Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės ispanų kalbos savarankiškai

QUOTE(flooding @ 2009 06 17, 20:39)
Labas visoms besimokinancioms 4u.gif  Pagaliau sesija pasibaige, tai griztu vasarai prie ispanu kalbos mokymosi ax.gif

Holla drinks_cheers.gif O is ko mokiniesi ispanu? Savarankiskai ar kursuose? ax.gif
Atsakyti
Jeigu reiktų pagalbos, konsultacijų, kreipkitės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(desrele-lt @ 2009 06 17, 22:53)
Holla  drinks_cheers.gif O is ko mokiniesi ispanu? Savarankiskai ar kursuose?  ax.gif

Mokausi iš knygutės "Ispanų kalba per 30 dienų", taip pat naudojuosi internetinėmis nuorodomis. Visa tai darau savarankiškai ax.gif Labai norėčiau kada nors ir kursus lankyti šios kalbos bigsmile.gif O kaip tu mokaisi? (nes iš klausimo supratau, kad tikriausiai irgi mokaisi ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(flooding @ 2009 06 21, 21:18)
Mokausi iš knygutės "Ispanų kalba per 30 dienų", taip pat naudojuosi internetinėmis nuorodomis. Visa tai darau savarankiškai ax.gif  Labai norėčiau kada nors ir kursus lankyti šios kalbos bigsmile.gif  O kaip tu mokaisi? (nes iš klausimo supratau, kad tikriausiai irgi mokaisi ax.gif )

As irgi tik savarankiskai mokausi, mielai eiciau i kursus, jei tik finansai leistu verysad.gif Taip pat naudojuosi internetimis nuorodomis. Siuo metu esu kiek apleidusi ispanu kalba... blush2.gif O siaip mokausi is Caballero knygutes "Ispanu kalbos kursas", dabar jau is antros knygutes mokausi. Ir man tokia bedele nutikus, nusipirkau 2dali be atsakymu, o ziuriu jau ir su atsakymais yra, o gi nepirksi vel per nauja uz 30lt, kai turinys tas pats, o tik atsakymu lapa idejo ir bandau internete rast atsakymus, bet niekaip... Aisku, ne veltui, atsilyginciau, bet kad abosoliuciai ner kam atsilyginti biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Aš irgi noriu prisijungt smile.gif Anksčiau buvo tekę mokytis ispanų kalbos iš knygučių, bet buvau tą ilgam laikui apleidus. Dabar vėl kilo noras grįžt prie senos geros veiklos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2009 06 19, 16:53)
Jeigu reiktų pagalbos, konsultacijų, kreipkitės  ax.gif

Cia as turejau omenyje, kad galeciau nemokamai pagelbet, tikrai nereklamuoju savo paslaugu, nes pati neturiu galimybes priimineti mokiniu, bet per skype, elektr. pasta galeciau pakonsultuot, kokiu pratimu atsiusti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Justelė @ 2009 06 22, 13:05)
Laba diena  4u.gif

Aš irgi noriu prisijungt  smile.gif  Anksčiau buvo tekę mokytis ispanų kalbos iš knygučių, bet buvau tą ilgam laikui apleidus. Dabar vėl kilo noras grįžt prie senos geros veiklos  wub.gif

Sveika prisijungus 4u.gif

QUOTE(Nińa_del_viento @ 2009 06 22, 17:12)
Cia as turejau omenyje, kad galeciau nemokamai pagelbet, tikrai nereklamuoju savo paslaugu, nes pati neturiu galimybes priimineti mokiniu, bet per skype, elektr. pasta galeciau pakonsultuot, kokiu pratimu atsiusti...  ax.gif

Dėkui už gera norą pagelbėti 4u.gif Bet, pavyzdžiui, aš dar pakankamai žalia blush2.gif jau kai įsigilinsiu giliau, tai įtariu ir neaiškumai pradės kilti ax.gif o dabar atrodo viskas aišku kaip dieną lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Justelė @ 2009 06 22, 12:05)
Laba diena  4u.gif

Aš irgi noriu prisijungt  smile.gif  Anksčiau buvo tekę mokytis ispanų kalbos iš knygučių, bet buvau tą ilgam laikui apleidus. Dabar vėl kilo noras grįžt prie senos geros veiklos  wub.gif

Sveika sugryzus i reikiama kelia drinks_cheers.gif
O kaip dabar zadi mokintis? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2009 06 22, 16:12)
Cia as turejau omenyje, kad galeciau nemokamai pagelbet, tikrai nereklamuoju savo paslaugu, nes pati neturiu galimybes priimineti mokiniu, bet per skype, elektr. pasta galeciau pakonsultuot, kokiu pratimu atsiusti...  ax.gif

Iskart geriau pasidare isgirdus daugiau informacijos mirksiukas.gif
Na, as dar nesu tokia patyrus, kad galetu kilti klausimu ypac daug, esu apleidusi ispanu kalba pastaruoju metu, tik syki per savaite ir teprisedu... blush2.gif Mokausi is
A. R. Caballero knygos 'Ispanu kalbos kursas' 2-a dalis, kazkaip sios knygos struktura man patinka, viskas aisku, vienoj vietoj, gramatika suprantamai paaiskinta, zodynai, ir dar cd yra rinkinyje smile.gif Bet va su ta antra dalim tai apsizioplinau, iskart isleidus nusipirkau, o atsakymu nebuvo, dabar tik neseniai atsirado lapas naujame variante tos knygos, tai darkart pirkt nesinori knygos, o turinciu ta knyga nerandu... doh.gif Tai tas irgi stabdo mokymasi, nes be atsakymu ne taip ir lengva mokytis, nes nezinau ar gerai issprendziau... O jus gal kartais turite tuos atsakymus? Atsilyginciau, zinoma, uz juos 4u.gif
Atsakyti
Neturiu, iš viso tos knygos net nesu turėjusi, mokėmės iš ispaniškų vadovėlių, manau, kad iš to tikrai daugiau naudos, nors mokantis savarankiškai, žinoma, medžiaga gimtąja kalba (ar kuria kita kalba, kurią žinai) net labai praverčia ax.gif Jei kurią užduotį labai norėsite pasitikrinti, ar tikrai viską teisingai padarėte, atsiųskite nuskanuotą, pamėginsiu padėti.
Atsakyti
QUOTE(Belatriksė @ 2007 06 26, 14:29)
aš turiu ispanų pamokų pdf gana daug, taip pat audio failų smile.gif. tieiog įsimeti į pleirį ir vaikštai smile.gif taip paprasta išmokti! galėčiau persiųsti. Taip pat turiu ir kitų kalbų pamokų, pvz japonų, vokiečių, italų, prancūzų... Galiu pasidalinti

Sveika, na as labai buciau dekinga jei atsiustum ispanu ir prancuzu ... ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2009 06 22, 17:12)

Itin sudominot.. 4u.gif biggrin.gif ax.gif Gal galetumem kaip nors susisiekti?
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2009 06 23, 15:20)
Neturiu, iš viso tos knygos net nesu turėjusi, mokėmės iš ispaniškų vadovėlių, manau, kad iš to tikrai daugiau naudos, nors mokantis savarankiškai, žinoma, medžiaga gimtąja kalba (ar kuria kita kalba, kurią žinai) net labai praverčia  ax.gif Jei kurią užduotį labai norėsite pasitikrinti, ar tikrai viską teisingai padarėte, atsiųskite nuskanuotą, pamėginsiu padėti.

Aciu uz pagalba smile.gif Bet kad tu pratimu gana nemazai, cia jau per daug butu jums darbo blush2.gif Taip, savarankiskai besimokant tik tokia medziaga ir pravercia, kai gimtaja kalba buna, o is ispanisku vadoveliu butu smagu pasimokinti, bet kad brangus jie, o internete dar neradau is kur ju parsisiusti smile.gif
Atsakyti
Oj, kaip cia viskas apmire blush2.gif Ar jau niekas nebesimoko? g.gif
Atsakyti