Įkraunama...
Įkraunama...

Dantys, jų priežiūra, gydymas, problemos

Manau,kad nuvyk i zalgirio stomatolog.ligonine pas burnos chirurgus.Sanariu ligose specializuojasi man rodos Baseckas ar kazkaip pan.( tiksliai pavardes nepamenu)
Atsakyti
o kaip dantukus balintis jei ant priekiniu plombyte? kiek zinau taj balinancios priemones tik naturalius dantis veikia, o plombu-ne sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2005 04 16, 15:48)
o kaip dantukus balintis jei ant priekiniu plombyte? kiek zinau taj balinancios priemones tik naturalius dantis veikia, o plombu-ne sad.gif

Reiks plombytę pasikeisti, jei labai skirsis mirksiukas.gif Geriausias variantas būtų, kad ją jau reiktų keisti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Vakar buvau pas savo dantukų gydytoją, jis įtarė parodontozę, padarė panoraminę nuotrauką ir konstatavo faktą : kaulas tirpsta. Žodžiu liepė užsirašyti pas periodontologą ir dar sakė reiks daryti tą lopo operaciją (atrodo taip ji vadinasi) cry.gif cry.gif cry.gif . Norėjau paklausti gal čia yra su tuo susidūrusių, ar tai labai baisu, ką ten daro ir dar - kiek maždaug tai kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(agda @ 2005 05 12, 12:05)
Sveikos. Vakar buvau pas savo dantukų gydytoją, jis įtarė parodontozę, padarė panoraminę nuotrauką ir konstatavo faktą : kaulas tirpsta. Žodžiu liepė užsirašyti pas periodontologą ir dar sakė reiks daryti tą lopo operaciją (atrodo taip ji vadinasi) cry.gif  cry.gif  cry.gif . Norėjau paklausti gal čia yra su tuo susidūrusių, ar tai labai baisu, ką ten daro ir dar - kiek maždaug tai kainuoja?

Kaip baisu cry.gif Pas mane nėra paradontozės, bet gydytoja sakė, kad ko gero bus (man tik 24 m.). Tai kai sužinosi ką nors daugiau informuok mus. Ačiū. Laikykis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Vakar buvau pas savo dantukų gydytoją, jis įtarė parodontozę, padarė panoraminę nuotrauką ir konstatavo faktą : kaulas tirpsta. Žodžiu liepė užsirašyti pas periodontologą ir dar sakė reiks daryti tą lopo operaciją (atrodo taip ji vadinasi) cry.gif  cry.gif  cry.gif . Norėjau paklausti gal čia yra su tuo susidūrusių, ar tai labai baisu, ką ten daro ir dar - kiek maždaug tai kainuoja?

laba, o kodel gi tau nepaklausus viso to pas savo stomatologe. ji tau tikrai viska tiklsiausiai pasakytu - zinodama tavo dantukus ir turedama daugiau ziniu nei dauguma forumo mamyciu smile.gif paklausk savo stomatologes, tada nebereikes bijoti del to ko nezinai mirksiukas.gif
Atsakyti
Klausiau, tik kad mano stomatologas sake kad tai ne jo sritis, jis nieko nedaro ir as turesiu kreiptis pas periodontologa. O pas ji uzsirasysiu tik geguzes pabaigoje, nes pries tai dar pabaigsiu pas savo gydytoja dantukus taisyti. O as labai nekantri ax.gif , tai is anksto bandau bent jau kokios nors info pasirankioti.
Atsakyti
Iš tikrųjų reikalingas periodontologines pocedūras turi paskirti ir atlikti periodontologas. Jei šnekant paprasčiau- reikiamose vietos atkels gleivinę, išvalys konkrementus, o po to gleivinę sutvirtins.
Atsakyti
QUOTE(Odontologė @ 2005 05 15, 10:10)
Iš tikrųjų reikalingas periodontologines pocedūras turi paskirti ir atlikti periodontologas. Jei šnekant paprasčiau- reikiamose vietos atkels gleivinę, išvalys konkrementus, o po to gleivinę sutvirtins.

ale ir baisiai skamba... blink.gif
sekmes tau Agda!
Atsakyti

Kaina -lopas apie viena dantuka kainuoja apie 50-60 lt paprastai. Aisku tai priklauso nuo pacio periodontologo ir kab. kainu lygio.
Atsakyti
Sveiki visi smile.gif ,
neseniai atradau šitą tinklapį ir laaaabai apsidžiaugiau radus tokią temą. Mat turiu didelę ir seną problemą. Mano priekiniai dantukai yra susikeitę vietomis (priekinis kandis su iltiniu), dėl to jau seniai labai nesmagiai jauciuosi...Savo laiku tėveliai pražiopsojo momentą ir nieko nedarė (jiems buvo svarbiau, kad dantys sveiki būtų), o ir stomatologai patys nieko nesiūlė. Bet siandien juk stomatologija turi tiek galimybių... Todėl norėčiau pasikonsultuoti su išmanančiais gydytojais, bet nežinau kur geriau kreiptis. Nes daugiau žmonių su tokiais "originaliais" dantukais sutikti neteko, o pačiai jau nusibodo visiems aiškintis kas atsitiko su manaisiais... cry.gif . Net nežinau, ar geriau tuos susikeitusius abu išraut ir naujus įstatyt, ar išraut vieną ir protezuot, nes estetiniu plombavimu turbut jau nieko pakeist neįmanoma... cry.gif cry.gif cry.gif .
Atsakyti
Labai sunku pasakyti ką nors nemačius, bet manau estetinis plombavimas galėtų padėti g.gif
Atsakyti