Įkraunama...
Įkraunama...

Dantys, jų priežiūra, gydymas, problemos

Na ka, sugedo mano nuotaika sad.gif
Atsakyti
QUOTE (zuike @ 2004 06 16, 19:30)
protezavus viena krumini virsutini danti (berods 7-as, jei gerai skaiciuoju), ilgainiui man pasikele virstutinio zandikaulio dantenos. atsivere kakleliai yra jautrus, o nubalinus dantis - jie liko pagelte g.gif o ir protezuoto danties vieta prie dantenu yra juoda, nes to danties kanalai kazkada dar tarybiniais laikais buvo taisyti kazkokiais spec. vaistais... wink.gif gal galite patarti, ka daryti, kad tos dantenos "nusileistu" i buvusi lygi... mano stomatologe sake, kad padaryti nieko negalima... bet iseitis kazkur juk turi buti?

Cia jau nieko nepadarysi, reikia nuimti vainikeli, ziureti kas po juo, tvarkyti situacija ir apmauti is naujo. Taigi, darbo yra.
Atsakyti
QUOTE (kliopa @ 2004 06 16, 19:36)
Na ka, sugedo mano nuotaika sad.gif

As tikrai neturiu nieko pries ta stomatologijos klinika ir tikiu, kad ten labai kokybiskai dirba, bet reikia suvokti, kad stomatologijoje galioja tokie patys rinkos ir reklamos desniai kaip ir kur nors kitur. Na, pavyzdziui, juk jus puikiai suprantate kodel kirpyklose skiriasi kainos, nors ir dazai plaukams vienodi. Bet yra prestizo reikalas kirptis gero vardo grozio salone. Cia lygiai ta pats.
Atsakyti
Kliopa, atsiprasau, visai nenorejau sugadinti tau nuotaikos unsure.gif
Atsakyti
Nenusimink, tikrai surasi optimaliausia varianta. wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Stomatologė @ 2004 06 16, 22:41)
As tikrai neturiu nieko pries ta stomatologijos klinika ir tikiu, kad ten labai kokybiskai dirba, bet reikia suvokti, kad stomatologijoje galioja tokie patys rinkos ir reklamos desniai kaip ir kur nors kitur. Na, pavyzdziui, juk jus puikiai suprantate kodel kirpyklose skiriasi kainos, nors ir dazai plaukams vienodi. Bet yra prestizo reikalas kirptis gero vardo grozio salone. Cia lygiai ta pats.

wink.gif Reikia pasakyt, kad reklama veikia puikiai, as mintyse jau vaiksciojau praeiviams atkisusi savo baltus porcelianinius dantis biggrin.gif Labai dziaugiuosi, kad radau sia tema, sutaupysiu pinigeliu thumbup.gif clap.gif thumbup.gif Aciu.
Atsakyti
Na, nezinau ar as cia taip jums snekedama gerai elgiuosis. Gal but tai neieina i konsultantes vaidmeni.. Na, sakykim kad cia grynai mano asmenine nuomone, kuri gali buti ir neteisinga.
Atsakyti
QUOTE (Stomatologė @ 2004 06 16, 20:23)
Ojojoi, manes tik pora dienu nebuvo, o jus tiek priraset.. Na, ka bandau kuo galiu tuo padet! wink.gif

Labai noreciau patarimo,man apatinese dantenose atrodo kaip paradontozes pozymiai(taip sake stomatologe),taip atrodo,kad greit vienas dantis is rikiuotes iseis,vos ne saknis pasimatys.Nemoku net nupasakot sad.gif Tai skalauju"Hexoral"tirpalu.Noreciau paklaust ar imanoma sustabdyt ta liga?Ir kaip?
Atsakyti
QUOTE (zuike @ 2004 06 16, 19:30)
protezavus viena krumini virsutini danti (berods 7-as, jei gerai skaiciuoju), ilgainiui man pasikele virstutinio zandikaulio dantenos. atsivere kakleliai yra jautrus, o nubalinus dantis - jie liko pagelte g.gif o ir protezuoto danties vieta prie dantenu yra juoda, nes to danties kanalai kazkada dar tarybiniais laikais buvo taisyti kazkokiais spec. vaistais... wink.gif gal galite patarti, ka daryti, kad tos dantenos "nusileistu" i buvusi lygi... mano stomatologe sake, kad padaryti nieko negalima... bet iseitis kazkur juk turi buti?

cituoju pati save biggrin.gif

noriu patikslinti, ka daryti su dantenom? nes ta protezuota danti tai galima tvarkyti is naujo, o ka daryti su visais likusiais? nes dantenos pasikele ties visais virsutinio zandikaulio dantimis? o priekiniai mano dantys isvis netaisyti, nes nebuvo poreikio...
Atsakyti
QUOTE (zuike @ 2004 06 16, 19:51)
cituoju pati save biggrin.gif

noriu patikslinti, ka daryti su dantenom? nes ta protezuota danti tai galima tvarkyti is naujo, o ka daryti su visais likusiais? nes dantenos pasikele ties visais virsutinio zandikaulio dantimis? o priekiniai mano dantys isvis netaisyti, nes nebuvo poreikio...

Bijau pasakyti, bet tikrai nemanyciau, kad visi kakleliai apsinuogino del vieno danties. Ar stomatologe neminejo, kad tai gali buti parodontoze?
Papildyta @ [mergetime]1087416510[/mergetime]
Apie parodontoze rasiau skyrelyje, kaip gydytis nuo parodontozes. bet rimtesne konsultacija jums gali suteikti periodontologai.
Atsakyti
Iva, gal gali pasakyti kokiam stomatologiniam dare ta estetini plombavima? Nes begsiu ir as ten tvarkytis dantu. smile.gif
Atsakyti
Kliopa, Gunda, attsipasau labai, nebuvau sitam skyrelyje labai seniai, nemaciau jusu klausimo sad.gif na atleskit man wub.gif

reskias taip salia VOLVO centro ir Tomas Philipso parduotuves Ukmerges plente, cia gale beveik, adreso nezinau tiksliai, tas gyd. yra Antanas Gumbeliavicius, o tel. 868712743

Atsakyti