Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės ispanų kalbos savarankiškai

Gal kuri mokosi iš tokios knygos - Practice Makes Perfect Complete Spanish Grammar? Parsisiunčiau bigsmile.gif
user posted image
Dar Webster's New World Spanish Grammar Handbook
user posted image
Spanish Verbs for Dummies lotuliukas.gif
user posted image
ir dar user posted image

Papildyta:
QUOTE(Chr. @ 2010 10 19, 13:14)
Katalonu kalba tai toks miksas ispanu ir prancuzu kalbos, taciau ji labiau panasi i prancuzu... Manau lengviau katalonu suprasti butu ismokus prancuzu biggrin.gif

g.gif Susimąsčiau, bet juk Katalonijos sostinė - Barcelona. Mano draugė ten susikalbėjo labai paprastai italų kalba g.gif Aš visada maniau, kad katalonų kalba skiriasi tik tarimu (na kaip pas mus pvz. žemaičiai, dzūkai, aukštaičiai).
Atsakyti
Ispanijoj yra 26 tarmės ir kai kur net kelio ženklai rašomi skirtingom "kalbom", kad visi suprastų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 23, 14:05)
Ispanijoj yra 26 tarmės ir kai kur net kelio ženklai rašomi skirtingom "kalbom", kad visi suprastų  biggrin.gif

Kalbėjom su dėstytoju šia tema - jis išskyrė kelis ryškesnius dialektus, t.y.: Kastiljos (literatūrinė kalba, kurią ir mes mokomės), Aragono, Andalūzijos, Astūrijos, Estremadūros. Katalonų kalba, kaipj au buvo minėta anksčiau, labiau panaši į prancūzų, joje nemažai garso "ž", kuris ispanams yra svetimas.
Papildyta:
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 10 23, 14:03)

Aš iš tavo nurodytų knygų nesimokau...
Sudomino tai trečioji... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 10 23, 13:03)

g.gif Susimąsčiau, bet juk Katalonijos sostinė - Barcelona. Mano draugė ten susikalbėjo labai paprastai italų kalba g.gif Aš visada maniau, kad katalonų kalba skiriasi tik tarimu (na kaip pas mus pvz. žemaičiai, dzūkai, aukštaičiai).

susisnekejo todel, kad katalonieciai bei kiti barcelonos gyventojai (o ne katalonieciu ten gyvena tikrai daug) sneka ispaniskai smile.gif
kur tas knygas siuntetes?
Atsakyti
QUOTE(Chr. @ 2010 10 23, 20:28)
kur tas knygas siuntetes?

Jokia paslaptis, daug gėrio galima rasti per paieškas torrent'uose. (kas turi parsisiuntę torrent programą)
Prašom nuoroda
čia
Atsakyti
Hola chicos! 4u.gif ¿Que tal? Labai norėčiau prisijungti prie jūsų bigsmile.gif ,tikiuosi priimsite,kiekvienai po balioną 4u.gif

Norėjau paklausti,gal kuri nors žinote,kokiuose knygynuose būtų galima rasti grožinės literatūros ispanų kalba? g.gif Nes kiek ieškojau tai neradau blink.gif Yra berods anglų na dar prancūzų kalba,bet jau rasti ką nors ispaniško Lietuvoje... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diana24: 26 spalio 2010 - 16:57
QUOTE(Diana24 @ 2010 10 26, 16:31)
Hola chicos! 4u.gif ¿Que tal? Labai norėčiau prisijungti prie jūsų bigsmile.gif ,tikiuosi priimsite,kiekvienai po balioną 4u.gif

Norėjau paklausti,gal kuri nors žinote,kokiuose knygynuose būtų galima rasti grožinės literatūros ispanų kalba? g.gif Nes kiek ieškojau tai neradau blink.gif Yra berods anglų na dar prancūzų kalba,bet jau rasti ką nors ispaniško Lietuvoje... doh.gif

Hola! Muy bien, gracias! bigsmile.gif biggrin.gif
Dėl grožinės ispanų literatūros Lt prastokai ir man. Nebent reiktų siųstis iš užsienio g.gif pvz. iš čia
arba bandyti ieškotis čia ir siųstis pvz. pdf variantą - tada atsispausdinti. Pati torrent'uose ieškodama knygos apie pilates pratimus, radau tokią ispanų k. knygą Pilates Guia Para La Mejora Del Rendimiento - žinoma čia negrožinė literatūra biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos visos besimokancios sia grazia kalba! 4u.gif
Neskaiciau visu puslapiu, bet idesiu nuoroda (atsiprasau, jei pasikartosiu, galbut jau buvo ideta si nuoroda), kur galima pasirinkti keleta ispanisku radijo stociu:
http://www.radioguid...pana/cadena_100
Sekmes visoms (-iems) besimokantiems! 4u.gif
Atsakyti
?Donde estan todos? lens.gif

Atsakyti
sveikos bendramintes 4u.gif prisijungiu ir as prie pamokeliu, tradau labai daug vertingu dalyku! issisaugojau ! ax.gif
kolkas sekasi po truputi, gyvenu Ispanijoje tik keli menesiai,savarankiskaimokytis iseina,bet informacijos mzai turejau, knygute pradziamoksliam. Db teks draugauti su kompiuteriu... saunu!!! aciu labai! rolleyes.gif
Atsakyti
Buenos dias! 4u.gif
Laurike24 - sveika prisijungus 4u.gif neabejoju,jei gyveni Ispanijoje labai greitai perprasi kalbą bigsmile.gif o jau teko daug ispaniškai bendrauti su aplinkiniais?kaip sekėsi,jei teko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana24 @ 2010 11 13, 13:48)
Buenos dias! 4u.gif
Laurike24 - sveika prisijungus 4u.gif neabejoju,jei gyveni Ispanijoje labai greitai perprasi kalbą bigsmile.gif o jau teko daug ispaniškai bendrauti su aplinkiniais?kaip sekėsi,jei teko? smile.gif

kadangi esu cia labai neilgai tai klausytis tikro ispano kalbos as girdziu "zodziu misraine" blush2.gif tikiuosi,kad greitai viska perprasiu 4u.gif
Atsakyti