Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės ispanų kalbos savarankiškai

QUOTE(gArBaNeLeA @ 2010 09 29, 18:01)
Spanish with Michel Thomas, bet kaip 0 proc., taip 0 proc.  blush2.gif Gal galėtumėt per skype atsiųst, kas turite? Būčiau labai dėkinga tongue.gif

O kas čia per stebuklingas būdas išmokti ispanų k? bigsmile.gif Skaičiau, kad labai giriamas Michel Thomas. Bet norėčiau sužinoti konkrečius pliusus mokymosi pagal Spanish with Michel Thomas? bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 29 rugsėjo 2010 - 20:35
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 09 29, 21:35)
O kas čia per stebuklingas būdas išmokti ispanų k?  bigsmile.gif Skaičiau, kad labai giriamas Michel Thomas. Bet norėčiau sužinoti konkrečius pliusus mokymosi pagal Spanish with Michel Thomas? bigsmile.gif  mirksiukas.gif

Aš turiu labai daug jo CD, būtent nuo jų ir pradėjau mokytis. Būna vasarą raviu, pasileidžiu jo pamokas ir kartoju garsiai žodžius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 09 29, 15:26)
o kaip dabar? ismokot norvegu?

Si, estudiaba este idioma cuando trabajaba en Noruega.
Ahora puedo charlar sin problemas wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dista: 30 rugsėjo 2010 - 09:20
QUOTE(dista @ 2010 09 30, 10:14)

no comprendo :DDD
bet kazkas su darbu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 30 rugsėjo 2010 - 14:28
O gal kas mokesi Gimazitoj?
domina atsiliepimai
Atsakyti
QUOTE(dista @ 2010 09 30, 09:14)

Pirmą sakinį supratau nors laikų dar visų nemoku. - Išmokau šią kalbą, kai dirbau Norvegijoje. Dabar .....(nesupratau) na bet susipratau, kad gal problematiškai susikalbėtum blush2.gif Ar kiek į temą? mirksiukas.gif biggrin.gif
Kartais skaitau tekstą ispanų kalba ir tiesiog jei ir kas kelintą žodį suprantu, kažkaip suprantu esmę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 01 spalio 2010 - 17:46
dista studijavo, kai dirbo Norvegijoje ir dabar susikalba be problemų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alyvose @ 2010 10 01, 20:47)
dista studijavo, kai dirbo Norvegijoje ir dabar susikalba be problemų  smile.gif

tai ja drasiai galima vadinti poliglote!
saunu, as ir noreciau moket keleta kalbu...
Atsakyti
QUOTE(alyvose @ 2010 10 01, 19:47)
dista studijavo, kai dirbo Norvegijoje ir dabar susikalba be problemų  smile.gif

Nu va pagaliau atsirado daugiau ispanų kalbą mokančių thumbup.gif
Žodžiu dar man vargti ir vargti, nes pasirodo nieko nesuprantu dar doh.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 10 02, 12:59)
Nu va pagaliau atsirado daugiau ispanų kalbą mokančių  thumbup.gif
Žodžiu dar man vargti ir vargti, nes pasirodo nieko nesuprantu dar  doh.gif  blush2.gif  biggrin.gif

Bet kad aš čia nieko sudėtingo neparašiau... ax.gif
Kaip tik, sakau, skyrelis ispanų kalbos savarankiškam mokymuisi, o mes vis lietuviškai ir lietuviškai... tai kaip išmoksim? g.gif
Antro sakinio nesupratai galbūt dėlto, kad žodis poder (galėti) esamajame laike keičia balsę šaknyje:
puedo, puedes, puede
podemos, podeis, puedan

Man kartais irgi būna problemų ypač kokiame tekste, kai sutinki kokį netaisyklingą veiksmažodį ir niekaip negali atgaminti jo bendraties doh.gif nes žodynuose tik veiksmažodžių bendratys išverstos...
Atsakyti
Man dar paprasčiausiai reikia žodyną plėsti, nes daug nežinomų žodžių doh.gif
Puedo nežinojau reikšmės lietuviškos blush2.gif ir sin pamiršau reikšmę - va taip ir gavosi - atvirkščiai sakinį išverčiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Man labai dar sunku, nes laiko mažai lieka šiam pomėgiui. Na bet po truputį kaip nors biggrin.gif
Atsakyti
Rekomenduoju uzsukti cia daug tekstu su igarsinimu ir online internetinis zodynas, jeigu kils klausimu kaip naudotis rasykit i az padesiu thumbup.gif

http://www.lingq.com/?referral=Irena_P
Atsakyti