Sveikos. O gal žinote kada ir kur Kaune vyks tokia paroda. Visai susidomėjau.
QUOTE(raganiukshte @ 2006 09 14, 09:48)
Sveikos. O gal žinote kada ir kur Kaune vyks tokia paroda. Visai susidomėjau.
Kaune jau kelinti metai rudenį vyksta didelė mugė prie Žemės ūkio akademijos. Gaila tiksliai neprisimenu datos, kažkur rugsėjo pabaigoj - spalio I pusėje. Paprastai ji plačiai reklamuojama tiek per radiją, tiek per televiziją, manau, nepražiopsosit. O gal kas nors žino tikslią datą ? Mes taip pat planuojam į ją važiuoti pirkti sodinukų gyvatvorei.
O Vilniuje Gėlininkystės bandymų stotyje tikrai labai šauni mugė buvo. Tiek naujienų sužinojau. Pasirodo, mano auginami valgomieji sausmedžiai jau seniena. Yra gerokai stambesnėmis uogomis, skanesnių. Apsikeitėme vizitinėmis, planuoju būtinai įsigyti.
QUOTE(Vilioja @ 2006 09 14, 11:49)
Man rods, mugė LŽŪU bus spalio 7 d. (gal ne vieną dieną, bet tikrai tą savaitgalį) Susitiksim
Vaje, nejaugi tą patį savaitgalį kaip ir Sodo kraitė Vilniuje. Teks persiplėšti
QUOTE(Vilioja @ 2006 09 14, 09:49)
Man rods, mugė LŽŪU bus spalio 7 d. (gal ne vieną dieną, bet tikrai tą savaitgalį) Susitiksim
Tai prašom į svečius tada, gal ir aš ten nuvažiuosiu........ Kaip tik siuntinuką Betelgeiz paimsi ir savo gėlę, jei sugebėsiu nuvažiuot į tą sandėlį gėlių...........
QUOTE(Vėtružė @ 2006 09 15, 08:05)
Tai prašom į svečius tada, gal ir aš ten nuvažiuosiu........ Kaip tik siuntinuką Betelgeiz paimsi ir savo gėlę, jei sugebėsiu nuvažiuot į tą sandėlį gėlių...........
Už kvietimą ačiū Į svečius mielai . Tik su tarpininkavimu - aš labai ne vilnietė
Reikia sekti mokytoju namu puslapi. Ten spalio kazkuri savaitgali kiekvienais metais vyksta sodo kraite. Ten pirkau daug retuju sodo augalu, visi puikiai prigijo ir dziugina derliumi
Tik patartina apsilankyti antraja diena apie pietus, nes tuomet visu augalu kainos buna krite 50 proc.
Tik patartina apsilankyti antraja diena apie pietus, nes tuomet visu augalu kainos buna krite 50 proc.
QUOTE(Vilioja @ 2006 09 15, 07:45)
Už kvietimą ačiū Į svečius mielai . Tik su tarpininkavimu - aš labai ne vilnietė
o kodėl man sušvietė , kad Vilnietė?
QUOTE(Vėtružė @ 2006 09 15, 15:50)
Gal todėl, kad visos lauktuvės man Vilniuje pas Samantą laikinai "prisiglaudžia"....
O gal zinot kada kazkas panasaus bus Alytuje?
Jei kam idomu, tai si savaitgali Vingio parke ekologisku gerybiu muge. Pernai galima buvo nusipirkti visokiu augaliuku, aisku, ne tiek daug kaip Kojelaviciaus g., bet akys paganyti galima.
gal zinot kada kaune buna egzotiniu augalu ar siaip kambariniu gerliu parodos,muges?