QUOTE(Laurike24 @ 2010 11 16, 15:55)
Atstumai nemazi, zinoma ziurint kur gyvensi, seip teises niekada nepamaisys, va as ju neturiu ir mano cia minusas. zinoma yra kad darbdaviai vazineja darbuotojus is darbo namo ir atvirksciai ,bet ne visi taip , ir ne visuose darbuose... yra autobusai,metro
Aš norėjau paklausti, kodėl parašei, kad moterims darbą lengviau gauti...
QUOTE(dista @ 2010 11 17, 15:48)
Aš norėjau paklausti, kodėl parašei, kad moterims darbą lengviau gauti...
na man taip sake,mano draugas.. jis cia jau senai gyvena.. nzn neisitikinau dar tuo
Kaip sekasi mokytis ispanų k. savarankiškai? Man nekaip. Vėl padariau pertrauką, nes neturėjau laiko. Pas mane vis ta pati bėda - mañana
Būtų įdomu sužinoti, kokias jūs sau disciplinas taikote?
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 12 01, 19:16)
Mano geriausia disciplina - gėda, kad eisiu pas dėstytoją nepasiruošusi... Nors vakar tai buvo gėda dėl daugybės klaidų prayime, mat su mažium šalia sunkoka įsigilinti į esmę.. labai skubėjau daryti, tai ne tuo laiku ir ne tuo asmeniu viską surašiau Sunku su vaikais šalia, bet stengiamės
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 12 01, 20:16)
Kaip sekasi mokytis ispanų k. savarankiškai? Man nekaip. Vėl padariau pertrauką, nes neturėjau laiko. Pas mane vis ta pati bėda - mañana
panasu i mane atsikeliu ryte ir sakau nu db tai ismoksiu koki 10 zodziu, atsiverciu sasiuvini, aga cia tas cia anas.. nu vostiek ne tas kai sakini bandau pasakyti. tiesa ,o kaip su mokyklom, mane uzrase bet per du menesius jokio skambucio, o turejau pradeti mokytis spalio 1 d.
!Hola!
?Donde estan todos?
!!Felices Reyes!!!
?Donde estan todos?
!!Felices Reyes!!!
sveikutes, niekaip negaliu prisiversti mokintis... gal jus zinote, kaip sau disciplina pritaikyti? o gal yra kokiu internetiniu svetainiu, kur taikomas grieztas mokymosi metodas. man mokytojos nera - tai ir neturiu pries ka atsiskaitineti, nesiimu visai... prisisiunciau vadoveliu, bet negaliu griebtis mokymosi
QUOTE(vikusituka @ 2011 01 09, 14:40)
sveikutes, niekaip negaliu prisiversti mokintis... gal jus zinote, kaip sau disciplina pritaikyti? o gal yra kokiu internetiniu svetainiu, kur taikomas grieztas mokymosi metodas. man mokytojos nera - tai ir neturiu pries ka atsiskaitineti, nesiimu visai... prisisiunciau vadoveliu, bet negaliu griebtis mokymosi
Tai vat kad aš vis kalbinu kartu daryti pratimus ir paskui kartu tikrintis, bet kažkaip neatsiranda vis norinčių... Galėtume išsiaiškinti kiek kuri moka ir bandyti rast pratimų, kurie daugumai būtų priimtini... Kas prisidėtų?..
QUOTE(dista @ 2011 01 09, 16:39)
Tai vat kad aš vis kalbinu kartu daryti pratimus ir paskui kartu tikrintis, bet kažkaip neatsiranda vis norinčių... Galėtume išsiaiškinti kiek kuri moka ir bandyti rast pratimų, kurie daugumai būtų priimtini... Kas prisidėtų?..
as noreciau. mane labiausiai domina gramatika - laikai. galima butu imti medziaga bendra, ir pratimus atsiusti patikrinti. galima net skype pasikeisti. man butina kontrole, jei jos nebus, as nieko nedarysiu o mokytojavimas yra geriausia forma mokymuisi Dista, kartu imames issamiai... nusprendziam kokiu lygiu pradeda, ar imam viska nuo pradziu, ar renkames tam tikra lygi? reikia susidaryti mokymosi programa ir daryti namu darbus...jei imsimes rimtai, gal bus daugiau norinciu prisijungti
QUOTE(vikusituka @ 2011 01 09, 17:08)
as noreciau. mane labiausiai domina gramatika - laikai. galima butu imti medziaga bendra, ir pratimus atsiusti patikrinti. galima net skype pasikeisti. man butina kontrole, jei jos nebus, as nieko nedarysiu o mokytojavimas yra geriausia forma mokymuisi Dista, kartu imames issamiai... nusprendziam kokiu lygiu pradeda, ar imam viska nuo pradziu, ar renkames tam tikra lygi? reikia susidaryti mokymosi programa ir daryti namu darbus...jei imsimes rimtai, gal bus daugiau norinciu prisijungti
Skype tai aš nelabai naudoju....
Įdedu vieną pratimą su laikų parinkimu. Tu pasakyk, ar tau tinka/per lengva/per sunku, ok?
Ponga los verbos entre parentesis en el tiempo más apropiado: imperfecto, indefinido, perfecto o pluscuamperfecto:
1.Cervantes (nacer) ............................... en 1547 y (morir) ......................... en 1616.
2.Ayer yo (estar) ........................ en el teatro y (ver) ............................ una obra de Lorca.
3.Dos veces por semana (ir) ................................... a bañarse al río.
4.Este año la cosecha (ser) ................................. buena porque (llover) ............................. mucho.
5.Esta mañana yo me (levantarse) ........................................... muy temprano porque no (tener) ............................................. sueño.
6.Él (tener) .............................. 4 años, cuando (perder) ................................... a su madre.
7.? (estar) ................................ UD. ya en España? Sí, el año pasado (estar) ............................ dos meses en Madrid.
8.Ayer, cuando nosotros (salir) ................................. del colegio, (ver) ............................. un accidente horrible.
9.Cuando (llegar) ....................................... la policía, los ladrones ya (irse) ................................... .
10.Cuando él (saber) ...................................... la notizia, (llamar) .................................. enseguida a su padre.
as laiku beveik visai nemoku, nezinau kaip juos naudoti... gal tu ismanai geriau. man tiesiog ideliai tiktu pavyzdys su anglu kalba. koks laikas koki atitinka anglu kalboje. o ta pratima as atliksiu, kai laiko turesiu ir idesiu cia. visai pamirsau, kad cia lengvai galima cituoti, tad pratimus galima atlikti ir cia. o koks dalykas tave domina is mokymosi: gramatika, zodynas, koki pratima tau ideti, kad atliktum? (idesiu toki pratima, kurio atsakymus zinau, tad istaisyti problemos tikrai nebus)