Įkraunama...
Įkraunama...

Augalų parodos

Ir as buvai;).... Siaip patiko. Pirma syki toje stotyje buvau - labai grazu.. ir nusipirkau tuju...tik... Nusipirkom tuju gyvatvorej, ir sugedo masinyte..nelabai gaunasi nuvykti i soda, ir pasodinti... ech... zsiuresime kaip cia bus....
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2005 09 12, 09:37)
Ir as buvai;)....  Siaip patiko. Pirma syki toje stotyje buvau - labai grazu.. ir nusipirkau tuju...tik... Nusipirkom tuju gyvatvorej, ir sugedo masinyte..nelabai gaunasi nuvykti i soda, ir pasodinti... ech... zsiuresime kaip cia bus....

o po kiek jos buvo?
Atsakyti

Gyvatvorines - po 7-8 lt (maciau buvo ir po 6 lt).
Kolonines tujos - po 7-8 lt standartiskai, bet as radau po 3.5 Lt (truputi mazesnes... bet pvz. kur buvo po 6 lt, tai mazdaug panasaus dydzio kaip mano).

PS tik kol kas nepavyko pasodinti, namie ir laikau sad.gif
PSS turiu kontaktiniu telefonus tu zmoniu, bet jie Kauno rajone.
Atsakyti
Dar viena kasmetinė mugė "Sodo kraitė" numatoma spalio 7-8 (gal 7-9?) Vilniuje, šalia Mokytojų namų. Jos metu, manau, kaip kasmet bus galima įsigyti ne tik augalų, bet ir visokių rudens gėrybių.
Atsakyti
O kada Kaune kokia mugė bus?
Atsakyti
O gal kas girdejote ar bus siemet muge Vingio parke? Pernai buvo tokia labai jau skurdi, tai idomu kaip siemet bus g.gif
Atsakyti
VšĮ „Tatulos programa“ šį rudenį rengia jubiliejines ekologiškų rudens gėrybių muges, kurios vyks:

rugsėjo 17 d. 9.00 val. Panevėžyje, Senvagėje
rugsėjo 24-25 d. 9.00 val. Vilniuje, Vingio parke
spalio 1-2 dienomis 9.00 val. ir spalio 8-9 dienomis 9.00 val. Vilniuje, aikštelėje prie Žemės ūkio ministerijos
spalio 15 d. 9.00 val. Biržuose, J.Janonio aikštėje
Atsakyti
Kaune bus KASMETINĖ PARODA žemkėj, rugsėjo 29-spalio 1 d.....
Atsakyti
Vilniuje Litexpo vyks spalio 06-08d.d paroda Green Deco.
Atsakyti

Aha, įėjimas 6 lt. vaikai ,studentai, pensininkai- 3 lt.

http://www.litexpo.l...in/fairs?ID=171

gal kas jau buvo? ar verta eiti? g.gif
Atsakyti
Šiandien, t.y. spalio 7 biggrin.gif , prasidėjo paroda-pardavima prie Mokytojų namų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2005 10 07, 10:04)
Šiandien, t.y. spalio 7  biggrin.gif , prasidėjo paroda-pardavima prie Mokytojų namų  4u.gif

ooo, rimtai...?? tai reik per pietus nuslinkti biggrin.gif
Atsakyti