Įkraunama...
Įkraunama...

Dantys, jų priežiūra, gydymas, problemos

help.gif help.gif help.gif
Sveikos, turiu problema, o neturiu su kuo pasikonsultuoti, tai gal forume atsiras kuri protingesne ir patars.
jau 2 dienos kartas nuo karto pradeda skaudet dantis. Mazdaug 4 virsuj ir 4 apacioj. Net negaliu tiksliai pasakyt kuriuos blush2.gif bet skauda. Na, skausmas pakenciamas ir trunka iki pusvalandzio, paskui vel neskauda. O po kokiu poros val. vel pradeda skaudet. Nakti dar neskaudejo. Gal kuriai taip buvo? Gal tik siaip dantys jautrus kam? Juk visi (apie 8) vienu metu tikrai negalejo sugest? Ir nezinau ar verta eit uzsirasyt pas stamotologa, nes as ne Lt gyvenu, o cia eiles laukt net ir privaciai bent 1 men. Itariu, kad uzsirasysiu, o paskui praeis skausmas ir pasirodysiu stomotologei kaip simuliante verysad.gif Juolab, kad negaliu net tiksliai pasakyt ar man visi tie 8 skauda ar tik po 2 virsuj ir apacioj...... Ir net nesu tikra ar dantis ar dantenas man skauda. Bet ir dantys, ir dantenos atrodo gerai. Na, ir kaip gi su tokia informacija pas stomotologa eiti cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexandra.R.: 09 lapkričio 2013 - 13:04
Jei vienoje puseje zandikaulio tai gali nervas but arba persiduoda negydytas dantis arba jei protinis dygsta gali persiduoti kitiems. Kreipkites pas odontologa.
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2013 11 09, 13:02)

jau 2 dienos kartas nuo karto pradeda skaudet dantis. Mazdaug 4 virsuj ir 4 apacioj. Net negaliu tiksliai pasakyt kuriuos  blush2.gif bet skauda. Na, skausmas pakenciamas ir  trunka iki pusvalandzio, paskui vel neskauda. O po kokiu poros val. vel pradeda skaudet.

taigi, esu jau seniai po danties "remonto". Teko numarinti 1 danties nerva. O as jau galvojau, kad kokia dantenu ar dantu liga, kad tiek dantu skauda, bet pasirodo, kad tik su 1 problema buvo.

ne i tema, bet pikciausia tai del stomotologu. Sakmbinau visiem is eiles stomotologams, sakiau, kad dantis skauda jau pora dienu ir klausiau ar gali priimti. Trys atsisake, tipo perdaug uzimti. Tik ketvirta pasiule nedelsiant ateiti ir prieme be eiles.
Atsakyti
Aš esu paskutinių metų dontologijos studentė ir atlieku vaikų dantų gydymą bei priežiūra ir proflaktika Kaune nemokamai su dėstytojos priežiūra, jeigu turit klausimų, tai kreipkitės smile.gif
Atsakyti
Sveikos, norejau jusu paklausti gal kuri parekomenduotu kokius vaistukus nuo danties uzdegimo? Man sugedes dantis, jo siuo metu kaip ir neskauda (skaudejo pries tai), bet po danciu zemai ant dantenos itariu, kad pulinukas susidare, nes patine ir palietus skauda. Gyvenu ne savo mieste, todel vyras paskambino savo dantistui ir uzrase, vizitas tik po savaites, tad negalejau paklausti gal ka galima gert, kad ta uzdegima mazintu, kad jis neplistu ir, kad situacija nepablogetu iki apsilankymo. Aciu.
Atsakyti
Dicloberl, Nimesil nuo skausmo. O kiek jau jautete, kad jau sugebes dantis?
Atsakyti
Na vis paskaudedavo, bet praeidavo ir ilga laika kazkaip neskaudejo ir va neseniai vel pradejo skaudet tada skausmas lyg praejo, bet patino siu metu pacioj pradzioj dantena po tuo dantuku, o ja palietus siek tiek skauda. Tai va prisidirbau atideliodama, o dabar tenka nervuotis:) O vizitas kita savaite tik...

Man siaip dazniausiai nuo skausmo padeda Ibumetin, man labiau idomu kazkokie vaistai nuo to patinimo (gal ta uzdegima mazinantys), bet cia jau turbut nebent paskirt odontologas gali kokius antibijotikus, ane?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karolyteaaaaa88: 09 sausio 2014 - 17:21
Uzdelset gydyma, va ir gavosi patinimas, jei tinsta butinai kuo greiciau nelaukiant pas odontologa. Matyt prasidejo jau nebe danties ,,nervo" o apydancio audiniu uzdegimas, is ,,nervo" isplito aplink danti.
Jei istinsta visas zandaas, skiria antibiotikus, jei jau taip buna ir tik tada rauna...
Atsakyti
Sveikos,
gal kuriai buvo tokia situacija.. Apatinis kruminis dantis israutas jau nemazai metu. Virs jo kruminis pradejo leistis i israutojo tarpeli.. Dabar virsutinis nusileides nemazai, bet dar yra tarpelis (nesiremia dar i dantena).. ar yra kokiu priemoniu ji i virsu atstatyti,kad apacioje krumini butu galima protezuoti? unsure.gif
Atsakyti
Paprasciausiai buvusia tuscia vieta nori uzimti kitas dantis. Taip buna , kai ilga laika neprotezuojama.
Atsakyti
QUOTE(Zinanti25 @ 2014 01 24, 23:24)
Paprasciausiai buvusia  tuscia vieta nori uzimti kitas dantis. Taip buna , kai ilga laika neprotezuojama.

taip, tiek ir as suprantu...
beeet... ar yra kokios priemones jo atstatymui, "pakelimui" ar kaip cia ivardint rolleyes.gif
Atsakyti
Reikia bandyti isriegti implanta. smile.gif
Atsakyti