Įkraunama...
Įkraunama...

Dantys, jų priežiūra, gydymas, problemos

QUOTE(Odontologė @ 2005 05 25, 18:36)
Labai sunku pasakyti ką nors nemačius, bet manau estetinis plombavimas galėtų padėti  g.gif

ačiū, gerbiama odontologe 4u.gif . O gal galėtumėt patarti, kur geriau kreiptis konsultacijos? g.gif
Atsakyti
Estetiniu plombavimu užsiima labai daug odontologų ir ne vien tiktai estetinio pombavimo centrai. O odontologų pasirinikimas dabar labai didelis mirksiukas.gif Paklausinėkite pažįstamų rekomendacijų.
Atsakyti
Gal kas esate išbandę šį gelį dantų jautrumui mažinti. Negaliu nieko valgyti šalto, nes žiauriai gelia dantis, taip pat ir nuo saldžių produktų. Stomotologė pasiūlė šitą gelį, atseit jis sumažina dantų jautrumą. Bet naudojų jį, o rezultatas visiškas 0. Gal est kuri jį pabandžiusi. Kokie rezultatai? gal per trumpai dar jį pavartojau? g.gif
Atsakyti
Mano dantukai irgi buvo jautrūs, žiemą lauke išsišiepti nelabai galėdavau biggrin.gif
Kokį pusmetį, ne mažiau, naudojau garsiąją Amway pastą ir dantų jautrumas tikrai išnyko. Pamiršau ką reiškia jautrūs dantys. Bet kadangi mano dantukai labai linkę gelsti, tai Amway pasta man jų gerai nenubalina. Dabar vėl pradedu naudoti kaip seniau visokias balinančias, blendamed su abrazyvinėm dalelėm.
Atsakyti
Sveiki,

Kita savaite man turi rauti du sveikus dantis (pries dedant breketus). Maitinu kudiki. Po kiek laiko po nuskausminimo galesiu maitinti? Isivaizduoju kad veliau tos zaizdos dar pora dienu skaudes? Ar galiu vartoti kokius nuskausminancius, ar kompresus ar kazka? Ar galimos kokios nors komplikacijos (temp pakilimas ar pan). Bijau kad nuo to streso is vis pienas nedingtu cry.gif
Atsakyti
Nuskausminamieji vaistukai maitinimui nekenkia, bet po rovimo gali būti komplikacijų. Galima su saiku vartoti antibiotiką "ospamoks".
Atsakyti
sveiki, gal galetumete rekomenduoti mlabai gera odontologa Kaune,kuris labai gerai ismanytu savo darba, nes yra tokia situacija,kad prikinio danties saknis puliuoja i r negyja, siuloma saknies operacija, bet ji tikrai ne inauda, gal atsirastu toks odontologas, kuris imtusi ne tokiu drastisku priemoniu?
Atsakyti
o aš dantų jautrumą už kokius 3 lt išsigydžiau, paparasčiausiai maksimoj nusipirkau rusišką pastą su pušimis ir paploviau gal keletą kartų ir viskas susitvarkė, o prieš tai sensodain naudojau, tai kol naudoji ją tai gerai, bet tik nustoji vėl atsinajina.
Atsakyti
QUOTE(Odontologė @ 2005 06 06, 07:50)
Nuskausminamieji vaistukai maitinimui nekenkia, bet po rovimo gali būti komplikacijų. Galima su saiku vartoti antibiotiką "ospamoks".

O kokios gali buti komplikacijos kad gali prireikti antibiotiku blink.gif ???
Atsakyti
QUOTE(dinka @ 2005 06 07, 14:14)
O kokios gali buti komplikacijos kad gali prireikti antibiotiku  blink.gif ???

Tinimas, skausmas
Atsakyti
QUOTE(Odontologė @ 2005 06 14, 18:19)
Tinimas, skausmas

Nuo skausmo antibiotikai ?? blink.gif Pirma kart girdziu. Na bet istrauke man abu dantis, visiskai neskaudejo nei traukiant nei veliau, taip kad viskas jau gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Norėčiau paklausti gydytojos:

man 24 m. Kol kas netekėjus, bet mintys apie vaikus sukasi.
Iš tėvų paveldėjau pakankamai silpnokus dantis, daugelis jau su plombom. Sąžiningai valau dantis, naudoju tarpdančių siūlą, valgau varškę.
Pas mano draugą dantys yra ne superiniai, kiek sugebu, tiek priverčiu eiti pas gydytoją bei valytis dantukus. Bet įtariu, kad vis tiek aš labiau prisižiūriu dantis.

Tad noriu paklausti: ką daryti, kad mūsų būsimas vaikelis paveldėtų geresnius negu mūsu dantukus?

Žinau, kad nemažai priklauso nuo priežiūros, bet genai yra genai. Pvz. mano buvęs šefas 55 m. turėjo visus sveikus dantis blink.gif O visą darbo dieną gėrė kavą užkąsdamas cukraus gabaliukais ir sausainiais blink.gif
Atsakyti