Įkraunama...
Įkraunama...

Augalų parodos

QUOTE(kasiopeja @ 2007 09 20, 08:30)
sveika  4u.gif  pagaliau ir aš aplinka galėsiu užsiimti  thumbup.gif  Tiesa, šiemet tik kriaušikę naują ketinam sodinti į nudžiūvusios obels vietą, o rudenį pirkti man patinka ne tik todėl, kad augalams taip sveikiau ir būni tikras, kad jie naujai iškasti, bet ir gali vietoj paragauti, kokius vaisius perkamas medeliukas ves  bigsmile.gif

P.S. Bet koks geras jausmas, kai išeini į lauką ir ten jau užaugę medžiai, krūmai (čia palyginus su naujai statomo rajono dykyne) wub.gif

Kasiopeja,netoli jusu zmones parduoda labai gerus braskiu daigus;taip pat pardavineja vaiskrumius,retesnes geles.Taip,kad darbelio su Marija tikrai turesit.
O mokytoju kiemeli muge lygtai bus pirma spalio savaitgali,bet dar pasitikslinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(forta @ 2007 09 20, 05:20)
Kasiopeja,netoli jusu zmones parduoda labai gerus braskiu daigus;taip pat pardavineja vaiskrumius,retesnes geles.Taip,kad darbelio su Marija tikrai turesit.
O mokytoju kiemeli muge lygtai bus pirma spalio savaitgali,bet dar pasitikslinsiu mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif
O tie žmonės gal tie, kur didelė lenta kabo prie kelio, kad parduoda dekoratyvines gėles?
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 09 20, 10:05)
Ačiū  4u.gif
O tie žmonės gal tie, kur didelė lenta kabo prie kelio, kad parduoda dekoratyvines gėles?

Ne..kiek zinau,jie niekur nesiskelbia,mano mama pas juos pastoviai perka augalus..,ir ne tik mama..
o augaliuku jei reiks tik prasom sarasiuka,nes jau daugeli metu dirbu su olandais...,ir ne tik bigsmile.gif

Atsakyti
user posted image
Atsakyti
gal zinote kada si pavasari startuoja pavasarines muges?
4u.gif
Atsakyti
zinau kas balandzio 3-5 vyks paroda kaune KA PASESI smile.gif
mes jos visada laukiam ir turim tradicija jau keli metai joje apsilankyti smile.gif
Atsakyti
o tiksliau, kur tas Kaune? smile.gif
Atsakyti
Tai čia ta gal LŽŪU?
Atsakyti
Kiek pamenu visada ,,Ką pasėsi" paroda būna LŽŪU.
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2008 03 28, 08:57)
Kiek pamenu visada ,,Ką pasėsi" paroda būna LŽŪU.

LŽŪU paroda "Ką pasėsi" bus Balandžio 3-5 d.
Atsakyti
Si paroda tikrai idomi, jau kelinti metai i ja vaziuojam ir iekviena meta ka nors nusiperkam. Sodinukus tai dazniausiai perkam pas Amseju.
Atsakyti
Mergikes, o Klaipedos kraste? Po neto narsiau, tai balandzio 25-26 maciau, bet noreciau kad kas patvirtintu!
Atsakyti