Įkraunama...
Įkraunama...

Augalų parodos

Gal zinot, kur Kaune prekiauja geliu daigais, kur geriausios kainos, nes buvau turguj prie stoties (ten budavo visokiu geliu pasirinkimas), vainiku daug radau...
Noriu paprasciausiu tageciu, begoniju, dar kokiu idomesniu balkonui. Senukuose pirkau sprigiu ir pelargoniju, anksciau LZUU siltnamiuose prekiaudavo suformuotom surfinijom, petunijom. Siemet kazkaip nesigirdi, kad kas pirktu.
Na, gelininkes, pasidalinkit patirtim!
Atsakyti
QUOTE(viva @ 2005 04 18, 17:36)
Gal zinot, kur Kaune prekiauja geliu daigais, kur geriausios kainos, nes buvau turguj prie stoties (ten budavo visokiu geliu pasirinkimas), vainiku daug radau...
Noriu paprasciausiu tageciu, begoniju, dar kokiu idomesniu balkonui. Senukuose pirkau sprigiu ir pelargoniju, anksciau LZUU siltnamiuose prekiaudavo suformuotom surfinijom, petunijom. Siemet kazkaip nesigirdi, kad kas pirktu.
Na, gelininkes, pasidalinkit patirtim!

Na, kiek žinau dar "Magnus" prekiauja daigais įvairiais, bet tikrai ten ne pigiausia... Čia ąžuolyne yra... Bet gal dar ankstoka? g.gif
Man tai visai įdomu būtų į botanikos sodą kada nors nukakti, nes ten irgi pardavinėja visokius rūšinius augaliukus. Ir būna skirtingų augalų žydėjimo savaitės skelbiamos, kad būtų galima pasižiūrėti, kaip atrodo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2005 04 19, 11:02)
Na, kiek žinau dar "Magnus" prekiauja daigais įvairiais, bet tikrai ten ne pigiausia... Čia ąžuolyne yra... Bet gal dar ankstoka? g.gif
Man tai visai įdomu būtų į botanikos sodą kada nors nukakti, nes ten irgi pardavinėja visokius rūšinius augaliukus. Ir būna skirtingų augalų žydėjimo savaitės skelbiamos, kad būtų galima pasižiūrėti, kaip atrodo. thumbup.gif

Buvau siandien - nieko gero cry.gif
Atsakyti
o kam jūs parduotuvėse ieškot daigų? Važiuokit tiesiai pas tuos, kas augina. Bus pigiau, nes parduotuvės iš jų perka, paskui dar ir užsideda, kad uždirbtų. Jei nepažįstat nieko, tuomet atsiverskit kad ir žurnalą "Sodo spalvos", ten paskutiniam lape žmonės skelbiasi. galėsit nuvažiuoti tiesiai pas augintojus ir rinktis iš gausybės mirksiukas.gif
Atsakyti
Kam aktualu: Klaipėdoje paroda - pardavimas vyks balandžio 22-24 d. prie buvusios žemkės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mally @ 2005 04 19, 21:31)
o kam jūs parduotuvėse ieškot daigų? Važiuokit tiesiai pas tuos, kas augina. Bus pigiau, nes parduotuvės iš jų perka, paskui dar ir užsideda, kad uždirbtų. Jei nepažįstat nieko, tuomet atsiverskit kad ir žurnalą "Sodo spalvos", ten paskutiniam lape žmonės skelbiasi. galėsit nuvažiuoti tiesiai pas augintojus ir rinktis iš gausybės  mirksiukas.gif

Aciu, Mally, nepagalvojau smile.gif tikrai reiks Sodo spalvas nusipirkt, gal dar kokiu ideju rasiu...
Atsakyti
Jei tiktu daugiameciai augalai-galiu kazka is savo auginamu pasiulyt.O ir kainos palyginus neblogos(perkanciajam),dauguma ju po 1Lt uz kereli.Tad,norint isigyt-prasom..Jei susidarys didesnis kiekis,kad man is Alytaus apsimokes vaziuot-atvesiu net ir kitoj savaitej.Sarasas skelbimuose(KITOS),apie daugiametes geles.
Su jom maziau vargo.Pasodinai siemet,zinai,kad ir kitais metais ji rasi..Spalvu visokiu,dydziu,auksciu visokiu(galima pagal spalvas atrinkt,pagal auksti,pagal tai kur augs:pavesyje ar ant saules).Yra ir svoguniniu,gumbiniu ir sakniniu augalu.Bent uzsukit pasiziuret i sarasa,kainas.Salia lietuvisko-lotyniskas(per google nukopine ivesit,paspausit ant vaizdu-pasiziuresit ir zinosit-norit tokio ar ne..
Yra kanu gumbu,kuriuos galima tiek lauke,tiek balkone dideliam vazone auginti(kelinti metai tapo madinga balkone auginti).
Atsakyti
Jei kam aktualu ir įdomu:
Gegužės 8 d. nuo 10 iki 15 val. Kaune, Rotušės aikštėje vyks atvira paroda - seminaras apie gėlių sodinimą ir priežiūrą. Profesionalūs floristai ir apželdintojai patars, kaip kurti gražią aplinką, kokias gėles auginti balkonuose, darželiuose, gėlynuose, mokys puokščių komponavimo meno. Gėlininkai atveš savo auginamų gėlių, pasidalys jų auginimo patirtimi. Tai, aks jums aptiks, galėsite įsigyti.
Gaila, kad pati negalėsiu ten nueiti... cry.gif
Atsakyti
Nu negaliu, nu kodel viskas tai Kaune, tai Klaipedoj, tai dar kur nors? Kada bus Vilniuj???
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2005 05 06, 13:10)
Jei kam aktualu ir įdomu:
Gegužės 8 d. nuo 10 iki 15 val. Kaune, Rotušės aikštėje vyks atvira paroda - seminaras apie gėlių sodinimą ir priežiūrą. Profesionalūs floristai ir apželdintojai patars, kaip kurti gražią aplinką, kokias gėles auginti balkonuose, darželiuose, gėlynuose, mokys puokščių komponavimo meno. Gėlininkai atveš savo auginamų gėlių, pasidalys jų auginimo patirtimi. Tai, aks jums aptiks, galėsite įsigyti.
Gaila, kad pati negalėsiu ten nueiti...  cry.gif

Tai bent paroda-tiesiog pasaka! Kas ja organizavo-tikri saunuoliai! Nuejau 11 val-ir radau viso tik 5 pardavejus per visa Rotuses aikste: 1 bariukas alaus, su muzikantais, 2 bobules su keliomis gelytemis,1 lauko roziu pardavejas, ir vienas kioskelis su brosiuromis apie geles, maisto gaminima... Geraaaa paroda! thumbup.gif
Atsakyti
Xaxaxxa, o aš jau buvau besusinervinanti, kad kaip visad pavėluotai perskaitau apie gerus dalykus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Braške @ 2005 05 08, 20:29)
Tai bent paroda-tiesiog pasaka! Kas ja organizavo-tikri saunuoliai! Nuejau 11 val-ir radau viso tik 5 pardavejus per visa Rotuses aikste: 1 bariukas alaus, su muzikantais, 2 bobules su keliomis gelytemis,1 lauko roziu pardavejas, ir vienas kioskelis su brosiuromis apie geles, maisto gaminima... Geraaaa paroda! thumbup.gif

Nu jooooo... blink.gif Gal tada ir gerai, kad aš negalėjau nueiti... mirksiukas.gif
Atsakyti