QUOTE(zuvyte26 @ 2010 09 16, 09:16)
Ir aš matau, kad čia retai kas apsilanko Aš jau kitą savaitę išeinu atostogų ilgų - taigi kibsiu kaip reikiant. Spėju klausimų bus n
aš mat turiu tokį įdomų, skatinantį tikslą - aplenkti savo draugę, kuri mokosi italų kalbą Žinau, kad nerealu, nes ji jau eilę metų mokosi, o aš tik dabar pradedu, bet šiaip kai pagalvoju - gera motyvacija
Dar turiu tokį įdomų ispaniško žurnalo straipsnį - interviu - tai taip norisi visą perskaityti ir viską suprasti. Tai vat taip aš motyvuojuosi
Dabar kibsiu spausdintis visokiausias taisykles ir pan, nes to, ką turiu - gali nepakakti
aš mat turiu tokį įdomų, skatinantį tikslą - aplenkti savo draugę, kuri mokosi italų kalbą Žinau, kad nerealu, nes ji jau eilę metų mokosi, o aš tik dabar pradedu, bet šiaip kai pagalvoju - gera motyvacija
Dar turiu tokį įdomų ispaniško žurnalo straipsnį - interviu - tai taip norisi visą perskaityti ir viską suprasti. Tai vat taip aš motyvuojuosi
Dabar kibsiu spausdintis visokiausias taisykles ir pan, nes to, ką turiu - gali nepakakti
Na, tai būsime šiame skyrelyje dviese
Iki kiek jau esate pažengusi?
Aš mokausi pagal tokį rusišką vadovėlį, perėjau jau tiesioginės nuosakos laikus (dabar tik po vasaros kartojuosi juos), ir toliau didelis darbas laukia tariamojoje nuosakoje.
Vakar kaip tik šnekėjau su dėstytoju, kad norint išlaikyti DELE egzaminą, lankant pas jį 1 kartą/savaitėje reiktų ~4 metų tam egzaminui pasiruošti