Įkraunama...
Įkraunama...

Augalų parodos

QUOTE(agda @ 2005 05 30, 06:10)
O as buvau ir sestadieni ir sekmadieni. Sekmadieni tikrai viskas buvo pigiau, kai kurios geles net 40% pigesnes. As pas tokius senukus pirkau po 1-2 Lt. uz kelmeli, bet pavadinimu tai tikrai neparasysiu, nes nelabai ir pamenu, kai tokia kaina pirkau ir nelabai gilinausi ax.gif (kelis tik pamenu; zieme, burbulis ir kt.)
Be to dar nusipirkau vandens lelija 4u.gif

O kokių vandens lelijų buvo ir po kiek? Didelės, su lapais ar tik šaknis?
Man irgi labai rūpi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(melsva @ 2005 06 01, 07:53)
O kokių vandens lelijų buvo ir po kiek? Didelės, su lapais ar tik šaknis?
Man irgi labai rūpi  ax.gif

As pirkau rausvas, dar be lapu, bet atrinko pacias didziausias saknis, tai ta bobulyte sake bus daug lapu bei ziedu. Mokejau po 15 Lt.
O raudonos po 30Lt. Bet atidejau kitiems metams siu pirkima biggrin.gif
Atsakyti
Kazkaip jau laikas ir rudeninems augaliuku mugems atejo. Pasidalinkite ziniomis.
Kazkokius pletkus girdejau, kad si savaitgali bus augalu muge Naujoje Vilnioje, gal kas patvirtinsit sia info.
Atsakyti
Apie Naują Vilnią nieko negirdėjau, bet žinau, kad mokytojų namuose mugė nusimato apie spalio 10 dieną. Nors keista, kad tai ne savaitgalis. Gal informacijoj ką nors supainiojo ir mugė vyks rugsėjo 10? g.gif
Atsakyti
Taip,as irgi girdejau kad nuo penktadienio Lietuvos ziedu muge vyks kaip visada salia N Vilnios,Kojelaviciaus gatvej.
Atsakyti
Aš irgi girdėjau, kad rugsėjo 9 d. prasideda mugė Kojelavičiuje.
Atsakyti
QUOTE(Laumikė @ 2005 09 05, 20:52)
Aš irgi girdėjau, kad rugsėjo 9 d. prasideda mugė Kojelavičiuje.

Tai reiskiasi pletkai pasitvirtino drinks_cheers.gif
Reiks vaziuoti smile.gif
Atsakyti
O cia tik penktadieni? Ar ir sestadieni? Ir kuriuo metu buna???

Beje kur tiksliai buna? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 08 rugsėjo 2005 - 12:20
QUOTE(Ninin @ 2005 09 08, 12:19)
O cia tik penktadieni? Ar ir sestadieni? Ir kuriuo metu buna???

Beje kur tiksliai buna? ax.gif

Cia penktadieni, sestadieni ir sekmadieni. Randasi gelininkystes bandymu stotyje - Kojelaviciaus gatveje. sestadieni visa diena, sekmadieni iki pietu, o penktadieni nezinau kada tiksliai prasideda, bet po pietu tikrai buna.
Atsakyti

Aciu
Atsakyti
Vakar pr TV maciau reklama apie sia muge. Jau tikrai nebe gandai. Rugs. 9-11, "Lietuvos ziedai", Kojelaviciaus g. 1
Atsakyti
Ką tik parsiradau ir aš.
Nusipirkau budlėją ,,White Profusion“ (žydi ilgom baltom kekėm), sirinį hibiską, gervuogės ir avietės hibridą (dukra užsimanė, nes tokio neturim smile.gif ), dar du sausmedžius šuns voljerui iš pietinės pusės apželdinti, kad pavėsiukas būtų. Dar dviejų derlių braškių (irgi dukros noras smile.gif )
Atsakyti