nekirpk labaj grazhu ilgi jej dar svejki
Na visur ieskojau neradau sios temos,gal nepasikartosiu:).Gal zinote kur yra superkami plaukai,koks trumpiausias turi buti ilgis,kad priimtu?kokia kaina?
Grazu ilgi plaukai..bet istiesu jau pabodo..ne pirma karta juos kerpu ir jie vel ilgi atauga..bet nors pastipreja..Tad noriu nukirpti 15-20cm..tik galvoju ar tokie plaukai kur priimami?ar visgi per trumpi?nes maniskiai ir nedazyti ir stori..
Ar yra pridavusiu savo plaukucius?
Grazu ilgi plaukai..bet istiesu jau pabodo..ne pirma karta juos kerpu ir jie vel ilgi atauga..bet nors pastipreja..Tad noriu nukirpti 15-20cm..tik galvoju ar tokie plaukai kur priimami?ar visgi per trumpi?nes maniskiai ir nedazyti ir stori..
Ar yra pridavusiu savo plaukucius?
Esu macius Klaipedos laikrasti skelbima, kad superkami plaukai, naturalus, nedazyti. Nebuvo nei kainos, nei reikalaujamo ilgio parasyta. Bet jau cia pries koki pusmeti maciau paskutini karta
As irgi kazkada maciau skelbima,kad nuo 30cm superka,o kur trumpesniu tai ir neradau kad supirktu:(
Pirma karta girdziu, kad superka plaukus
QUOTE(Twiggy @ 2007 07 08, 13:36)
Pirma karta girdziu, kad superka plaukus
Rimtai būna superka, lygtai perukus iš jų gamina (?) tiksliai nežinau, tačiau kažkada esu mačiusi laiptinėje skelbimą, kad superka, bet kur ten kreiptis tikrai nepamenu.
As turejau ilgus, storus plaukus ir man neleido nieks ju kirpt viena karta kai pratrukau, tai nusereziau iki peciu apie jokius supirkimus nepagalvojau visus gaurus palikau kirpykloj... ot kirpeja, gyvate, jauciu bizni prasuko
dziaugiuosi , kad nusikirpau, jau po keliu metu man jei ataugo, beveik tokie pat bet vis tiek as juos nureziu...
dziaugiuosi , kad nusikirpau, jau po keliu metu man jei ataugo, beveik tokie pat bet vis tiek as juos nureziu...
QUOTE(Mayami @ 2007 07 09, 20:21)
As turejau ilgus, storus plaukus ir man neleido nieks ju kirpt viena karta kai pratrukau, tai nusereziau iki peciu apie jokius supirkimus nepagalvojau visus gaurus palikau kirpykloj... ot kirpeja, gyvate, jauciu bizni prasuko
As jau treciadieni si eisiu nusikirpti savo plauku, dabar jie iki liemens, o nusikirpti koki gera sprindi ruosiuos bet turbut tiek nedaug niekam nereikes
neseniai su mama pardavėm savo kasas:( plaukai jau buvo bent 5 metų senumo...net nežinau kaip ten mus surado..bet žodžiu už 500g davė 200lt..ir čia tipo mums labai nuskilo na bet nežinau nei to žmogaus konktaktų nieko...bet galiu pabandyt išsiaiškinti jei ką domina:)