Gegužės 27-29d. bus augalų paroda-pardavimas N.Vilnios gelininkystės stotyje.
QUOTE(ega @ 2005 05 18, 20:38)
Gegužės 27-29d. bus augalų paroda-pardavimas N.Vilnios gelininkystės stotyje.
Labai laikiu, butinai eisiu Ten visada ka nors idomaus atrandu
Jei kam idomu: Kaune, Sukileliu pr. esanciame geliu skyriuje prie Mabivil (tam paciam pastate) - geliu ispardavimas. Kainos tikrai mazos, bet kasdien mazeja pasirinkimas. Kaip sake, si parduotuve issikrausto, todel viska papigiai atiduoda. Net nerasau kokiu rusiu geliu yra, nes nemazai. Gaila, mano labai megstama parduotuve buvo
QUOTE(anna @ 2005 05 23, 07:31)
o kur čia ta gėlininkystės stotis N.vilnioj?nežinau apšvieskit mane
Kojelavičiaus gatvėje. Nežinau tikslaus adreso, bet važiuojant nuo N.Vilnios
po kaire puse, jei važiuosi mugės metu, tikrai rasi
Tikslaus adreso nežinau, tik galiu nupasakoti kaip ėjau. Laisvės alėja toliau už soboro pakyli laiptais į parką (Ąžuolynas atrodo vadiansi) pereini jį ir ten yra toks kaip ir gėlių turgelis. Tai ten pačiam gale po kaire labai fainų gėlių su nuolaida, o pokon trąšos išvis per puse pigiau(nuolaida)
QUOTE(agda @ 2005 05 25, 10:32)
Kojelavičiaus gatvėje. Nežinau tikslaus adreso, bet važiuojant nuo N.Vilnios
Pabuvojau šiandien toj mugėj. Ir jau kabo balkone lovelis su petunijom ( neįtikėtinai pigiai nusipirkau, tik kaži kaip toliau bus) Kainos tikrai nesikandžioja, nors pasirinkimas šiandien irgi nedidelis. Na, bet galima rasti , kas miela širdžiai. Aš vis varvindavau seilę žiūrėdama į balkonus su petunijom, bt vis nesirįždavau pirkti tokių brangių, juk gali nuvysti pietinėj pusėj. O čia už 9 lt 5 nusipirkau, ir dar kokių norėjau-mėlynas su baltu apvadėliu:)
o as negalejau nueit, maniau visus nagus nusigrausiu, bet draugai buvo, tai liko visai nesuzaveti nei daugiameciu geliu pasirinkimu, nei juo labiau kainomis, kurios ir uz parduotuvines daznai didesnes buvo. Koks kitu ispudis?
O as buvau ir sestadieni ir sekmadieni. Sekmadieni tikrai viskas buvo pigiau, kai kurios geles net 40% pigesnes. As pas tokius senukus pirkau po 1-2 Lt. uz kelmeli, bet pavadinimu tai tikrai neparasysiu, nes nelabai ir pamenu, kai tokia kaina pirkau ir nelabai gilinausi (kelis tik pamenu; zieme, burbulis ir kt.)
Be to dar nusipirkau vandens lelija
Be to dar nusipirkau vandens lelija
QUOTE(zujka @ 2005 05 29, 10:52)
Aš vis varvindavau seilę žiūrėdama į balkonus su petunijom, bt vis nesirįždavau pirkti tokių brangių, juk gali nuvysti pietinėj pusėj.
Zujka, nebijok, petunijos puikiai gyvena ant pietiniu langu. As kelis metus is eiles ant isorinės palanges auginau, viskas buvo super