QUOTE(Justelė @ 2009 06 22, 12:05)
Laba diena
Aš irgi noriu prisijungt
Anksčiau buvo tekę mokytis ispanų kalbos iš knygučių, bet buvau tą ilgam laikui apleidus. Dabar vėl kilo noras grįžt prie senos geros veiklos
Sveika sugryzus i reikiama kelia
O kaip dabar zadi mokintis?
Papildyta:
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2009 06 22, 16:12)
Cia as turejau omenyje, kad galeciau nemokamai pagelbet, tikrai nereklamuoju savo paslaugu, nes pati neturiu galimybes priimineti mokiniu, bet per skype, elektr. pasta galeciau pakonsultuot, kokiu pratimu atsiusti...
Iskart geriau pasidare isgirdus daugiau informacijos
Na, as dar nesu tokia patyrus, kad galetu kilti klausimu ypac daug, esu apleidusi ispanu kalba pastaruoju metu, tik syki per savaite ir teprisedu...
Mokausi is
A. R. Caballero knygos 'Ispanu kalbos kursas' 2-a dalis, kazkaip sios knygos struktura man patinka, viskas aisku, vienoj vietoj, gramatika suprantamai paaiskinta, zodynai, ir dar cd yra rinkinyje
Bet va su ta antra dalim tai apsizioplinau, iskart isleidus nusipirkau, o atsakymu nebuvo, dabar tik neseniai atsirado lapas naujame variante tos knygos, tai darkart pirkt nesinori knygos, o turinciu ta knyga nerandu...
Tai tas irgi stabdo mokymasi, nes be atsakymu ne taip ir lengva mokytis, nes nezinau ar gerai issprendziau... O jus gal kartais turite tuos atsakymus? Atsilyginciau, zinoma, uz juos