Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės ispanų kalbos savarankiškai

QUOTE(desrele-lt @ 2009 02 19, 00:06)
Galbut kas nors mokotes is knygos A. R. Caballero Ispanu kalbos kursas 2-a dalis? Turiu knyga nusipirkus, bet be atsakymu, o kam tada spresti pratimus, jei negalima pasitikrinti 4u.gif  Gal zinote ar yra perleistas variantas su pratimu atsakymais? Aciu uz info.

Buvau siandien Baltose Lankose, maciau, kad yra knygute su atsakymais ir be atsakymu, savo nelaimei nusipirkau is anksciau be atsakymu ir tik neseniai atsakymu lapas atsirado... Galbut kas nors ji turi? Gal galetu su manim pasidalinti? Skolinga tikrai nelikciau 4u.gif
Atsakyti
Jau turint pagrindusias geriausias būdas mokytis - vartoti ispanų kalbą. susiradau daug visokių pen friend'ų su kuriais kalbu tik ispaniškai... aišku iš pradžių sunku, sėdžiu su žodynais, bet paskui iškart jaučias pažanga... tik prisiverst žinoma sunku...
Atsakyti
Ačiū už nuorodas bigsmile.gif Aš taip pat mokausi ispanų ir galiu tik pritarti,kad bendraujant labai daug ko išmokstama smile.gif Tačiau,kadangi mėgstu serialą "Naivuolė" nusprendžiau šio serialo serijas žiūrėti per youtube ispaniškai.Dar yra gera knygutė apskritai mokytis kalboms "Lengviau mokykimės užsienio kalbų".Turbūt jos prekyboje nebėra,bet bibliotekose manau galima rasti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lalala947 @ 2009 05 01, 09:26)
Ačiū už nuorodas bigsmile.gif  Aš taip pat mokausi ispanų ir galiu tik pritarti,kad bendraujant labai daug ko išmokstama smile.gif  Tačiau,kadangi mėgstu serialą "Naivuolė" nusprendžiau šio serialo serijas žiūrėti per youtube ispaniškai.Dar yra gera knygutė apskritai mokytis kalboms "Lengviau mokykimės užsienio kalbų".Turbūt jos prekyboje nebėra,bet bibliotekose manau galima rasti. mirksiukas.gif

o kas toj knygelej yra? ax.gif
reik pasidomet gal man ir... biggrin.gif
Atsakyti
keliu tema i virshu(:
Atsakyti
QUOTE(desrele-lt @ 2009 04 22, 21:09)
Buvau siandien Baltose Lankose, maciau, kad yra knygute su atsakymais ir be atsakymu, savo nelaimei nusipirkau is anksciau be atsakymu ir tik neseniai atsakymu lapas atsirado... Galbut kas nors ji turi? Gal galetu su manim pasidalinti? Skolinga tikrai nelikciau  4u.gif

Gal but kas nors 2a dali su atsakymais A. R. Caballero Ispanu kalbos kursas knygos? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo desrele-lt: 28 gegužės 2009 - 14:05
Sveikos!
Nusprendziau ir as prisijungti prie jusu 4u.gif Kadangi serialu deka ismokau nemazai fraziu,sumaniau ispanu kalba tobulinti labiau,kad galeciau kalbet,todel tam skirsiu visa vasara.Sakykit nuo ko geriausiai pradeti? 4u.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir aš į Jūsų būrį gathering.gif 4u.gif 4u.gif
Nuo vakar dienos pradėjau savarankiškai. Žiūrėsiu kokią pažangą per vasarą padarysiu bigsmile.gif
Beje, kur Jūs ieškotės ispanakalbių "pen-friend'ų"?
Pagalvojau, kad tikrai būtų smagu su kuo nors pabandyt pabendrauti būtent jų kalba g.gif
Atsakyti
QUOTE(Butė @ 2009 06 05, 16:28)
Jungiuosi ir aš į Jūsų būrį  gathering.gif  4u.gif  4u.gif
Nuo vakar dienos pradėjau savarankiškai. Žiūrėsiu kokią pažangą per vasarą padarysiu  bigsmile.gif
Beje, kur Jūs ieškotės ispanakalbių "pen-friend'ų"?
Pagalvojau, kad tikrai būtų smagu su kuo nors pabandyt pabendrauti būtent jų kalba g.gif

www.penpalsnow.com
www.interpals.net
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chr. @ 2009 06 05, 17:37)
www.penpalsnow.com
www.interpals.net
smile.gif

Ačiū CHR 4u.gif
Lekiu apsižvalgyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Butė @ 2009 06 05, 17:45)
Ačiū CHR  4u.gif
Lekiu apsižvalgyti bigsmile.gif

tas antras man seip labiau patinka (:
Atsakyti
Labas visoms besimokinancioms 4u.gif Pagaliau sesija pasibaige, tai griztu vasarai prie ispanu kalbos mokymosi ax.gif
Atsakyti