Gal kas žinote,kada bus augalų paroda Vilniuje?
Ritaa,
varyk i Kauna- ten vyksta paroda si savaitgali zemes ukio universitete, bet ziurint kokie augalai tave domina
varyk i Kauna- ten vyksta paroda si savaitgali zemes ukio universitete, bet ziurint kokie augalai tave domina
Gal čia aš ir ne į temą būsiu, bet parašysiu:
Kaune Urmo bazėje atsidarė "Žaliasis Centras". Reklamuojasi baisiausiai, kad iki vasario 10 d., perkant nors už 1 Lt., gauni nemokamai kambarinę gėlę. Tai aš ir nuvariau! Nusipirkau trašų pavasariui, dar tokio nuodo nuo voratinklinės erkutės - iš viso už 22 Lt. Ir ką Jūs galvojat? Špygą gavau! Na, galvoju, pabūsiu nagla, sakau: O gėlytės neduosit? Tai man ir sako: ateik rytoj su čekiu ir gausi. O aš ir sakau: O tai šiandien su čekiu - ne tas pats? O man vėl: ateik rytoj... Tada įsiutau ir išėjau! Vienu žodžiu, drįstu pareikšti, kad tai klaidinanti reklama, nors parduotuvė - visai nieko... Na, jeigu jau dalina tas gėles tam tikrom valandom, tai taip ir skelbtųsi! O dabar skelbia, kad "Tik nepirkite pas mus kambarinių gėlių! Kiekvienam, pirkusiam pas mus nors už 1 litą, ją padovanosime!" Šlamštas!
Kaune Urmo bazėje atsidarė "Žaliasis Centras". Reklamuojasi baisiausiai, kad iki vasario 10 d., perkant nors už 1 Lt., gauni nemokamai kambarinę gėlę. Tai aš ir nuvariau! Nusipirkau trašų pavasariui, dar tokio nuodo nuo voratinklinės erkutės - iš viso už 22 Lt. Ir ką Jūs galvojat? Špygą gavau! Na, galvoju, pabūsiu nagla, sakau: O gėlytės neduosit? Tai man ir sako: ateik rytoj su čekiu ir gausi. O aš ir sakau: O tai šiandien su čekiu - ne tas pats? O man vėl: ateik rytoj... Tada įsiutau ir išėjau! Vienu žodžiu, drįstu pareikšti, kad tai klaidinanti reklama, nors parduotuvė - visai nieko... Na, jeigu jau dalina tas gėles tam tikrom valandom, tai taip ir skelbtųsi! O dabar skelbia, kad "Tik nepirkite pas mus kambarinių gėlių! Kiekvienam, pirkusiam pas mus nors už 1 litą, ją padovanosime!" Šlamštas!
Koks gali but pardavinejimas si savaitgali,jei tokie salciai.Be to kaip juos parsivezt ir kur parsivezus padet?Juk nei sode sodinsi,nei balkone laikysi..Paprasciau,o kartu ir geriau,kai augalas pasodinamas,sujudinamas reikiamu laiku,kai nubunda,kai ketina augti.Nepersistenkim su laiku.Jo uzteks ir tokio,koks vadinamas pavasariu.Pati auginu visokius augalus,persodineju,prekiauju,mainausi i neaugintus,tad visi laikai isbandyti ir isitikinta..Anksciau pasodinti silpniau augs,daugiau vegetuos ir nezinosit ismest ar palikt.Tad,viskam savas laikas.
QUOTE(melsva @ 2005 02 08, 22:43)
Susiena, as irgi negavau jokio augalo, kasininkes net neuzsimine apie tai!
O parduotuve tai prasta mano akimis, tikrai nieko naujo. Senukuose ir tai didesnis pasirinkimas. Mane labai nustebino, kad tiek skelbiasi, tiek kvieciasi, lyg stebuklas butu, o is tikruju - eiline parduotuve.
O parduotuve tai prasta mano akimis, tikrai nieko naujo. Senukuose ir tai didesnis pasirinkimas. Mane labai nustebino, kad tiek skelbiasi, tiek kvieciasi, lyg stebuklas butu, o is tikruju - eiline parduotuve.
Man irgi net nebandė užsiminti, bet aš pabuvau nagla, tai pati paklausiau, bet vistiek nedavė! Vadinasi, ne man vienai čia taip... Žodžiu, šita reklama tikėti TIKRAI NEREIKIA!
Na aš irgi buvau Žaliąjame centre, tai pati parduotuvė man labai patiko. Apie akciją aš nieko nežinojau, tai niekas man nieko nepasiūlė, o aš ir nesusinervinau, kad nieko nedavė iš augaliukų, bet užtai aš gavau nuolaidų kortelę 5 proc. visiems kitiems apsilankymams.
O tai kaip gavai? Gal pirkai už daug litų? O ar patys pasiūlė, ar kaip?
Pirkau, jei gerai pamenu už 21 lt. ir patys maloniai davė kortelę ir maišiuką, susipakuoti pirkinius. Turiu pastebėti, kad prieš mane pirkusi moteris tokios kortelės atrodo negavo. Šiaip man labai patiko pardavėjų malonus ir neikyrus noras padėti.
Oi labai atsiprašau. už 29,26 lt. (radau čekį).
O aš, kadangi kelias dienas maišiausiu bazėje tai tuo pačiu ir užsukdavau i tą parduotuvę. Parsivežiau net kelias gėlytes. Pirmą atidarymo dieną dalino sanpaulijas, kitą dieną raktažoles ir kalankes.