Įkraunama...
Įkraunama...

Augalų parodos

Baisiai patenkinta apsilankymu parodoj thumbup.gif
Jau sukulentų grožis wub.gif
Palangė vėl pasipildė, dabar galvos skausmas kur rast vazonų įdomesnių g.gif
Atsakyti
Aš irgi laaaabai patenkinta, kaip mažas vaikas.. blush2.gif
Namai pasipildė 18 santpaulijų veislių..ir viena liudisija, ir kontaktais , iš kur bus galima gauti dar daugiau doh.gif
Atsakyti
Kaip aš Jums pavydžiu verysad.gif , bet gero auginimo ir lauksime foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 09 27, 20:16)
Kaip aš Jums pavydžiu  verysad.gif , bet gero auginimo ir lauksime foto  mirksiukas.gif

ačiū 4u.gif
aš sukulentais palangę papildžiau, ačiū Oli-vijai thumbup.gif Be galo malonu buvo vėl pabendrauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2009 09 26, 23:41)
Olivija, kaip suprantu,viena organizatorių..Labai dėkui už triusą ir smagų poilsį..Beje, labai naudinga buvo šios dienos paskaita.
Dar smagiau buvo sutikt senai matytus dėstytojus ir studijų draugus..Ir matyti, kad visi, kokie skirtingi bebūtų, neabejingi augalams.
Atejau 12.30..išejau 16.30...

dėkui 4u.gif 4u.gif visoms ir visiems 4u.gif la 4u.gif apsilankiusiems, dalyvavusiems, klausinėjusiems... tikiuosi, kad kitąmet dalyvių tarpe bus ir tie, kurie šįmet tik dairėsi ir domėjosi. drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2009 09 28, 12:51)
dėkui 4u.gif  4u.gif visoms ir visiems 4u.gif la 4u.gif apsilankiusiems, dalyvavusiems, klausinėjusiems... tikiuosi, kad kitąmet dalyvių tarpe bus ir tie, kurie šįmet tik dairėsi ir domėjosi.  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  wub.gif  thumbup.gif

vargu dalyve būsiu, bet pažiūrėti, nusipirkti ką nors būtinai blush2.gif
Atsakyti
O ar kuri buvote savaitgalį augalų mugėje prie "Megos? ax.gif
Atsakyti
Ką įsigijote LŽŪU mugėje? Ar daug prekiautojų? ax.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri zinote ar Kaune bus kokia paroda naminiu augaleliu? g.gif
Atsakyti
Jei kam idomu butu mirksiukas.gif si savaitgali (spalio 10-11) prie Senuku banginio sodininku muge. Sekmes apsipirkimose : bigsmile.gif
Atsakyti
niukas

aciu labai uz info .
Atsakyti
QUOTE(niukas @ 2009 10 08, 23:38)
Jei kam idomu butu mirksiukas.gif si savaitgali (spalio 10-11) prie Senuku banginio sodininku muge. Sekmes apsipirkimose : bigsmile.gif

Ar kas buvot?
Pasidalinkit įspūdžiais... blush2.gif
Atsakyti