Įkraunama...
Įkraunama...

Dantys, jų priežiūra, gydymas, problemos

QUOTE(murzinyte @ 2006 11 09, 17:31)
Pas mane prie namų 70 plomba ir 10 nuskausminimas , bet man ir tai per brangu  schmoll.gif

Man irgi per brangu, nes daug tvarkymo yra, galeciau moket 40-50 Lt uz plomba ax.gif
Atsakyti
Žinau merginos kur papigiaja, bet ten tai laaabai daug laiko reikia. Aš tiek neturiu, tai ir nelendu.bet gal kam tiks...
Žalgirio klinikoj yra specialus studentų ( 4-5 kurso) kabinetas, kur gydo nemokamai (na tik medžiagos, po 2-3 lt). Tai jie daro beveik viską, tik neprotezuoja. Ir balinimus ir korekcijas ir kanalus ir paprastus karieuss tvrako. Bet principas toks: kažką padaro, ateina docentas, pažiūri, patikrina ar gerai arba padaro pats, tipo parodo kaip turi būti. Tai be proto daug laiko užima. Bet pažystamam jau kelis padarė, kol kas nesiskundžia. Žinau, kad visos burnos balinimas - 10lt.
Atsakyti
QUOTE(Tutė @ 2006 11 10, 00:13)
Žinau merginos kur papigiaja, bet ten tai laaabai daug laiko reikia. Aš tiek neturiu, tai ir nelendu.bet gal kam tiks...
Žalgirio klinikoj yra specialus studentų ( 4-5 kurso) kabinetas, kur gydo nemokamai (na tik medžiagos, po 2-3 lt). Tai jie daro beveik viską, tik neprotezuoja. Ir balinimus ir korekcijas ir kanalus ir paprastus karieuss tvrako. Bet principas toks: kažką padaro, ateina docentas, pažiūri, patikrina ar gerai arba padaro pats, tipo parodo kaip turi būti. Tai be proto daug laiko užima. Bet pažystamam jau kelis padarė,  kol kas nesiskundžia. Žinau, kad visos burnos balinimas - 10lt.

Bet ten tikriausiai eiles...be to kazkaip studentams dantis patiketi baugoka, nors bala zino, gal jie dar kruopsciaudaro...
Atsakyti
QUOTE(Tutė @ 2006 11 10, 01:13)
Žalgirio klinikoj yra specialus studentų ( 4-5 kurso) kabinetas, kur gydo nemokamai (na tik medžiagos, po 2-3 lt). Tai jie daro beveik viską, tik neprotezuoja. Ir balinimus ir korekcijas ir kanalus ir paprastus karieuss tvrako. Bet principas toks: kažką padaro, ateina docentas, pažiūri, patikrina ar gerai arba padaro pats, tipo parodo kaip turi būti. Tai be proto daug laiko užima. Bet pažystamam jau kelis padarė,  kol kas nesiskundžia. Žinau, kad visos burnos balinimas - 10lt.

Bet kiek zinau kad ten Zalgiry eiles milziniskos
Atsakyti
Uoj, pas studentus be praktikos tikrai neisiu... schmoll.gif pioneers.gif
Atsakyti
tai kad nėra ten tų eilių. Tik kad taip skamba "studentai". Nors iš principo jie daro gerai, nes juos kontroliuoja docentai.
Atsakyti
QUOTE(Ručius @ 2006 11 09, 12:38)
As taisiausi cia:

Šaikuvienės odontologijos klinika       
Tauro g. 18-1, VILNIUS 
Tel.: (5) 2126301
Odontologų (stomatologų) paslaugos 

Man labai patiko, nera labai pigu, bet taiso gerai. Taisiausi pas gydytoja Giedre. 4u.gif

o kokios kainos mirksiukas.gif
Atsakyti
Mielos mergaites, nebuna pigiu ir geru paslaugu. Nori gerai - kainuos daug. Tiesa, tai galioja gydytojams, kuriu rankos taisyklingai auga, nes gydytojai su kreivomis rankomis ir labai brangiai paeme, padaro nesamone.
Atsakyti
QUOTE(UnknownUser @ 2006 11 12, 02:25)
Mielos mergaites, nebuna pigiu ir geru paslaugu. Nori gerai - kainuos daug. Tiesa, tai galioja gydytojams, kuriu rankos taisyklingai auga, nes gydytojai su kreivomis rankomis ir labai brangiai paeme, padaro nesamone.

negaliu sutikti schmoll.gif
Taisiausi privaciai, o dabar susitvarkiau poliklinikoj, tai skirtumas didziulis ir tikrai ne privatininko naudai. Tiek valdiskoj, tiek privaciam kabinete buna visokiu odontologu-geru ir blogu. Taisykle: kas brangiausia - geriausia, nevisad pasitvirtina lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
gal zinot gera odontologe kaune silainiuose?kokios kainos?patarkit kas zinot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurlin @ 2006 11 12, 19:42)
negaliu sutikti  schmoll.gif
Taisiausi privaciai, o dabar susitvarkiau poliklinikoj, tai skirtumas didziulis ir tikrai ne privatininko naudai. Tiek valdiskoj, tiek privaciam kabinete buna visokiu odontologu-geru ir blogu. Taisykle: kas brangiausia - geriausia, nevisad pasitvirtina  lotuliukas.gif  thumbup.gif

O kokioj poliklinikoj tu taiseisi a? ax.gif

Ir kaip ten su tais studenciokais, kas zinot, kaip pakliuti ten, gal kokius kontaktus kuri galit atsiusti prisiregistravimui g.gif ax.gif ?
Atsakyti
jau rasiau, kad seskines poliklinikoje. ir su vyru laaaaaabai patenkinti bigsmile.gif
Tik ilgai nelaukit, nes po to reikes dar daugiau taisyti. mirksiukas.gif
Atsakyti