Įkraunama...
Įkraunama...

Dantys, jų priežiūra, gydymas, problemos

Sveikos, o as norejau paklausti del dantu breketu suaugusiems , gal kas turit? Ar tiesina dantis ir per kiek laiko tai padaro?

[smiley=girl.gif]
Atsakyti
Mazge,
Praeita sav.buvau konsultuotis del breketu.Bet kai pasiule man gydymo plana,tai sakiau aciu dar pagalvosiu.Liepe abiejose pusese galinius arba ketvirtus dantukus traukti. blink.gif Is pradziu kol tarpai susistumtu reiktu ploksteles nesioti,paskui tik breketus detu.Tai uztruktu kokius du metus.Bet paskui,kad negriztu dantukai atgal,kas savaite nakciai dar reiktu specialu toki aparata uzsideti.Nera mano tie dantys tokie kreivi,kad tiek aukociausi.O paskui senatveje dejuociau ir gaileciausi.Cia gal daugiau mano uzgaida rolleyes.gif Kolkas susilaikau nuo tokiu proceduru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovis: 17 gruodžio 2003 - 19:38
Na va, atradau šią temelę ir labai noriu paprašyti mamyčių pagalbos. Noriu naujos stomatologės. Gal galite, ką parekomenduoti. Čia reikia Kaune. Mano stomatologė jau turbūt paseno.g.gif Plombos išlaiko vos mėnesį ir iškrenta. Atsibodo jau. HELP.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manguste: 07 vasario 2004 - 12:44
As jau 7 menesius nesioju briketus ant virsutiniu dantu ir apie 5 menesius ant apatiniu dantu. Rezultatus pati matau: virsuje priekinis dantis i savo vieta per pora menesiu atsistojo, visi keturi iltiniai dantys beveik jau tiesiai stovi (o buvo praktiskai 90 laipsniu kampu pasisuke). Kolkas dar nesigailiu, kad uzsidejau, tik laukiu, kada isdygs dantis, del kurio ir buvo briketai deti, ir kada pilnai viskas issitiesins, nes truputi atsibosta kasdien po 3-5 kartus 10-15 minuciu praleisti su dantu sepetuku smile.gif
O pries dedant briketus jokiu dantu rauti ir nieko papildomai nesioti nereikejo. Tik kapitaliskai visus dantis tvarke, nes uzsidejus briketus to daryti negalima.
Atsakyti
Atsakau dėl stomotologų Kaune. Vat tai toks sutapimas, kad šiandien kaip tik bėgu pas jį. Mano puikusis stomotologas - Andrius Surovas, Kalniečių g.100, tel. 793944. Va, kokia reklamėlę ištaisiau jam thumbup.gif . Bet tikrai yra už ką - ir deimančiuką įmontavo ir super profesionalas (aš tai galiu teigti, nes mano dantukai tai tikrai ne "dovanėlė" wink.gif ). Taigi, lekiu dantų šveist biggrin.gif
Atsakyti
Liu,o kiek tau kainavo tas deimanciukas?As pati turiu,bet man nekainavo.Idomu kokios Kaune kainos.
Atsakyti
To: Dovis
Nežianu irgi, nes man įtaisė kaip ir nemokamai (na taisiausi daug, o be to tai mūsų visos šeimos stomatologas:)). Dabar galvojau pasikeist į kitokį, bet jis atkalbėji, sako, šitas dar labai gerai thumbup.gif Mačiau, kad turi įvairių formų - delfinukų, žvaigždučių ir tikrų deimantukų. Eisiu pas jį kovo 16 d. tai galėsiu paklaust rolleyes.gif Aš asmeniškai norėjau safyro, bet jis šiuo metu turi tik "baltus" klijuojamus akmenukus. O mano įgrežtas į dantį (tiksliau į gelio plombą smile.gif ). Tai va, kaip ir jokios info nesuteikiau kol kas.
Atsakyti
Nenoriu pamirsti ir jusu esamos ir busimos mamytes wub.gif . Taigi klauskite, kas neaisku arba siulykite skyrelius jums aktualiomis temomis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Stomatologė @ 2004 06 08, 15:36)
Galima galima. Apie tai placiau parasiau temeleje apie nesciuju dantuku taisyma. wink.gif

Tai tikriausiai galima ir maitinančiai mamai?
Atsakyti
Taip be abejo. Jei jau labai saugote savo pieneli, tai vizita pas stomatologa susiplanuokite taip, kad po to pora valandu nereiketu maitinti.
Atsakyti
oi kaip man reikia eiti taisyti dantukus, tik visa beda kad vilniuje nezinau nei vieno stomatologo, o kazkaip i poliklinika nesinori, jau per nestuam ten siunte mane blink.gif tikrintis, reiketu gero ir aisku nebrangaus stomatologo rolleyes.gif
ir turiu tokiu klausimu:
Ar maitinanaciai mamai galima daryti nuskaisminima?
Pastebejau ant vieno danties virsuje tokia kaip balta apnasa, ji panasi tarsi i nubrozdinima (nenusivalo), ar tai yra kazkas rimta, ar imanoma pasalinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE (Astuliukas @ 2004 06 09, 09:03)
oi kaip man reikia eiti taisyti dantukus, tik visa beda kad vilniuje nezinau nei vieno stomatologo, o kazkaip i poliklinika nesinori, jau per nestuam ten siunte mane blink.gif tikrintis, reiketu gero ir aisku nebrangaus stomatologo rolleyes.gif
ir turiu tokiu klausimu:
Ar maitinanaciai mamai galima daryti nuskaisminima?
Pastebejau ant vieno danties virsuje tokia kaip balta apnasa, ji panasi tarsi i nubrozdinima (nenusivalo), ar tai yra kazkas rimta, ar imanoma pasalinti? g.gif

Del nuskausminimo paskaityk, truputi auksciau. wink.gif .
O ta apnasele reiketu parodyti stomatologui. Nebijok, viskas yra sutvarkoma smile.gif.
Parekomenduokite mamytes stomatologa Astuliukui, nes as ne vilniete.
Atsakyti