Įkraunama...
Įkraunama...

Dantys, jų priežiūra, gydymas, problemos

QUOTE(astrid @ 2005 12 21, 22:36)
ojjj ka man daryti.... nebemiegu jau nakty normaliai... sianakt kol uzmigau... visa beda, kad as labai labai bijau eiti pas stomatologa... skauda danty, o ir kitus reikia taisyti... geda eiti, nes jau senai buvau pas gydytoja... tikrai ne viena ir ne du dantis reikia taisyti... ir kaip man nueti pas ta gydytoja? manes visai nenuramina tas, kad siuolaikine aparatura be skausmo didelio gydo... anksciau nebijojau taip labai eiti pas stomatologa, bet viena karta man nerva paliete tai as nuo to skausmo apalpau ir nuo to karto labai bijau eiti... ir nezinau, nei pas ka eiti... juk ir nuo gydytojo dar priklauso kokia ta baime...
ka man daryti... reikia eiti, nes jeigu man per sventes prades stipriai skaudeti, tai ka reikes daryti... kaip save nuteikti ir nueiti...? verysad.gif

įsivaizduok savo burną be dantų: kaip šypsotis, valgyti, bendrauti, kt.
patikėk savo dantų niekuom nepakeisi bigsmile.gif

ir keliauk gydytis 4u.gif

nes ne Duok Dieve neturėtų dantukų doh.gif
Atsakyti
kartais man geriau atrodo kad ish senelio paveldeti plasmasiniai protezai panaceja nuo visu problemu nuo kariesu nuo estetiniu plombavimu ir tt vat eisiu tuoj 4 dantu estetishkai plombuot net nezinau kaip ta procedura atliekama g.gif ir ish vis su mano dantu liekanom vienos problemos vat ishsitrauksiu visus ysidesiu senelio protezus ir busiu pati kiechiausia frusty.gif
Atsakyti
Sveikos, norejau paklasuti patarimu ka daryti su labai jautriais dantimis?
Vakarais netgi su soft dantu shepeteliu negaliu ishsivalyti dantu, nesiraitydama ish skausmo, ypach dantu virshuneles gelia.
Naudojau Sensodain por amenesiu, efektas atrodo nulinis verysad.gif
Nebezinau ka daryti, ypac ,kaip dantiste neturi ka daugiau patarti verysad.gif
Atsakyti
Gal kas žinote gerą stomatologą Šilainiuose ar netoli jų, gal nereiks į kalniečius lėkt, gal jau ir to gydytojo nebėra, nes matau šia tema seniai rašyta, nes mano stomatologė irgi panašiu metu į Daniją išlėkė. Parašykit kas žinot, prašau jei tuit su tel.nr.
Atsakyti
As irgi noreciau suzinoti gera smile.gif , nebrangu stomotologa smile.gif ?siauliuose, gal kas zinote?
Atsakyti
Sveikos, bandziau rasti temele apie dantu "apvilkima" bet neradau.
Atsirado pas mane tokia problemele. Susitaisiau dantis ir tie dantys, kuriems istraukė nervus, patamsejo sad.gif
Dabar nezinau nei ka daryti, as mastau apie ju "apvilkima" porcelenu ar dar kazkuo. Nelabai nusimanau siuose reikaluose. Gal galit patarti ?
Busiu labai labai dekinga smile.gif
Atsakyti
na nezinauka daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2006 08 07, 12:19)
na nezinauka daryti  g.gif

Ir man aktuali si tema,gal kas yra jau ''apvilkes'',pvz. nuvalgytus dantis? Kur tai darete ? Kur tai daro kokybiskiausiai.
Atsakyti
Man irgi patamsėjo ir nežinau, ar galima, ką pakeisti
Atsakyti
Kai man traukė iš danties nervą, gydytoja sakė, kad būtinai reikia išimti visą nervą, nes dantis patamsės ir pakeisti nieko nebus galima.
Atsakyti
QUOTE(laaselis @ 2006 08 02, 22:27)
As irgi noreciau suzinoti gera  smile.gif , nebrangu stomotologa  smile.gif ?siauliuose, gal kas zinote?

sveika smile.gif as jau kelis metus lankausi siauliuose pas stomotologa Cepa.tikrai labai patenkinta,nusiskundimu neturiu.jo kabinetas yra dvaro gatveje,tarp bulvaro ir inventorizacijos biuro(buvusio).stomatologas rimtas,bet su humoro jausmu thumbup.gif
Atsakyti
paskaičiau kaip baisu valyti dantis, ir nesupratau apie ką jūs?
Valausi "akmenis" nuo pat tada, kai atsirado ultragarsiniai aparatai. Niekada neskaudėjo, netgi sakyčiau, vietomis lyg kuteno smile.gif
O va, prie vyro dantenų niekas negali prisiliest, taip jam skauda, kad muistosi net nepradėjus procedūros.
Manau, čia nuo kiekvieno individualiai priklauso.
O pagimdžiusioms mamytėms tai iš viso tik juokai smile.gif

Dabar susidūriau su jautriais dantimis ir kraujuojančiomis dantenomis, stomatologė sakė, vėl akmenis reik valyt, bet aš gal dar su jais pavaikščiosiu smile.gif Anot burnos higienistų pas juos reik apsilankyt kas ketvirtį, bet man užteks ir kartą per metus...
Tai vat, radau labai šaunią dantų pastą Norfoj, kainavo apie 6Lt, vadinasi Vicco, ajurvedinė, iš 20 žolelių ir kt naturalių medžiagų. Gaminama Indijoje. Tikrai puikiai valo, šiek tiek balina (nes yra sodos). Patinka konsistensija (tokia švelniai šiurkšti košelė, ne taip kaip colgatai ar blendamedai, tokia slidi želė). Gaila, išmečiau dėžutę, būčiau nurašius aprašymą.
Atsakyti