Įkraunama...
Įkraunama...

Augalų parodos

g.gif kas dar parodos laukiat? mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2009 08 21, 16:44)
Daugeliui jau žinoma, kad paroda AUGALŲ LABIRINTAI yra organizuojama entuziastų grupelės ir visi augalai bei gyviai, kuriuos Jūs pamatysite, bus atnešti iš mūsų namų smile.gif

Jei esate užsislaptinęs augintojas, prašome nebesislėpti ir sudalyvauti parodoje.

Parodai renkame sukulentus (kaktusai, pluoštagėliniai, kaudeksiniai ir t.t.), orchidėjas, vabzdžiaėdžius augalus, vandens augalus. Taip pat prašome prisijungti egzotikos augintojus, t., y. tuos, kurie augina vorus, vabalus, žalčius ir kt. grožį smile.gif

kaip gaila, kad nebus galima įsigyti nieko verysad.gif
Vis vien 26d. atvažiuosiu paspoksoti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(jolla42 @ 2009 08 29, 20:43)
g.gif kas dar parodos laukiat?  mirksiukas.gif

aš laukiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2009 09 05, 21:58)
kaip gaila, kad nebus galima įsigyti nieko verysad.gif
Vis vien 26d. atvažiuosiu paspoksoti blush2.gif
Papildyta:
aš laukiu ax.gif

O kas sakė, kad nebus g.gif mirksiukas.gif Pernai kioskas veikė pilnu pajėgumu rolleyes.gif
Atsakyti
Šilinge,gal apie kainas ką nors žinot? pačios parodos ir kitų renginių- kviečiuosi iš toliau lankytojus mirksiukas.gif ,tai domisi,o aš vilniuj parodoj nebuvus tai nežinau.... schmoll.gif ,nors daug maž,nes kelionė kainuos,tai skaičiuoja -ar į bazes kauno traukt,ar parodon ax.gif
Atsakyti
Ar kas buvo šį savaitgalį Kairėnuose? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 09 05, 23:48)
Šilinge,gal apie kainas ką nors žinot? pačios parodos ir kitų renginių- kviečiuosi iš toliau lankytojus  mirksiukas.gif ,tai domisi,o aš vilniuj parodoj nebuvus tai nežinau.... schmoll.gif ,nors daug maž,nes kelionė kainuos,tai skaičiuoja -ar į bazes kauno traukt,ar parodon  ax.gif

Bilietas suaugusiam ~5Lt, vaikui -2Lt,
paskaitos ir konsultacijos bei pažintys su augintojais - nemokamai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oli_vija: 07 rugsėjo 2009 - 12:03
QUOTE(Oli_vija @ 2009 09 07, 14:02)
Bilietas suaugusiam ~5Lt, vaikui -2Lt,
paskaitos ir konsultacijos bei pažintys su augintojais - nemokamai  mirksiukas.gif

Ačiū už info 4u.gif vadinasi svečių sulauksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2009 09 05, 23:37)
O kas sakė, kad nebus  g.gif  mirksiukas.gif  Pernai kioskas veikė pilnu pajėgumu  rolleyes.gif

bigsmile.gif laukiu nesulaukiu thumbup.gif
Atsakyti
Ar skaitėte mirksiukas.gif
http://botanika.vdu....e=sodinuku-muge
Atsakyti
O ar bus dar vilniuje kas nors panasaus kaip praejusi savaitgali Kairenuose buvo?
Pertvarkau alpinariuma, tai pritrukau augaleliu tam tikru smile.gif
Gal prie Banginio dar kazkas bus?
Atsakyti
QUOTE(Romeo @ 2009 09 10, 10:59)
O ar bus dar vilniuje kas nors panasaus kaip praejusi savaitgali Kairenuose buvo?
Pertvarkau alpinariuma, tai pritrukau augaleliu tam tikru smile.gif
Gal prie Banginio dar kazkas bus?

p.s. Romeo, Jūsų pašto dėžutė pilna, negaliu išsiųst až
Atsakyti