Įkraunama...
Įkraunama...

Dantys, jų priežiūra, gydymas, problemos

nu man pilnas burnos sutvarkymas (dantų blombavimas, perblombavimas, paruošimas protezavimui) ir protezavimas kainavo nei daug nei mažai - tik apie 25 tūkstančius lt blink.gif
Atsakyti
mano draugės šiaulių stomatologinėj poliklinikoj net nepriėmė ir talono nedavė g.gif . sakė, kad tik su skaudančiu priima. maniau, kad taip visur g.gif
Atsakyti
Na del netaisyklingo sukandimo greiciausiai reiks nesioti kabes. Pas mane tokia pat problema buvo ir dar plius kreivi dantys, tai nesiojau kabes biggrin.gif Man kainavo 3tūks.Lt bet zinau kad galima ir valdiskoje tvarkytis t.y. Vilniuje zalgirio poliklinikoje bet kiek zinau ten eiles miiiiiiiiiiilziniskos kelis metus i prieki doh.gif .
Bet pries tvarkant sukandima butina susitvarkyti dantis t.y. kad nebutu jokiu skyluciu biggrin.gif man tas tvarkymas kainavo dar plius 2.5tuks.Lt viska dariausi privaciai.
Sukandima ir kreivus dantis susitvarkiau, bet turiu kita beda tai patamseja dantys kaip sakant "be vervu", "negyvi" sitia problema sprendziu juos "apvilkdama" Viska darausi savo poliklinikoje tai man du priekiniai dantys su viskuo kainuos 640Lt manau tikrai nebrangiai smile.gif
Jei kokios suptilybes domintu tai parasyk
wink.gif
Atsakyti
Man poliklinika nelabai tinka, nes dirbu ir mokausi, tai privacios pliusas butu toks, kad laika pasirinkciau pati.

Bet pas stomatologa tai ir man jau geda eiti...
Atsakyti
aš moku už plombą 50 Lt
gydytoja labai kruopšti
plombai garantija berods 1 m.

turiu priekiniuose dantyse 3 plombas, tai niekas nežino, nes nesimato wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bajm: 02 lapkričio 2006 - 10:42
Poliklinikoje taip pat galima rinktis data ir laika ir netgi didesnes galimybes. O ten sedincios stomotologes beveik visos is privaciu lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicci @ 2006 11 01, 00:26)
nu man pilnas burnos sutvarkymas (dantų blombavimas, perblombavimas, paruošimas protezavimui) ir protezavimas kainavo nei daug nei mažai - tik apie 25 tūkstančius lt blink.gif

blink.gif swoon.gif
Papildyta:
QUOTE(klumpele @ 2006 10 31, 14:51)
Sveiki,

Gal ir ne i sia tema rasau, taciau, norejau pkalusti tokio dalyko: kiek siais laikais kainuoja sutvarkyti dantis?

Dantu problema pas mane nuo vaikystes: 1. netaisyklingas sukandimas
                                                            2. Nulatinis kariesas

Pries pora metu tvarkiausi dantis, tik plombavo, 10 dantu kainavo 1000 Lt privacioje.

Idomu kiek siais laikais man kainuotu sutvarkyti bent 15 dantu, ir estetinis plombavimas ar protezavimas. Gal jau reikes imtis ir paskola is banko, kad dantys butu tvarkingi ir balti smile.gif

Pas mane panašiai, bijau ir eiti pas stomatologą.... fear.gif
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2006 11 01, 21:06)

Bet pries tvarkant sukandima butina susitvarkyti dantis t.y. kad nebutu jokiu skyluciu biggrin.gif man tas tvarkymas kainavo dar plius 2.5tuks.Lt viska dariausi privaciai.

jufka, o gali daugmaž apibūdinti ką tau reikėjo tvarkyt (kiek dantukų ir ką darė)? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicci @ 2006 11 01, 00:26)

Nu ką aš žinau,eina visi jie ššš..... su tokiom kainom doh.gif blink.gif

QUOTE(Bajm @ 2006 11 02, 11:43)
aš moku už plombą 50 Lt
gydytoja labai kruopšti
plombai garantija berods 1 m.

turiu priekiniuose dantyse 3 plombas, tai niekas nežino, nes nesimato wub.gif

Bajm,jei ne paslaptis kurioj vietoj tvarkaisi,ir pas kokią stomotologę? Ir ar ilgos eilės? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurlin @ 2006 11 02, 11:55)
Poliklinikoje taip pat galima rinktis data ir laika ir netgi didesnes galimybes. O ten sedincios stomotologes beveik visos is privaciu  lotuliukas.gif    thumbup.gif

teko taisyti dantis pas ta pacia gyd. privaciame kabinete ir poliklinikoje, tai skyresi kaip diena ir naktis, net kalbejimo maniera lotuliukas.gif o ka jau klabeti apie gydyma schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2006 11 02, 20:26)
teko taisyti dantis pas ta pacia gyd. privaciame kabinete  ir poliklinikoje, tai skyresi kaip diena ir naktis, net kalbejimo maniera lotuliukas.gif  o ka jau klabeti apie gydyma schmoll.gif

Žinoma, jos juk suinteresuotos "sau" geriau dirbti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzis69 @ 2006 11 02, 19:20)

Bajm,jei ne paslaptis kurioj vietoj tvarkaisi,ir pas kokią stomotologę? Ir ar ilgos eilės? 4u.gif

gydytoja Šeškinėj dirba
jei reikia kontaktų, galiu parašyti į AŽ

o eilės yra
lengviau dieną pataikyti
bet šiaip gydytoja dirba porinėm nuo 7 ryto, neporinėm nuo 11 val. iki vakaro (ar kažkaip panašiai)

labiausiai vertinu už kruopštumą ir šiaip plombos labai gerai laikosi ax.gif

aš visada einu arba iš pat ryto arba po darbo, tai gydytoja duoda taloniuką maždaug po savaitės

beje, iš pradžių galima nueiti, paprašyti kad gydytoja apžiūrėtų dantukus ir pasakytų, ką reikia gydyti
jei nepatiko, ačiū ir viso gero smile.gif
Atsakyti