Baisiai patenkinta apsilankymu parodoj
Jau sukulentų grožis
Palangė vėl pasipildė, dabar galvos skausmas kur rast vazonų įdomesnių
Aš irgi laaaabai patenkinta, kaip mažas vaikas..
Namai pasipildė 18 santpaulijų veislių..ir viena liudisija, ir kontaktais , iš kur bus galima gauti dar daugiau
Namai pasipildė 18 santpaulijų veislių..ir viena liudisija, ir kontaktais , iš kur bus galima gauti dar daugiau
Kaip aš Jums pavydžiu , bet gero auginimo ir lauksime foto
QUOTE(jediara @ 2009 09 27, 20:16)
Kaip aš Jums pavydžiu , bet gero auginimo ir lauksime foto
ačiū
aš sukulentais palangę papildžiau, ačiū Oli-vijai Be galo malonu buvo vėl pabendrauti
QUOTE(Violeta* @ 2009 09 26, 23:41)
Olivija, kaip suprantu,viena organizatorių..Labai dėkui už triusą ir smagų poilsį..Beje, labai naudinga buvo šios dienos paskaita.
Dar smagiau buvo sutikt senai matytus dėstytojus ir studijų draugus..Ir matyti, kad visi, kokie skirtingi bebūtų, neabejingi augalams.
Atejau 12.30..išejau 16.30...
Dar smagiau buvo sutikt senai matytus dėstytojus ir studijų draugus..Ir matyti, kad visi, kokie skirtingi bebūtų, neabejingi augalams.
Atejau 12.30..išejau 16.30...
dėkui visoms ir visiems la apsilankiusiems, dalyvavusiems, klausinėjusiems... tikiuosi, kad kitąmet dalyvių tarpe bus ir tie, kurie šįmet tik dairėsi ir domėjosi.
QUOTE(Oli_vija @ 2009 09 28, 12:51)
dėkui visoms ir visiems la apsilankiusiems, dalyvavusiems, klausinėjusiems... tikiuosi, kad kitąmet dalyvių tarpe bus ir tie, kurie šįmet tik dairėsi ir domėjosi.
vargu dalyve būsiu, bet pažiūrėti, nusipirkti ką nors būtinai
O ar kuri buvote savaitgalį augalų mugėje prie "Megos?
Ką įsigijote LŽŪU mugėje? Ar daug prekiautojų?
Sveikos, gal kuri zinote ar Kaune bus kokia paroda naminiu augaleliu?
QUOTE(niukas @ 2009 10 08, 23:38)
Jei kam idomu butu si savaitgali (spalio 10-11) prie Senuku banginio sodininku muge. Sekmes apsipirkimose :
Ar kas buvot?
Pasidalinkit įspūdžiais...