Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės ispanų kalbos savarankiškai

QUOTE(Irena_P @ 2010 10 12, 11:43)
Rekomenduoju uzsukti cia daug tekstu su igarsinimu ir online internetinis zodynas, jeigu kils klausimu kaip naudotis rasykit i az padesiu thumbup.gif

http://www.lingq.com/?referral=Irena_P

Ačiū už nuorodą 4u.gif

Donde estan todos estudiantes? lens.gif
Atsakyti
Estoy aquí biggrin.gif

me encanta esta cancion - Silencio

y

Buena cancion - Suficiente Tiempo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 15 spalio 2010 - 11:48
Manau dainų klausymasis ispanų kalba taip pat lavina ausį mirksiukas.gif
Nelly furtado feat Juanes - Te Busque

Enrique Iglesias - Donde Estan Corazon

Schiller feat Ana Torroja - Porque Te Vas

Dima Bilan - Creer/Secreto

Dima Bilan - Porque Aún Te Amo

Nelly Furtado - DAR
Atsakyti
thumbup.gif
aciu!
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 10 18, 10:42)

Nėra už ką mirksiukas.gif O dabar apie žodį corazon
Pvz. žodyje corazon pati tari z kaip anglišką th?
Aš kaip tik žiūrėjau Enrique Iglesias - Donde Estan Corazon klipą- tai kilo mintis paklausti, nes pati tariu kaip th (klipe aiškiai matosi kaip ištariamas žodis corazon). Kiek žinau tik Lotynų Amerikoje taria su s (korason). Tačiau taisyklingai kalbant ispanų k. turėtų būti korathon? - aš čia savo ženklus tokius tarimo susigalvojau biggrin.gif Dar pastebėjau, kad pvz. Dima Bilan dainoje Creer/Secreto taria būtent šį žodį su s, nors jis kažkur buvo giriamas, kaip labai gerą ispanų k. tarimą įvaldęs g.gif biggrin.gif

Dar klausimėlis - ar katalonų kalba labai skiriasi nuo taisyklingos ispanų k.? Ar būtų įmanoma turinčiai ispanų k. pagrindus suprasti jų tarimą? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 10 15, 15:33)
Manau dainų klausymasis ispanų kalba taip pat lavina ausį   mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
O kaip jas būtų galima įsirašyti į CD, kad mašinoje galėčiau klausyti?.. blush2.gif

QUOTE(zuvyte26 @ 2010 10 18, 12:41)
*O dabar apie žodį corazon
**Dar klausimėlis - ar katalonų kalba labai skiriasi nuo taisyklingos ispanų k.? Ar būtų įmanoma turinčiai ispanų k. pagrindus suprasti jų tarimą?  bigsmile.gif

* šiaip aš tai tariu korason...
** kiek žinau, tai skirtingos jos, bet kiek, tai negaliu pasakyti...
Atsakyti
Gal žinote kur klaipedoje yra geri ispanu kalbos kursai? smile.gif
Atsakyti
Radio espanol:
http://www.cadenaser...lar-por-hablar/
Atsakyti
QUOTE(dista @ 2010 10 18, 12:59)
drinks_cheers.gif
O kaip jas būtų galima įsirašyti į CD, kad mašinoje galėčiau klausyti?.. blush2.gif

Aš pasiieškau jų internete per google visagalį ir randu. Pvz. Furtado tai tą ispanišką albumą iš torrentų parsisiunčiau. Kaip ir daugumą kt. dainų. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(dista @ 2010 10 18, 14:04)

thumbup.gif Dėkui laaaaabai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 10 18, 15:45)
Aš pasiieškau jų internete per google visagalį ir randu. Pvz. Furtado tai tą ispanišką albumą iš torrentų parsisiunčiau. Kaip ir daugumą kt. dainų.  bigsmile.gif

Aš tai visiškai žalia šiuo klausimu blush2.gif Niekada neesu nieko iš niekur siuntusi... Jei nesunku, gal galima būtų detaliau... gal geriau į az, kad neterštume eterio... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 10 18, 11:41)

Dar klausimėlis - ar katalonų kalba labai skiriasi nuo taisyklingos ispanų k.? Ar būtų įmanoma turinčiai ispanų k. pagrindus suprasti jų tarimą?  bigsmile.gif

Katalonu kalba tai toks miksas ispanu ir prancuzu kalbos, taciau ji labiau panasi i prancuzu... Manau lengviau katalonu suprasti butu ismokus prancuzu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chr. @ 2010 10 19, 13:14)
Katalonu kalba tai toks miksas ispanu ir prancuzu kalbos, taciau ji labiau panasi i prancuzu... Manau lengviau katalonu suprasti butu ismokus prancuzu biggrin.gif

blink.gif blink.gif Siaubas, jau prancūzų tai aš schmoll.gif
Atsakyti