Noriu pasitarti ir šiaip pasipasakoti
Ar čia aš per jautri ar čia visgi stomatologė prasta...
Lankausi vienoje klinikoje, visi stomatologai patinka, išskyrus vieną... ji plombuoja... per vieną vizitą ji man pešė plaukus priguldama, kelis sykius prispaudė tuos uždėtus akinius man prie veido, nu tikrai nemalonu... nemaloniai, gan grubiai mėto įrankius man ant krūtinės, nes ten juos susideda, pakankamai skaudžiai suleidinėja užšaldymą, kai gręžia, tai atrodo, kad visą burną ten išvagos, nu labai nemalonūs jausmai, lyg kur skuba toks jausmas... o šiandien dar ir įgręžė kaip suprantu į liežuvį
nieko nepasakė, neatsiprašė, maždaug norma čia
apskritai nieko nesako kodėl ir kam tai daro... aš juk nesuprantu, ne dantistė gi
nežinau ką daryti... klinikos keisti nenoriu...
o daugiau nėra kam atlikti jos darbo toje klinikoje... dar bent vieną kartą turėsiu ją kentėti...
aš jau aną kartą registratūroje sakiau, taip pakankamai gerai daviau suprasti, kad norėčiau keisti daktarę, kad toji nieko nepaaiškina ir šiaip ten nelabai mum sekasi bendrauti... maniau, kad padės, bet nepadėjo
Atėjus juk tuo labiau nesiskųsiu, iš keršto dar ko pridarys
Kaip jums atrodo ar aš čia išsidirbinėju ar visgi daktarė nekokia? Nu kitos sakau, man taip patiko, tokios lėtos, švelnios, viską paaiškina, nu nors prie žaizdos dėk, bet tik ne ta