as nesuperku, tik noriu sau tresa nusipinti o tam reikia plauku
todel ir ieskau kas parduoda , tai vat jeigu kas nors turi ir nori parduoti as mielai nupirkciau, jeigu man kaina bus tinkama, taip kad siulinkite
Sveiki, as irgi noreciau parduoti savo plaukus, bet esu susidejus chemini. Ji dariausi pirma karta, o anksciau nesu nei dazius ar kazka panasaus darius. Kaip manot ar supirkimo vietose juos pirktu?
Senai, gal pries kokius 5m Kaune, kalnieciuose prie Neo Kauno mazdaug budavo skelbimas, kad superka plaukus, gal kuri ten gyvenanti pasiziures O gal kas zinote kur butu galima prie nupirktu plauku pritaisyti sagucius, na kad tresus padarytu? Nes sesuo nusikirpo iratidave man, noriu pasidaryti tresus
sveikos As tai va ana savaitele ieskojau, kas auksa superka...Tai radau, regis, nauja visai svetaine www.supirkimas.lt. Niekada anksciau nesu jos maciusi...tai tik issiunciau kazkokia ten uzklausa visiems aukso supirkejams ir iskart patys atsiliepe! Ir netgi nupirko iskart Gal ir del plauku ten ka rastumet...
pas mane irgi stori labai plaukai ,nebesusitvarkau, kol kirpykloja pabunu padaro liuks ,istiesina pakerpa,bet poto kaip isiplaunu galva issidziovinu ir jie man vel isipute ,nesusitvarkau ,kiek kirpimu buvo iskarpimu ,ir visviena tas pats ,po isplovimo su dziovintuvu sedziu valanda laiko ,taip trumpi plaukai butu lengviau susitvarkyti,bes sendintu ,tad dabar pas mane iki peciu plaukai, isploninti, bet trumpai nekirpciau