Zinoma,kas galit eikit.Veliau galesim pasidalinti tuo,ka turim idomesnio.Juk kai perki pakuote,ten 10ir daugiau seklu.O sejam ne daugiau 2(bent jau as).
Perziurekit savo turimas seklas,gal kas ka idomesnio turim namie ir galim pasikeisti i kazka neturimo..Perziuresiu sarasus ir as(gal reiktu i skyreli seklos pasikeitimui)..
QUOTE(Regila @ 2005 10 07, 13:24)
Zinoma,kas galit eikit.Veliau galesim pasidalinti tuo,ka turim idomesnio.Juk kai perki pakuote,ten 10ir daugiau seklu.O sejam ne daugiau 2(bent jau as).
Perziurekit savo turimas seklas,gal kas ka idomesnio turim namie ir galim pasikeisti i kazka neturimo..Perziuresiu sarasus ir as(gal reiktu i skyreli seklos pasikeitimui)..
aha, aš savo pernykštes, jau nuskanavau, sudėsiu į i-netą ir paskui į pasikeitimo temą. O šitas kur pirkau, tai krūmo yra 5 sėklos, vijoklio 35, o diascijų 350 ir Coreopsio (darželinis gludas) 300 sėklų
Regila, tau reikėjo šį saivatgalį į Vilnių.. sodo kraitė, green deco..
Pavydžiu sostinėje gyvenantiems (gilus atodūsis) Man iki sostinės ir atgal -kilometrų keli šimtai išeina, padauginus iš benzo kainos, sėklytės ir daigeliai auksiniais virsta
Sveikos, mačiau skelbimą, kad Vilniuje prie Senukų banginio 15d. bus vėl gi sodinukų mugė. Kol rudeninis sodinimo sezonas dar nesibaigė, visos galim dar apsilankyti.
O gal kas žinote kur Lietuvoje galima nusipirkti retų ąžuolų. Tokių kaip V. Šerėnas augina (jei matėte per kažkokią laidą rodė). Man atrodo juos reikia atsivešti iš kažkur, bet iš kokios šalies???
Kada dabar bus artimaiusia paroda - pardavimas? Girdėjau, kad kažkada būna prie Naujos Vilnios, bet ten nei karto nebuvau.
QUOTE(Kozete @ 2006 03 01, 11:17)
Kada dabar bus artimaiusia paroda - pardavimas? Girdėjau, kad kažkada būna prie Naujos Vilnios, bet ten nei karto nebuvau.
N. Vilnioje buna geguzes men.
O Vilniuje kada artimiausia gal žinote?
QUOTE(Kozete @ 2006 03 01, 12:59)
O Vilniuje kada artimiausia gal žinote?
Balandžio 22-23 ir 29-30 Vilniuje prie Banginio vyks sodininkų mugė. Reikes prieš einant sąrašiuką pasidaryt.
Pagaliau, o aš jau laukiu, nesulaukiu tų parodų, nesulaukę su vyru jau ąžuoliukus pasisodinom.
O kurioj tiksliau ten vietoje bus? Ar toje mašinų stovėjimo aikštelėje?
QUOTE(Kozete @ 2006 04 19, 10:36)
Pagaliau, o aš jau laukiu, nesulaukiu tų parodų, nesulaukę su vyru jau ąžuoliukus pasisodinom.
Įtariu, kad taip. Aš tik viena karta buvau tokioj parodoi prie Banginio- pernai rudieni, tai viskas vyko stovėjimo aikštelei.