?
Neteko matyti šios knygos. Sunku pasakyti ar verta ją pirkti, nepavarčius. Bet kokiu atveju norint pradėti mokinti kalbos gerai turėti bet kokį pradžiamokslį. Aš turiu G. Kaminsko "Praktinę ispanų kalbos gramatiką" ir "Ispanų kalba. Mokykimės savarankiškai" L. Libertad Užienė, O. Žemaitienė. Abi knygos neblogos. Abejose knygose labai aiškiai išdėstoma gramatika, yra pratimai ir tekstai supratimui. O klausymui lavinti žiūriu filmus internete, klausau dialogus.
QUOTE(zaahra @ 2013 08 01, 21:52)
"Ispanų kalba. Mokykimės savarankiškai" L. Libertad Užienė, O. Žemaitienė.
Tuomet apsistosiu ties šia knyga, o ten CD foto, knygyne mačiau.
Ar seniai pradejot? Kokiam lygyje jau esat?
Aš kol kas rašau laiskus su google vertejo ir sia pagalba
http://ispanu24.lt/zodynas
Dėja šitoj knygoj nėra CD. Ir man daugiau pratimų norėtųsi, tad tenka ieškotis internete. Aš lankiau kursus pas ispaną 7.5 mėn. Įpusėjau antrą lygį, pažengęs pradedantysis. O dabar vasaros atostogos. Kad per ši laiką iki rudens kalba neužsimirštų mokausi savarankiškai bei jei pasitaiko proga bendrauju su tais kas moka ispanų kalba.
QUOTE(Apidomė @ 2013 08 01, 20:33)
Turejau galvoje cia CD, o ne knyga Tik jums jau per lengva gal
QUOTE(Apidomė @ 2013 08 04, 20:09)
Turejau galvoje cia CD, o ne knyga Tik jums jau per lengva gal
Manyčiau, kad per lengva. Nors aš mėgstu karts nuo karto pasikartoti praeitą medžiagą, pavartyti užrašus.
Hola,
Yo quiero preguntar si aquí es alguien qué asistido cursos de español el Kaunas?
Ar yra kas lankė ispanų kalbos kursus Kaune? Ar iš nuogirdų kažką žino?
Nes žadu savarankiškai pradėti mokytis, bet reikia ir kursų iš principo.
Ačiū
Yo quiero preguntar si aquí es alguien qué asistido cursos de español el Kaunas?
Ar yra kas lankė ispanų kalbos kursus Kaune? Ar iš nuogirdų kažką žino?
Nes žadu savarankiškai pradėti mokytis, bet reikia ir kursų iš principo.
Ačiū