Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės ispanų kalbos savarankiškai

gal pati cia lankei? jei taip - kokie butu atsiliepimai aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(intentar @ 2009 10 24, 18:58)
ieskojau jau torrentuose, deja, nieko ispanisko neradau.

siulau paklausyti ispanu radio online thumbup.gif Ir kalba orginalia girdesi ir muzikos tikrai uztektinai.Imetu nuoroda,o ten tik regiona koki nori pasirink ir geros tau muzikos smile.gif

http://www.listenlive.eu/spain.html
Atsakyti
Stai kokia naudinga nuorodaradau interneto platybyse besimokanties ispanu kalba, beje, nuejus i pagrindini meniu galima pasirinkti dar daugiau ivairiu kalbu, ne tik ispanu, tikiuosi kam nors pravers mirksiukas.gif Kas man patiko, tai, kad greitai uzkrauna snekejima, viskas aiskiai parasyta. Bet galetu buti suskirstyta pamokelemis, galetu buti kokiu zodyno, gramatikos uzduoteliu, tai isvis butu thumbup.gif Man siaip asmeniskai nelabai patinka tokio pobudzio mokymasis, kaip visokie pradziamoksliai su temomis: aerouoste, stotyje, parduotuveje ir pan, ir keletas dialogu seka. Norisi kazko tokio, kas butu universaliau ir labiau isigilinta i tai, kas nebutinai gali pasitaikyti kelioneje smile.gif

Beje, iki siol mane neraminantis klausimas, gal kas nors mokosi is sitos knygutes? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Aš turiu pirmą šios knygos dalį su CD disku, tai mokiausi šiek tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2009 11 09, 21:18)
Aš turiu pirmą šios knygos dalį su CD disku, tai mokiausi šiek tiek  ax.gif

As pirma jau perskaiciau ir visus pratimus jau atlikau, man labai patiko sios knygos info pateikimas, viskas aisku ir suprantama mirksiukas.gif Bet visgi mane domina itin antroji dalis 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Na man atrodo, jeigu patiko pirma, tai patiks ir antra dalis smile.gif autorius gi tas pats, vadinasi ir metodika, mokymosi stilius panašus bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2009 11 10, 18:06)
Na man atrodo, jeigu patiko pirma, tai patiks ir antra dalis smile.gif autorius gi tas pats, vadinasi ir metodika, mokymosi stilius panašus bus  4u.gif

Na, taip patinka, tik esu nusipirkus nepataisyta leidima ir ten ner atsakymu, todel negaliu pasitikrinti ar gerai atlieku pratimus verysad.gif o yra isleistas pataisytas leidimas su atsakymais, kurie mane ir domina 4u.gif Aisku, skolinga nelikciau. Ieskau kone metus, jei ne ilgiau ir niekaip 4u.gif
Atsakyti
Aš pirmą dalį pirkau per knygų mugę, tai gal rastum ir antrą, dabar kai ji vyks. Arba pabandyk kreiptis į leidyklą smile.gif ar sena.lt įdėk skelbimą, kad ieškai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2009 11 10, 21:17)
Aš pirmą dalį pirkau per knygų mugę, tai gal rastum ir antrą, dabar kai ji vyks. Arba pabandyk kreiptis į leidyklą smile.gif ar sena.lt įdėk skelbimą, kad ieškai smile.gif

Tai galima ta antra dali nusipirkti knygyne pataisyta, bet tai zinai, sumokejau jau 25 lt, ir vel 25 lt moket uz ta pati turini ir tik uz lapa atsakymu, tai irgi nekas ax.gif Tad ieskau kas turetu pataisyta knygele, tik kol kas nekaip sekas doh.gif Bandziau ir bibliotekose ieskoti, bet irgi nieko gero sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Chr. @ 2009 10 30, 11:31)
Man patinka "Praktine ispanu kalboe gramatika"

Sveikos merginos,
siame forume esu naujoke. Radau sia tema , nes mano sesuo sugalvojo mokintis
ispanu kalbos, nors as kalbu ispaniskai nezinau nuo ko pradeti ja mokinti , gal galite
patarti.

Atsakyti
Pradek nuo raidziu tarimo ir skaitymo.
Atsakyti
QUOTE(Chr. @ 2009 04 06, 10:10)
man irgi sitas dalykas neiseina... doh.gif

Is patirties galiu pasakyti , kad jeigu Lietuviu kalboj vyriska gimine -Ispanu kalboj moteriska ir atvirksiai, labai jau retai kada sutampa , kad ta pati gimine butu.Pvz.:Lietuviu kalboj :saule( ji)- Ispanu el(jis) sol, iseina saulius.
Atsakyti